Jump to content

Σπάνε... καρύδια οι χρήστες του Huawei Mate 50 Pro με την οθόνη του κινητού τους


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατά το προηγούμενο διάστημα, παρουσιάστηκε από την Huawei η νέα σειρά συσκευών Huawei Mate 50 που περιλαμβάνει τέσσερα μοντέλα: Huawei Mate 50, Mate 50 Pro, Mate 50 RS Porsche Design και Mate 50E. Σε αυτή την εκδήλωση, η εταιρεία παρουσίασε επίσης το Kulun Glass. Το Corning Gorilla Glass που χρησιμοποιούν τα περισσότερα smartphones προέρχεται από μια αμερικανική εταιρεία. Έτσι, όλοι γνωρίζουμε ότι η Huawei δεν μπορεί να συνεργαστεί με αυτήν την εταιρεία. Μερικές δοκιμές του Kunlun Glass αποκαλύπτουν ότι ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του κατασκευαστή τηλεφώνων. Δύο από τις απλές δερμάτινες εκδόσεις του Huawei Mate 50 Pro έρχονται και οι δύο με γυαλί της Kunlun. Επιπλέον, η Huawei διαθέτει επίσης υπηρεσία αντικατάστασης γυαλιού Kunlun για παλιά smartphones της σειράς Mate και P.

Σύμφωνα με τις περιγραφές της Huawei, το γυαλί Kunlun είναι σκληρό και ανθεκτικό σε γρατσουνιές, πτώσεις και άλλες κρούσεις. Ωστόσο, ποια είναι η πραγματική χωρητικότητα του γυαλιού; Μετά την κυκλοφορία της σειράς Huawei Mate 50, ορισμένοι χρήστες του διαδικτύου αποφάσισαν να δοκιμάσουν την ποιότητα του γυαλιού Kunlun. Σε ένα βίντεο, μπορούμε να δούμε μια νεαρή κυρία να χρησιμοποιεί το Huawei Mate 50 Pro για να σπάσει ένα καρύδι. Μετά το σπάσιμο του καρυδιού, η οθόνη αυτού του smartphone παραμένει η ίδια. Όλες οι λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά λειτουργούσαν κανονικά.

Ταυτόχρονα, η Huawei Kunlun Glass απέκτησε επίσης την πρώτη ελβετική πιστοποίηση SGS πέντε αστέρων της βιομηχανίας για αντίσταση στην πτώση, υποστηρίζοντας ότι η αντίσταση σε πτώση ολόκληρου του μηχανήματος είναι 10 φορές υψηλότερη από αυτή του κοινού γυαλιού.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...