Jump to content

Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων Samsung Galaxy S23 Ultra θα είναι ασφαλέστερος


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενδεχομένως στο Galaxy S23 Ultra να προσαρμοστεί ένας σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων Qualcomm 3D Sonic Max Ultrasonic που υποστηρίζει μια ευρεία περιοχή κάλυψης που ταιριάζει άνετα στην χρήση δύο δαχτύλων και αυξάνει σημαντικά την ασφάλεια και την αναγνωσιμότητα, ισχυρίζεται ο tipster Alvin.

Το 2018, η Qualcomm ήταν η πρώτη εταιρεία που παρουσίασε έναν υπερηχητικό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, τον 3D Sonic Sensor, το ίδιο κομμάτι τεχνολογίας που ενσωματώθηκε για πρώτη φορά κάτω από την οθόνη του Samsung Galaxy S10.
Την επόμενη κιόλας χρονιά, η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε μια αναβάθμιση στον υπερηχητικό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, που ονομάζεται 3D Sonic Max, ο οποίος υπόσχεται να σαρώσει με ακρίβεια ένα δακτυλικό αποτύπωμα σε τρεις διαστάσεις. Σε αντίθεση με την πρώτη επανάληψη που επιτρέπει στους χρήστες να σαρώνουν μόνο ένα δακτυλικό αποτύπωμα, το 3D Sonic Max σας επιτρέπει να σαρώσετε δύο δακτυλικά αποτυπώματα ταυτόχρονα.
Η έκδοση 3D Sonic Max του υπερηχητικού αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων της Qualcomm προσφέρει μια περιοχή αναγνώρισης που είναι 17 φορές μεγαλύτερη από την προηγούμενη γενιά, επιτρέποντας αυξημένη ασφάλεια μέσω ταυτόχρονου ελέγχου ταυτότητας με δύο δάχτυλα, αυξημένη ταχύτητα και ευκολία στη χρήση.
Άρα δικαιολογημένα ο αισθητήρας 3D Sonic Max θεωρείται ο μεγαλύτερος στον κόσμο και επίσης ο πρώτος που επιτρέπει τον έλεγχο ταυτότητας με δύο δάχτυλα. Επιπλέον, το 3D Sonic Max υπόσχεται να προσφέρει 1::1.000.000 αντί για 1::50.000, κάτι που θα αποτρέψει την πλαστογράφηση δακτυλικών αποτυπωμάτων και τα ανακριβή αποτελέσματα.
Η Qualcomm ισχυρίζεται επίσης ότι ο νέος της αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι ταχύτερος από τις προηγούμενες γενιές.
[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...