Jump to content

IPhone 11 ή 12


mannikos_08
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω είτε το iphone 11, είτε το 12. Η διαφορά στη τιμή τους είναι περίπου στα 300€, στις εκδόσεις με. Τα 128gb. Αξίζει η τόσο μεγάλη διαφορά του 12; Κυρία χρήση φωτογραφίες και θέλω να κρατάει τουλάχιστον όλη μέρα η μπαταρία. Σημειωτέον ότι πρώτη φορά θα αγοράσω κινητό της apple, μέχρι τώρα έχω χρησιμοποιήσει μόνο android. Η αγορά θα γίνει μόνο από Κωτσοβολο λόγω δωροεπιταγης για αυτό και αυτό το ποσό της διαφορας στη τιμή, που ανάγραφω παραπάνω.

Επισης αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο αν θα χρειαστεί να αγοράσω φορτιστή, καλώδιο σύνδεσης με υπολογιστη κλπ; τζαμι προστασίας αξίζει να μπει; 

Link to comment
Share on other sites

Αφού αγοράζεις πρώτη φορά και προτεραιότητα σου είναι η φωτογραφία τότε πας στο 12 

All it takes is a swipe...
Link to comment
Share on other sites

Καλύτερα να πας στο 12 καθώς υποστηριζει 5G, έχει καλύτερη οθόνη, καλύτερες κάμερες και είναι πιο λίγο πιο γρήγορο από το 11. Σχετικά με την μπαταρία αυτό είναι σχετικό αλλά στα χαρτιά θα πρέπει να έχει περίπου μισή με μία ωρα καλύτερη απόδοση.

 

Θα χρειαστείς φορτιστή 20W τουλάχιστον (παραπάνω δεν πειράζει αλλά δεν έχει νόημα) για να εκμεταλλευτείς την δυνανότητα της γρήγορης φόρτισης. Σημειωτέον πως το καλώδιο που παρέχεται δεν είναι usb A to lightning αλλά usb c to lighting και θα πρέπει ο φορτιστής να έχει υποδοχή usb c αλλιώς δεν θα έχει γρήγορη φόρτιση. Αν θες κάποια στιμγή να το πουλήσεις και να μειώσεις τις πιθανότητες φθοράς κακό δεν θα ήταν να πάρεις ενα τζαμάκι. Σίγουρα όμως θήκη.

 

Anker Φορτιστής Χωρίς Καλώδιο με Θύρα USB-C 20W Power Delivery Λευκός (PowerPort III Nano) Αυτόν είχα πάρει και δεν έχω κανένα θέμα με το iPhone 12.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...