alexphoto Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 Ενώ έχω πάντα απενεργοποιημένη την εφαρμογή Siri και όλες τις παραμέτρους της εντός της εφαρμογής αλλά και σε όλες τις εφαρμογές που αλληλοεπιδρούν με αυτήν, στην κατανάλωση μπαταρίας μου παρουσιάζει πάντα ένα ποσοστό της τάξης του 2% να καταναλώνεται από την Siri. Το διάβασα και σε ξένα forum χωρίς να υπάρχει απάντηση. Τελικά δεν απενεργοποιείται πλήρως αλλά τρέχει θέλοντας και μη στο υπόβαθρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. January 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2023 Διαθέσιμη η 16.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 24, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 iOS 16.3: Release notes – New Unity wallpaper honors Black history and culture in celebration of Black History Month – Security Keys for Apple ID allow users to strengthen the security of their account by requiring a physical security key as part of the two factor authentication sign in process on new devices – Support for HomePod (2nd generation) – Emergency SOS calls now require holding the side button with the up or down volume button and then releasing in order to prevent inadvertent emergency calls – Fixes an issue in Freeform where some drawing strokes created with Apple Pencil or your finger may not appear on shared boards – Addresses an issue where the wallpaper may appear black on the Lock Screen – Fixes an issue where horizontal lines may temporarily appear while waking up iPhone 14 Pro Max – Fixes an issue where the Home Lock Screen widget does not accurately display Home app status – Addresses an issue where Siri may not respond properly to music requests – Resolves issues where Siri requests in CarPlay may not be understood correctly iOS 16.3: Security updates AppleMobileFileIntegrity Impact: An app may be able to access user-sensitive data Description: This issue was addressed by enabling hardened runtime. Kernel Impact: An app may be able to execute arbitrary code with kernel privileges Description: The issue was addressed with improved memory handling. Maps Impact: An app may be able to bypass Privacy preferences Description: A logic issue was addressed with improved state management. Screen Time Impact: An app may be able to access information about a user’s contacts Description: A privacy issue was addressed with improved private data redaction for log entries. WebKit Impact: Processing maliciously crafted web content may lead to arbitrary code execution Description: The issue was addressed with improved memory handling. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 Release η 16.3.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 Διαθέσιμο το 16.3.2 για homepod mini και apple tv...όπως και στην 16.3.1 βγήκε πρώτα για τα παραπάνω και μετά για τα iPhone.Στάλθηκε από το SM-F936B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 Bug για τις google photos. Δεν δουλευει η εφαρμογη , κλεινει αμςσως οταν πας να την ανοιξεις. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zbutlr Δημ. February 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 Βγήκε ενημέρωση στο store για Google Photos και δουλεύει πάλι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 28, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 This update includes the following enhancements and bug fixes: 21 new emoji including animals, hand gestures, and objects are now available in emoji keyboard Notifications for web apps added to the Home Screen Voice Isolation for cellular calls prioritizes your voice and blocks out ambient noise around you Duplicates album in Photos expands support to detect duplicate photos and videos in an iCloud Shared Photo Library VoiceOver support for maps in the Weather app Accessibility setting to automatically dim video when flashes of light or strobe effects are detected Fixes an issue where Ask to Buy requests from children may fail to appear on the parent's device Addresses issues where Matter-compatible thermostats could become unresponsive when paired to Apple Home Crash Detection optimizations on iPhone 14 and iPhone 14 Pro models Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 Από μπαταρία τι λέει η 16.4 ;;;; καλυτερη χειρότερη ή ίδια ;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 Κάνε λίγη υπομονή....δεν έχει ούτε 24 ώρες που κυκλοφόρησε.....είναι νωρίς ακόμα για τέτοια συμπεράσματα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 Εγώ από τότε που έβαλα την 16.4 δεν μπορώ να κάνω κλήση πάνω από 1 λεπτό, μου κόβονται όλες. Δεν ξέρω αν συσχετίζεται με το update αλλά μου παρουσιάστηκε από την Τρίτη. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, από διάφορες ρυθμίσεις, reset, να βγάλω και να ξαναβάλω την sim τίποτα δεν μου έχει φτιάξει το πρόβλημα. Επίσης έχω δοκιμάσει με και χωρίς το νέο voice isolation. Είχε ποτέ κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 Δοκίμασες με άλλη sim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 Δοκίμασες με άλλη sim;Αυτό είναι το επόμενο βήμα αν διατηρηθεί το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 1, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 28 minutes ago, drollAntonis said: Αυτό είναι το επόμενο βήμα αν διατηρηθεί το πρόβλημα. Δεν εννοώ αυτό, εννοώ να βάλεις μια sim από δικό σου πρόσωπο και να κάνεις δοκιμή να δεις αν συμβαίνει το ίδιο στη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 5 ώρες πριν, athanaso77 said: Δεν εννοώ αυτό, εννοώ να βάλεις μια sim από δικό σου πρόσωπο και να κάνεις δοκιμή να δεις αν συμβαίνει το ίδιο στη συσκευή σου. Ναι το κατάλαβα, αυτό εννοούσα και εγώ, Απλά εγιναν μερικές κλήσεις χωρίς διακοπές και είπα μπας και έφτιαξε. Αλλά σήμερα πάλι τα ίδια. Οπότε θα δοκιμάσω και με sim διαφορετικού δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 On 28/3/2023 at 12:01 ΜΜ, fotisbasm_ said: Από μπαταρία τι λέει η 16.4 ;;;; καλυτερη χειρότερη ή ίδια ;;;;; σε μενα ειναι καλυτερη, κυριως σε κατασταση αναμονης 1 Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 1, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 1 minute ago, marlboro man said: σε μενα ειναι καλυτερη, κυριως σε κατασταση αναμονης Τελικά μάλλον είναι όντως καλύτερα τα πράγματα. Ευχάριστο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 Το ίδιο παρατήρησα στο 13 μίνι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 Η αληθεια ειναι οτι στην 16.3.1 ειχε ενα θεμα στην αναμονη (καταναλωση) μερικοι ειχαν γραψει οτι ειχε μια μεγαλυτερη καταναλωση με το που βαλανε την 16.4 ,ισως θα ηταν επειδη μολις την εβαλαν και ηθελε να "κατσει" η εκδοση και να γινει χρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 iphone 12 pro max επισης παρατηρω καλυτερη αυτονομια με την 16.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 Και σε μένα πάντως (IPhone 13 ) έχω την αίσθηση ότι η κατανάλωση μπαταρίας αυξήθηκε . Ίσως χρειάζεται κάποιες μέρες για να στρώσει όπως είπατε. Υπομονή. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 2 ώρες πριν, panoszavra said: Και σε μένα πάντως (IPhone 13 ) έχω την αίσθηση ότι η κατανάλωση μπαταρίας αυξήθηκε . Ίσως χρειάζεται κάποιες μέρες για να στρώσει όπως είπατε. Υπομονή. δες το και ενημερωσε σε λιγες μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 Δοκίμασες με άλλη sim;Τελικά και με άλλη sim άλλης εταιρείας το πρόβλημα παραμένει! Επειδή ότι ρύθμιση περνάει από το χέρι μου την έχω κάνει εκτός από full reset μάλλον θα το πάω για service στην Document να το δουν. Το περίεργο είναι ότι μου το έκανε και σε κλήση μέσω viber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 17 minutes ago, drollAntonis said: Τελικά και με άλλη sim άλλης εταιρείας το πρόβλημα παραμένει! Επειδή ότι ρύθμιση περνάει από το χέρι μου την έχω κάνει εκτός από full reset μάλλον θα το πάω για service στην Document να το δουν. Το περίεργο είναι ότι μου το έκανε και σε κλήση μέσω viber Πάντως μοιάζει πρόβλημα software...νομίζω πριν το πας για service πρέπει να κάνεις το full reset.. Και ίσως μια κλήση στο Apple care θα βοηθούσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 2, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 1 hour ago, drollAntonis said: Τελικά και με άλλη sim άλλης εταιρείας το πρόβλημα παραμένει! Επειδή ότι ρύθμιση περνάει από το χέρι μου την έχω κάνει εκτός από full reset μάλλον θα το πάω για service στην Document να το δουν. Το περίεργο είναι ότι μου το έκανε και σε κλήση μέσω viber Κάνε τότε πλήρη επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (αν έχεις δοκιμάσει και επαναφορά μόνο των ρυθμίσεων δικτύου) και αν δεν φτιάξει, το πας στο service. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts