Jump to content

Λίγο καλύτερο το Xiaomi 12S Ultra από το iPhone 13 Pro Max στο DxOMark


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επαινετικά είναι τα σχόλια που λαμβάνει η Xiaomi για την τελευταία της ναυαρχίδα που παρουσίασε τον Ιούλιο, το μοντέλο Xiaomi 12S Ultra, αποκλειστικά για την κινεζική αγορά. Τώρα, μερικούς μήνες μετά την κυκλοφορία, η συσκευή πέρασε επιτέλους από τη δοκιμή κάμερας της DxOMark.

Το Xiaomi 12S Ultra κατάφερε να πάρει την πέμπτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη της DxOMark για κάμερες smartphones. Έχει σημειώσει 138 πόντους στο τεστ, βγάζοντας τα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max από την κορυφαία πεντάδα, τα οποία έχουν και τα δύο 137 βαθμούς.

Η συσκευή επαινείται για την εξαιρετική της συνολική ποιότητα εικόνας στις περισσότερες περιπτώσεις χρήσης και την ευελιξία της, προσφέροντας δύο διαφορετικές υπογραφές εικόνας στους χρήστες για να διαλέξουν. Η απεικόνιση χαμηλού φωτισμού είναι επίσης ένα δυνατό σημείο της, με την κάμερα να προσφέρει μεγάλο δυναμικό εύρος στη νυχτερινή λειτουργία. Οι κάμερες εξαιρετικά ευρείας και ζουμ παρέχουν εξαιρετικές εικόνες σε όλες τις αποστάσεις, ιδιαίτερα σε μεγάλη απόσταση. Ακόμη, η κάμερα έχει επίσης εξαιρετική απόδοση στη λειτουργία βίντεο, προσφέροντας εκτεταμένο δυναμικό εύρος, απόδοση φυσικής υφής και καλή έκθεση.

Δεν λείπουν και οι στιγμές όπου η κάμερα στερείται συνέπειας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ανισότητες μεταξύ των εικόνων, ακόμη και μερικές φορές μεταξύ διαδοχικών λήψεων. Επίσης, η προεπισκόπηση δεν ταιριάζει πάντα με την τελική εικόνα που τραβήχτηκε. Εκτός από αυτό, η κάμερα παλεύει με πολύ δύσκολες καταστάσεις φωτός, όπως σκηνές υψηλής αντίθεσης.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

άσχημο! Ενώ οι κάμερες έχουν λογικο μεγεθος το κάλυψαν με άσκοπα μεγάλο τζαμι (να σπάσει να χαράξει). και τι θήκη να βάλεις σε αυτό το πράγμα; Κρίμα.

αλλιώς καλό θα είναι

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...