Jump to content

Έχουμε τιμές για τα νέα Huawei nova 10/nova 10 Pro που κυκλοφορούν σύντομα στην Ευρώπη


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ήταν κάπου στις αρχές του μήνα Ιουλίου τότε που είδαμε τα Huawei nova 10 και nova 10 Pro να κυκλοφορούν στην Κίνα και ορίστε που τώρα το δίδυμο της μεσαίας κατηγορίας είναι έτοιμο να αναμετρηθεί με άλλες συσκευές και στην Ευρώπη. Το ακριβές χρονικό πλαίσιο κυκλοφορίας δεν έχει καθοριστεί ακόμα, η εταιρεία είπε μόνο ότι αναμένει τα νέα μοντέλα να εμφανιστούν στο επίσημο κατάστημα της Huawei “τους επόμενους μήνες”. Ωστόσο, η Huawei αποκάλυψε τις τιμές.

Το Huawei nova 10 θα πωλείται στα 500 €. Ως γρήγορη υπενθύμιση να πούμε πως τα δύο τηλέφωνα τροφοδοτούνται από τον Snapdragon 778G. Υπάρχει μια οθόνη OLED 6,67″ 120 Hz με μια μοναδική κάμερα selfie 60MP (100°), συν μια μπαταρία 4.000 mAh με γρήγορη φόρτιση 66 W.

Το Huawei nova 10 Pro θα κοστίζει 730€ και περιλαμβάνει μια μεγαλύτερη οθόνη OLED 6,78″ 120Hz, συν μια επιπλέον κάμερα 8MP στο μπροστινό μέρος. Η ρύθμιση της τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος είναι πανομοιότυπη μεταξύ των δύο μοντέλων, κύρια κάμερα 50MP, εξαιρετικά ευρεία των 8MP (112°) και αισθητήρα βάθους 2MP. Το Pro έχει μεγαλύτερη, ταχύτερη μπαταρία των 4.500 mAh με φόρτιση 100 W (για φόρτιση από 20-80% θα χρειαστεί μόλις 10 λεπτά).

Και τα δύο τηλέφωνα θα είναι διαθέσιμα σε μία ενιαία διαμόρφωση μνήμης: 8 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου. Θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ασημί και μαύρο χρώμα.

Φέτος το Φθινόπωρο έρχεται και άλλο έξυπνο ρολόι…

Το Huawei Watch D έρχεται τον Οκτώβριο και θα πωλείται για 460€ και είναι ακριβό γιατί διαθέτει πολύ προηγμένη παρακολούθηση της υγείας – διαθέτει αισθητήρα ECG και μπορεί ακόμη και να μετρήσει την αρτηριακή σας πίεση.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...