Jump to content

Το νέο αντίπαλος δέος του iPad Pro είναι το Huawei MatePad Pro 12,6"


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πέρα από την λεπτομερή περιγραφή των νέων αφιχθέντων μοντέλων της σειράς ναυαρχίδων smartphones Huawei Mate 50, η εταιρεία κυκλοφόρησε επίσης μια σειρά από άλλα προϊόντα. Μεταξύ αυτών, θα πρέπει να αναφέρουμε το tablet Huawei MatePad Pro 12,6 ιντσών, που προκαλεί ευθέως το iPad.

Ως προς την εξωτερική του όψη, το Huawei MatePad Pro 12,6 ιντσών συνεχίζει το απλό στυλ σχεδίασης που εντοπίσαμε και στα προηγούμενα μοντέλαΩστόσο, το στενό πλαίσιο οθόνης είναι εμφανές και η οθόνη καταλαμβάνει περίπου το 90%, άρα υπάρχει μια εξαιρετικά υψηλή αναλογία οθόνης.

Το μεσαίο πλαίσιο εξασφαλίζει εξαιρετικό κράτημα. Επίσης, το tablet είναι τόσο ελαφρύ όσο αγγίζοντας τα 609 γραμμάρια και λεπτό με προφίλ πάχους 6,5 χλστ.

Λοιπόν, η οθόνη είναι ένα από τα δυνατά σημεία πώλησης της συσκευής και μάλιστα το Huawei MatePad Pro διαθέτει πλήρη έγχρωμη οθόνη OLED 12,6 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Έχει ανάλυση 2560×1600, υψηλή αντίθεση 1000000:1, 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα, ευρεία χρωματική γκάμα P3, χρωματική ακρίβεια Delta E<1, που φτάνει στο κορυφαίο επίπεδο στον κλάδο.

Εκτός από αυτό, αυτό το tablet διαθέτει ήχο HUAWEI SOUND. Μπορεί να φτάσει έως και 79dB ένταση και συγκλονιστικά ηχητικά εφέ. Σε συνδυασμό με την οθόνη OLED, αυτό το προϊόν γίνεται ένα καθηλωτικό φορητό θέατρο.

Αυτή η οθόνη έχει περάσει τη γερμανική πιστοποίηση Rheinland Full-care Display 3.0 και υιοθετεί την τεχνολογία χαμηλού μπλε φωτός. Το τελευταίο υποστηρίζει μείωση της φωτεινότητας PWM υψηλής συχνότητας 1440Hz, μειώνοντας σημαντικά την ταλαιπωρία των ματιών σε σύγκριση με τις συνηθισμένες OLED.

Μια τόσο μεγάλη και ευκρινέστατη οθόνη, απαιτεί μεγάλα αποθέματα ενέργειας και τα εξασφαλίζει από μια μια τεράστια μπαταρία 10.050 mAh. Είναι σε θέση να παρέχει 9 ώρες περιήγησης στο web, ενώ σε κατάσταση αναμονής, θα παραμείνει ανοιχτό έως και 19 ημέρες. Η μπαταρία υποστηρίζει εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση Huawei 40W. Στην πραγματικότητα, η μπαταρία θα φορτιστεί πλήρως σε περίπου 2 ώρες. Υποστηρίζει επίσης ασύρματη και αντίστροφη φόρτιση.

Η εταιρεία έχει βάλει το chip Kirin 9000E στο κομψό σώμα του tablet. Συνοδεύεται από 8 GB μνήμης RAM και τρεις επιλογές αποθήκευσης των 128 GB, 256 GB και 512 GB.

Στο Huawei MatePad Pro 12,6 ιντσών επιλέχθηκε το νέο Harmony OS 3.

Υπάρχει επίσης μια μπροστινή κάμερα 8MP και μια τριπλή πίσω κάμερα με βασικό φακό 13MP, έναν ευρυγώνιο φακό 8MP και μια κάμερα 3D βάθους.

Λεπτομέρειες τιμές και ημερομηνία διαθεσιμότητας

Το tablet είναι διαθέσιμο μόνο στην έκδοση WiFi. Η έκδοση 128 GB του tablet κοστίζει 4.699 γιουάν (679 $), το μοντέλο 256 GB στα 5.199 γιουάν (747 $) και το μοντέλο 512 GB αγγίζει τα 7.499 γιουάν (1077 $). Θα κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...