Jump to content

Από του χρόνου έρχονται διαφημίσεις και στην εφαρμογή Apple Maps


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άσχημα τα νέα για την εφαρμογή χαρτών της Apple, καθώς από τον επόμενο χρόνο η εταιρεία σχεδιάζει να αρχίσει να εμφανίζει διαφημίσεις αναζήτησης σε αυτή την εφαρμογή του iPhone, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

“Πιστεύω ότι η εργασία έχει ήδη ξεκινήσει για την κυκλοφορία διαφημίσεων αναζήτησης στην εφαρμογή Apple Maps και θα αρχίσουμε να την βλέπουμε να εφαρμόζεται κάποια στιγμή τον επόμενο χρόνο”, έγραψε ο Gurman.

Οι διαφημίσεις στην εφαρμογή Χάρτες Apple δεν θα είναι οι παραδοσιακές διαφημίσεις banner που βλέπετε σε άλλους ιστότοπους, αλλά μάλλον τα αποτελέσματα αναζήτησης επί πληρωμή. Για παράδειγμα, μια αλυσίδα γρήγορου φαγητού θα μπορούσε να πληρώσει την Apple για να εμφανίζεται κοντά στην κορυφή των αποτελεσμάτων όταν ένας χρήστης αναζητά “μπιφτέκια” ή “τηγανιτές πατάτες. Πολλές παρόμοιες εφαρμογές προσφέρουν ήδη διαφημίσεις αναζήτησης, συμπεριλαμβανομένων των Google Maps, Waze και Yelp.

Η Apple σχεδιάζει επίσης να εμφανίζει διαφημίσεις στην καρτέλα “Today” του App Store και σε μια νέα ενότητα “Μπορεί επίσης να σας αρέσει” στο κάτω μέρος των καταχωρίσεων εφαρμογών, ενώ οι διαφημίσεις banner εμφανίζονται στις εφαρμογές News και Stocks της Apple.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Gurman είπε ότι η Apple σχεδιάζει να επεκτείνει σημαντικά τη διαφημιστική της δραστηριότητα με την πάροδο του χρόνου. Σε ενημερωτικό του δελτίο, ανέφερε ότι το τμήμα διαφημίσεων της Apple δημιουργεί έσοδα περίπου 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως και ότι ο επικεφαλής διαφήμισης της Apple, Todd Teresi, θέλει να αυξήσει αυτό το ποσό σε τουλάχιστον 10 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως με την πάροδο του χρόνου.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...