Jump to content

Ανίχνευση πτώσης, οθόνες AMOLED και μεγάλες μπαταρίες για τα νέα Amazfit GTR 4 και GTS 4


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εντός του περασμένου μήνα, προηγήθηκαν μερικά δημοσιεύματα που περιέγραφαν τα Amazfit GTR 4 και GTS 4, ενώ πέρα των απλώς αναφορών σε χαρακτηριστικά, υπήρξαν και μερικές εικόνες. Σήμερα μαθαίνουμε πως οι νέες wearable συσκευές αποκαλύφθηκαν επίσημα από την Amazfit με τις λεπτομέρειες τιμών και διαθεσιμότητάς τους. Αυτά τα έξυπνα ρολόγια μοιράζονται τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά τους, αλλά διαθέτουν διαφορετικά σχέδια, διαστάσεις και βάρος. Έχουν επίσης διαφορετικές οθόνες και μπαταρίες.

Σε τύπους που αρέσουν τα κλασσικά ρολόγια, το μοντέλο Amazfit GTR 4 ταιριάζει καλύτερα, αφού διαθέτει μια κυκλική σχεδίαση και έγχρωμη οθόνη αφής AMOLED 1,43″ με ανάλυση 466×466 pixel που προστατεύεται από σκληρυμένο γυαλί. Είναι καλυμμένο με επίστρωση κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων και περιβάλλεται από αντιθαμβωτικό πλαίσιο.

Το GTS 4, από την άλλη πλευρά, διαθέτει ορθογώνιο σχεδιασμό και έγχρωμη οθόνη αφής AMOLED 1,75″ με ανάλυση 390×450 pixel. Η οθόνη του GTS 4 είναι επίσης καλυμμένη με σκληρυμένο γυαλί και επίστρωση κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά δεν έρχεται με αντιθαμβωτικό πλαίσιο. Στις διαφορές μεταξύ των δύο μοντέλων, έχουμε την προσθήκη πάνω από 150 watchfaces για το GTS 4, ενώ το GTR 4 υποστηρίζει περισσότερα από 200 watchfaces.

Κοινό χαρακτηριστικό των ρολογιών είναι πως περιέχουν ένα μεσαίο πλαίσιο από κράμα αλουμινίου, με το κάτω κέλυφος να αποτελείται από πολυανθρακικό υλικό υψηλής αντοχής. Ωστόσο, στα 34 γραμμάρια, το GTR 4 είναι βαρύτερο από το GTS 4 κατά επτά γραμμάρια. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο ότι το GTR 4 διαθέτει μπαταρία 475 mAh ενώ το GTS 4 έχει μια κυψέλη 300 mAh. Τα διαφορετικά μεγέθη κυψελών μεταφράζονται επίσης σε διαφορετική εφεδρική μπαταρία.

Το GTR 4 μπορεί να διαρκέσει έως και 14 ημέρες σε ένα τυπικό σενάριο χρήσης με πλήρη φόρτιση, ενώ το GTS 4 μπορεί να προσφέρει οκτώ ημέρες αντοχής. Αυτοί οι αριθμοί μειώνονται σε επτά ημέρες και τέσσερις ημέρες, αντίστοιχα, σε ένα σενάριο βαριάς χρήσης. Αν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία GPS ακρίβειας, το GTR 4 μπορεί να προσφέρει έως και 25 ώρες αντοχής ενώ το GTS 4 θα διαρκέσει έως και 16 ώρες. Τα smartwatches μπορούν να φορτιστούν πλήρως σε περίπου δύο ώρες.

Δεδομένου ότι οι διαστάσεις των GTR 4 και GTS 4 είναι διαφορετικές, αναμενόμενο είναι να διαθέτουν και διαφορετικά λουριά. Το πρώτο έρχεται με λουράκια των 22mm ενώ το δεύτερο με λουράκια των 20mm. Για το GTS 4 έχουμε δύο εκδόσεις σε λουράκια – Fluoroelastomer και Nylon, ενώ για το GTR 4 υπάρχει μια τρίτη επιλογή – το δέρμα.

Στο θέμα λογισμικού, τα GTS 4 και GTR 4 εκτελούν το Zepp OS 2.0 και διαθέτουν τις συνήθεις λειτουργίες υγείας και φυσικής κατάστασης, όπως παρακολούθηση καρδιακών παλμών, παρακολούθηση ύπνου και μέτρηση επιπέδου οξυγόνου στο αίμα. Μπορούν επίσης να μετρήσουν τα επίπεδα άγχους σας και να υποστηρίξουν την παρακολούθηση του εμμηνορροϊκού κύκλου των γυναικών.

Τα GTR 4 και GTS 4 υποστηρίζουν περισσότερες από 150 αθλητικές λειτουργίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένης της κολύμβησης, καθώς και τα δύο διαθέτουν αυξημένο αντοχή στο νερό 5ATM. Μπορούν επίσης να ανιχνεύσουν αυτόματα οκτώ αθλητικές κινήσεις ενώ έχουν επίσης υποστήριξη για ανίχνευση πτώσης. Αν και αυτή η δυνατότητα θα προστεθεί αργότερα μέσω μιας ενημέρωσης OTA.

Τα υπόλοιπα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά των GTR 4 και GTS 4 περιλαμβάνουν αποθήκευση μουσικής εκτός σύνδεσης, κεραία GPS με κυκλική πόλωση διπλής ζώνης και εισαγωγή διαδρομής, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν ένα αρχείο διαδρομής στο ρολόι και να το περιηγούνται σε πραγματικό χρόνο. Λίγο μετά με ένα update, θα προστεθούν όλες οι έξτρα λειτουργίες.

Τα ρολόγια έχουν επίσης υποστήριξη για ένα οικοσύστημα μίνι εφαρμογών και συνοδεύονται από βοηθό φωνής εκτός σύνδεσης καθώς και από την Alexa. Επίσης, λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις Bluetooth και στα έξυπνα ρολόγια και υπάρχει υποστήριξη και για παιχνίδια.

Περί τελικών τιμών και ημερομηνιών διαθεσιμότητας των ρολογιών

Να πούμε ότι τα Amazfit GTR 4 και GTS 4 λειτουργούν με συσκευές Android (7.0 και άνω) και iOS (12.0 και άνω) και διαθέτουν συνδεσιμότητα Bluetooth 5.0, BLE και WLAN 2,4 GHz.

Τα GTR 4 και GTS 4 διατίθενται στην τιμή των $200 και είναι διαθέσιμα για αγορά στις ΗΠΑ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Amazfit. Το GTR 4 διατίθεται σε χρώματα Superseed Black, Vintage Brown Leather (δερμάτινο λουράκι) και Racetrack Grey, ενώ το GTS 4 προσφέρεται σε χρώματα Infinite Black, Autumn Brown, Rosebud Pink και Misty White.

Τέλος, το μοντέλο Autumn Brown του GTS 4 έρχεται με λουράκια από νάιλον, ενώ τα υπόλοιπα έρχονται με ιμάντες φθοροελαστομερούς υλικού.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

"Επίσης, λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις Bluetooth και στα έξυπνα ρολόγια"

αυτό θα πει μιλάς από το κινητό όπως από το gt2 huawei?

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...