Jump to content

Με το One UI 5.0, τα premium τηλέφωνα της Samsung αποκτούν τη δυνατότητα watermark


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα περισσότερα τηλέφωνα Android (για να μην πούμε όλα και θεωρηθούμε υπερβολικοί) διαθέτουν την επιλογή προσθήκης υδατογραφήματος σε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με τη χρήση της κάμερας. Είναι ένα χαρακτηριστικό που υιοθέτησε η Samsung πριν από μερικά χρόνια για τα πολύ οικονομικά και μεσαίας μεσαίας κατηγορίας smartphone, αλλά δεν έφτασε ποτέ στα κορυφαία τηλέφωνα Galaxy. Ωστόσο, αυτό είναι έτοιμο να αλλάξει με την ενημέρωση One UI 5.0 της Samsung.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Samsung είχε την επιλογή να προσθέτει υδατογραφήματα σε εικόνες εδώ και πολύ καιρό, αλλά στα τηλέφωνα ναυαρχίδες της, αυτό μπορούσε να γίνει μόνο μέσω του προγράμματος επεξεργασίας φωτογραφιών μετά τη λήψη μιας φωτογραφίας. Στο One UI 5.0, το υδατογράφημα προστίθεται αυτόματα σε κάθε φωτογραφία που τραβήχτηκε όταν αποθηκευτεί στη συλλογή της συσκευής.

Η Samsung έχει κάνει τη λειτουργία υδατογραφήματος της κάμερας στο One UI 5.0 πολύ προσαρμόσιμη. Μπορείτε να επιλέξετε εάν κάθε φωτογραφία που τραβάτε έχει μια συμβολοσειρά κειμένου (το κείμενο έχει οριστεί στο όνομα της συσκευής από προεπιλογή, αλλά μπορείτε να το αλλάξετε), την ημερομηνία και την ώρα ή και τα δύο και μπορείτε να αλλάξετε τη στοίχιση στάθμης ύδατος. Α, και μπορείτε επίσης να επιλέξετε από μια λίστα διαφορετικών γραμματοσειρών για το κείμενο.

Υποθέτουμε ότι αυτή η επιλογή υδατογραφήματος στην εφαρμογή κάμερας θα είναι στάνταρ σε όλες τις συσκευές που διαθέτουν One UI 5.0, συμπεριλαμβανομένων άλλων ναυαρχίδων όπως το νέο Galaxy Z Fold 4 ή το περσινό Galaxy S21. Τα οικονομικά και μεσαίας κατηγορίας τηλέφωνα Galaxy που διαθέτουν ήδη τη δυνατότητα υδατογραφήματος, εν τω μεταξύ, πιθανότατα θα λάβουν τις νέες επιλογές προσαρμογής.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...