Jump to content

Για κάθε iPhone 12 με ελλαττωματικό ακουστικό, προβλέπεται επέκταση εγγύησης


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε επέκταση του προγράμματος τεχνικής υποστήριξης προχωρά η Apple και αφορά κατόχους συσκευών iPhone 12 και iPhone 12 Pro που επηρεάστηκαν από το σφάλμα “No Sound”.

Στην σελίδα υποστήριξης, η Apple εξηγεί τι ακριβώς ορίζει ως σφάλμα. “Εάν το iPhone 12 ή το iPhone 12 Pro σας δεν εκπέμπει ήχο από όταν πραγματοποιείτε ή λαμβάνετε κλήσεις, μπορεί να είναι επιλέξιμο για service”, αναφέρεται στη σελίδα. Σημειώστε ότι αυτό δεν περιλαμβάνει το iPhone 12 mini ή το iPhone 12 Pro Max, αλλά γίνεται λόγος αποκλειστικά και μόνο για τα μοντέλα με πάνελ οθονών στις 6,1 ίντσες.

Αρχικά, η επισκευή είχε διάρκεια δύο ετών μετά την αγορά, όμως η σελίδα υποστήριξης έχει πλέον ενημερωθεί για να αναφέρει ότι τα εν λόγω μοντέλα θα επισκευάζονται δωρεάν για έως και τρία χρόνια από την ημερομηνία αγοράς τους.

Καθώς τα επηρεαζόμενα iPhones κατασκευάστηκαν μεταξύ Οκτωβρίου 2020 και Απριλίου 2021, αυτό σημαίνει ότι το πρόβλημα θα καλυφθεί τουλάχιστον έως τον Οκτώβριο του 2023. Εάν έχετε ένα iPhone 12 που κατασκευάστηκε τον Απρίλιο του 2021, είστε καλυμμένοι μέχρι την άνοιξη του 2024.

“Εάν το iPhone 12 ή το iPhone 12 Pro σας έχει οποιαδήποτε βλάβη που επηρεάζει την ικανότητα ολοκλήρωσης της επισκευής, όπως μια ραγισμένη οθόνη, αυτό το ζήτημα θα πρέπει να επιλυθεί πριν από την παροχή της νέας υπηρεσία”, προσθέτει η εταιρεία. “Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να υπάρχει κόστος που σχετίζεται με την πρόσθετη επισκευή.”

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...