Jump to content

Μέχρι το 2023, η Samsung θα κυκλοφορήσει μια νέα πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με ώθηση μια νέα νομοθεσία ευνοϊκή για τη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων στη Νότια Κορέα, βρέθηκε πρόσφορο έδαφος ώστε η Samsung να ξεκινήσει την διαδικασία σχεδιασμού πλατφόρμας της ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων της. Θα τεθεί σε λειτουργία από το το πρώτο εξάμηνο του 2023 και η εταιρεία Samsung θα μπορούσε επίσης να αναπτύξει και το δικό της κρυπτονόμισμα.

 Το έργο βρίσκεται στα χέρια ομάδων από το τμήμα Samsung Securities που εργάζονται για την ανάπτυξη μιας τέτοιας υπηρεσίας φυσικά με βάση το blockchain.

Εάν η Samsung σχεδιάζει να εισέλθει στον τομέα των κρυπτονομισμάτων για λίγο, η πολιτική του Yoon Suk-yeol, δηλ. του νέου προέδρου της Νότιας Κορέας από τον Μάιο του 2022, ευνοεί αυτή τη δραστηριότητα στη χώρα και παράλληλα έχει παρακινήσει τη Samsung (και άλλες εταιρείες τεχνολογίας της Νότιας Κορέας) να επιταχύνουν τις επενδύσεις τους. Ο ηγέτης ενθαρρύνει εταιρείες και ιδιώτες να επενδύσουν σε κρυπτονομίσματα.

Είναι επίσης μια καλή στιγμή για τη Samsung να ξεκινήσει μια τέτοια πλατφόρμας, αφού η πρώην διοίκηση της Νότιας Κορέας έκλεισε δεκάδες πλατφόρμες το 2021 μέσω ρυθμιστικού νόμου, ο οποίος αύξησε δραστικά τις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις που απαιτούνται για το άνοιγμα μιας τέτοιας υπηρεσίας στη χώρα. Η Samsung θα μπορούσε έτσι να καλύψει ένα κενό που αφήνει η ξαφνική εξαφάνιση όλων αυτών των παικτών.

 

Ήδη από το 2019, η εταιρεία πρόσφερε ένα ασφαλές κρυπτογραφικό πορτοφόλι στα high-end μοντέλα smartphone της. Πιο πρόσφατα, ήταν διαθέσιμη η νέα έκδοση του Samsung Wallet, στοιχηματίζοντας τα πάντα στην ασφάλεια και το blockchain. 

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...