Jump to content

Διαρροές βίντεο για το πιο συναρπαστικό τηλέφωνο Motorola


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αναμφισβήτητα θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση το Motorola Edge 30 Ultra καθώς θα είναι από το πρώτο smartphone με αισθητήρα εικόνας 200MP και φυσικά θα διαθέτει και άλλα high-end χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου ενός φορτιστή 125W. Ναι, το Motorola Edge 30 Ultra είναι πραγματικά ένα κορυφαίο μοντέλο που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει η Motorola για να αντιμετωπίσει τη Samsung στη μη αναδιπλούμενη αγορά Android.
Περαιτέρω έμφαση στο όλο θέμα δίνει ο tipster Evan Blass δημοσιεύοντας ένα tweet που περιέχει ένα διαφημιστικό βίντεο για το εν λόγω τηλέφωνο. Ο αισθητήρας κάμερας 200MP είναι το πρώτο χαρακτηριστικό στο οποίο επικεντρώνεται (χωρίς λογοπαίγνιο) και φυσικά η κάμερα είναι σίγουρα μεγάλη, ειδικά σε σύγκριση με τις άλλες δύο κάμερες από κάτω. Η Motorola μας διαβεβαιώνει ότι η κάμερα είναι “Καταπληκτική σε κάθε φως” και μας δείχνει γρήγορα μερικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με το τηλέφωνο.
Το βίντεο αποκαλύπτει ότι το τηλέφωνο τροφοδοτείται από το chipset 4nm Snapdragon 8+ Gen 1, το οποίο αποκαλεί τον “γρηγορότερο και ισχυρότερο επεξεργαστή Snapdragon”. Με τον προαναφερθέντα TurboCharger 125W, αρκεί μια φόρτιση επτά λεπτών για να σας κρατήσει σε λειτουργία για όλη την ημέρα.
https://twitter.com/evleaks/status/1565802439969751041
Η κυρτή οθόνη των 6,67 ιντσών είναι pOLED με ανάλυση 1080 x 2400. Ενώ πολλοί θα πουν ότι δεν μπορείτε να διακρίνετε τη διαφορά μεταξύ 1080p και 1440p, εν τέλει σε πολλούς αρέσει και μόνο στα χαρτιά αυτή η διαφορά. Ωστόσο, η οθόνη θα έχει ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και φωτεινή οθόνη που φτάνει τα 1250 nits.
Στο ίδιο κλιπ/βίντεο βλέπουμε ότι το τηλέφωνο θα έχει Dolby Atmos που παρέχει spatial 3D sound επιτρέποντας στους χρήστες να ακούν τους ήχους σαν να προέρχονται από μπροστά τους, αριστερά ή δεξιά ή πίσω τους. Το τηλέφωνο θα παρουσιαστεί στις 8 Σεπτεμβρίου, δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση της σειράς Huawei Mate 50 και την επόμενη ημέρα της εκδήλωσης του iPhone 14.
Είναι συναρπαστικό η Motorola να κατασκευάζει ξανά premium τηλέφωνα!
[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αυτό μάλιστα.δείχνει αρκετά δελεαστικό.μακάρι να έχουν κάνει καλή δουλειά.

Στάλθηκε από το LE2123 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...