Jump to content

Εξοπλισμένο με Dimensity 9000+ και φόρτιση 120W έρχεται το iQOO Neo 7


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο δεύτερο εξάμηνο του 2022, η vivo θα κατακλίσει την αγορά με ένα σωρό νέα smartphones, μεταξύ αυτών υποσχέθηκε τον ερχομό του Vivo X Fold S που είναι πιθανό να φέρει το Snapdragon 8+ Gen 1 SoC και το iQOO Neo 7. Το τελευταίο θα είναι η επόμενη είσοδος της εταιρείας στη σειρά smartphones performance. Τώρα, ο tipster Digital Chat Station αποφάσισε να αποκαλύψει κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη αυτή συσκευή. Προφανώς, θα φέρει το ολοκαίνουργιο MediaTek Dimensity 9000+ SoC.

Όπως λέει και ο blogger, η ιδέα ήταν να παρουσιαστεί το τηλέφωνο με το Dimensity 9000, αλλά η εταιρεία άλλαξε σε Dimensity 9000+. Αυτός ο επεξεργαστής είναι η απάντηση της MediaTek στη ναυαρχίδα της σειράς Plus της Qualcomm. Φέρνει σταδιακές αναβαθμίσεις απόδοσης σε σχέση με το vanilla Dimensity 9000. Το ίδιο άτομο αποκαλύπτει επίσης άλλες κι άλλες λεπτομέρειες του τηλεφώνου, όπως μια νέα ανάλυση Full HD+ με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και φίλτρο παιχνιδιού που προστατεύει τα μάτια. Η συσκευή θα φέρει επίσης μια κύρια κάμερα 50 MP IMX766 και γρήγορη φόρτιση 120 W. Επιπλέον, θα διαθέτει οπτικό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, γραμμικό κινητήρα, NFC και λειτουργίες τηλεχειριστηρίου υπέρυθρων.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει λίγο πιο αργά, μάλλον τον Οκτώβριο.

Για τους δύο επιπλέον αισθητήρες, νωρίτερα ειπώθηκε πως θα είναι λίγο χειρότεροι από εκείνους του iQOO Neo6. Αντί για 12 MP ultrawide αισθητήρα, το νέο τηλέφωνο θα φέρει μια μονάδα 8 MP. Ο αισθητήρας βάθους 2 MP στο iQOO Neo 7 θα παραμείνει ίδιος με το προηγούμενο μοντέλο.

Να θυμίσουμε ότι το iQOO Neo 6 κυκλοφόρησε στις 13 Απριλίου φέτος με τιμή εκκίνησης 2.799 CNY. Το iQOO Neo 7 τείνει να είναι μια ελαφριά αναβάθμιση, αλλά είμαστε περίεργοι για τη διαθεσιμότητα του.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...