Jump to content

Keysfan Φθινοπωρινές Προσφορές: Lifetime Microsoft Office 2021 Licence από 13.73€, Windows 10 από 6.22€!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

H έκδοση άδειας χρήσης για την χρήση λογισμικού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Μπορεί κάποιος να χρειάζεται τις νέες δυνατότητες των Windows 11 Pro ή θέλει να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τα Windows 10 Pro και κάποιος άλλος να χρειάζεται το Office 2021 Pro για να ολοκληρώσει τη δουλειά του, αλλά ίσως να μην γνωρίζει από πού να αγοράσει πολύ φθηνά τα γνήσια Windows 10 ή το Office 2021 Professional.

Ρίξτε σήμερα μια γρήγορη ματιά στις νέες Φθινοπωρινές προσφορές που έχει για εσάς το Keysfan, και θα βρείτε πραγματικά φθηνό όλο το γνήσιο λογισμικό γραφείου που σας είναι απαραίτητο. Για παράδειγμα, μπορείτε να αγοράστε το Office 2021 Pro στα 27.67€, αλλά υπάρχουν και επιπλέον καλύτερα και φθηνότερα πακέτα, στο το Office 2021 Pro από μόλις στα 13.73 € (για πέντε άδειες)!

Όταν αγοράζετε άδειες χρήσης για τον εαυτό σας ή τους φίλους και την οικογένειά σας, είναι σημαντικό να εξετάσετε το σκοπό της χρήσης του υπολογιστή σας. Είτε πρόκειται για το γραφείο, τις σπουδές ή για προσωπική χρήση, το Office σίγουρα θα βελτιώσει την αποτελεσματικότητα των εργασιών σας!

Εξαργυρώνοντας το εκπτωτικό κουπόνι SKF62 στο ταμείο, θα βρείς τα παρακάτω προϊόντα με έκπτωση 62% (οι τιμές που βλέπετε είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του κουπονιού):

Εξαργυρώνοντας το εκπτωτικό κουπόνι SKF50 στο ταμείο λαμβάνετε έκπτωση 50% στα παρακάτω:

Το Keysfan διαθέτει ένα πλήρες και επαγγελματικό κατάστημα με έναν εκτεταμένο κατάλογο 100% εγγυημένων και νόμιμων ψηφιακών αδειών. Μπορείτε να αποκτήσετε το λογισμικό που χρειάζεστε με έκπτωση άνω του 80% και εξακολουθεί να είναι επίσημο. Εδώ θα βρείτε όχι μόνο το δημοφιλές λειτουργικό σύστημα Windows και Office, αλλά και πλήθος από λογισμικό εργαλείων υπολογιστών και κινητών συσκευών, όπως η σειρά της IOBIT, το λογισμικό Ashampoo, το Disk Drill και πολλά άλλα.

Ειδικό λογισμικό εργαλείων για τους υπολογιστές στην καλύτερη τιμή

Οι παραγγελίες στο κατάστημα Keysfan γίνονται πανεύκολα και γρήγορα. Απλά επιλέγεις το κλειδί που σ’ ενδιαφέρει, προχωράς στην αγορά (προτεινόμενη μέθοδος το PayPal) και πολύ σύντομα έρχεται στη διεύθυνση email που έχεις δηλώσει (έλεγχος και στον φάκελο Spam γιατί καμιά φορά ενδέχεται να καταχωρηθεί εκεί). Προηγουμένως θα πρέπει να έχετε κατεβάσει την έκδοση του λογισμικού που θέλετε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και αφότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μπορείτε να προχωρήσετε στην ενεργοποίηση της με το κλειδί που αγοράσατε.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, διευκρίνιση ή πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στη διεύθυνση support@keysfan.com.

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...