Jump to content

Για το Huawei Mate 50 Pro θα επιλεχθεί οθόνη εγκοπής 1,5K που υποστηρίζει Face ID


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καθώς πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για τη σειρά Huawei Mate 50, υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για αυτήν τη συσκευή. Λίγο πριν, ο δημοφιλής blogger τεχνολογίας της Weibo, @DCS, αποκάλυψε ότι το Huawei Mate 50 Pro θα διαθέτει οθόνη εγκοπής ανάλυσης 1,5K. Ο blogger αποκαλύπτει ότι η περιοχή ή το μέγεθος της εγκοπής είναι σημαντικά μεγαλύτερο από εκείνο της προηγούμενης γενιάς. Σύμφωνα με τον ίδιο, το μέγεθος της εγκοπής σε αυτή τη νέα συσκευή είναι κοντά σε αυτή του Mate 20 Pro. Πιστεύει επίσης ότι το Huawei Mate 50 Pro είναι μια συσκευή που υποστηρίζει νέες δυνατότητες όπως η αναγνώριση προσώπου και η παρακολούθηση στάσης.

Την ίδια στιγμή, ο blogger δημοσίευσε και φωτογραφίες από την προστατευτική μεμβράνη του Huawei Mate 50 Pro. Φαίνεται ότι το σετ αισθητήρων του Mate 50 Pro καταλαμβάνει σχεδόν το μισό μήκος του άνω μέρους.

Επιπλέον, ο blogger του Weibo αποκαλύπτει ότι αυτό το κορυφαίο smartphone μπορεί να χρησιμοποιεί τη νέα εύκαμπτη οθόνη της BOE. Αυτή η οθόνη θα υποστηρίζει προσαρμοστικό ρυθμό ανανέωσης LTPO από 1 έως 120 Hz και θα υποστηρίζει μείωση φωτεινότητας υψηλής συχνότητας έως και 2160 PWM. Με αυτές τις προδιαγραφές, η οθόνη βρίσκεται σε κορυφαίο επίπεδο από όλες τις απόψεις. Λόγω της χρήσης νέου υποστρώματος, η κατανάλωση ενέργειας αυτής της οθόνης θα μειωθεί κατά 15% σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Επιπλέον, η διάρκεια ζωής θα αυξηθεί κατά 10%, ενώ και άλλες πτυχές θα βελτιωθούν σε κάποιο βαθμό.

Σύμφωνα με προηγούμενα νέα, η Huawei θα κυκλοφορήσει τέσσερα νέα μοντέλα. Τα αναμενόμενα μοντέλα είναι τα Huawei Mate 50E, Mate 50, Mate 50 Pro και Mate 50 RS Porsche Design Edition. Ενώ το Huawei Mate 50E θα χρησιμοποιεί επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 778G 4G, τα άλλα θα διαθέτουν επεξεργαστή Snapdragon 8+ Gen 1 (4G). Στο τμήμα κάμερας, η σειρά Huawei Mate 50 θα χρησιμοποιεί μια κύρια κάμερα 50MP. Επιπλέον, το Mate 50 Pro θα χρησιμοποιεί μια νέα τεχνολογία μεταβλητού διαφράγματος.

Το φθινοπωρινό λανσάρισμα της σειράς Huawei Mate 50 και των νέων προϊόντων σε όλα τα σενάρια θα πραγματοποιηθεί επίσημα στις 6 Σεπτεμβρίου, με θέμα “break out of the dawn, meet at the peak”. Εκτός από τα smartphone, η Huawei ενδέχεται να παρουσιάσει και άλλες νέες τεχνολογίες.

Τετραπλή κάμερα…

Όσον αφορά τον σχεδιασμό της πλάτης, το Huawei Mate 50 Pro χρησιμοποιεί μια κυκλική μονάδα πίσω κάμερας. Μετά τη χρήση παρόμοιων σχεδίων στις δύο προηγούμενες γενιές, αυτό έχει γίνει ένα από τα εμβληματικά σχέδια της σειράς Mate. Στο πίσω μέρος, αυτή η σειρά θα έχει τέσσερις κάμερες καθώς και έναν τηλεφακό περισκοπίου για τα κορυφαία μοντέλα.

Το λογότυπο του XMAGE είναι επίσης πολύ εντυπωσιακό. Αυτή είναι η εταιρεία απεικόνισης της Huawei που αντικαθιστά τη Leica. Αντιπροσωπεύει τη συσσώρευση των ώριμων δυνατοτήτων απεικόνισης της Huawei που συνέχισαν να ηγούνται του κλάδου τα τελευταία χρόνια.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...