Jump to content

Ο Pete Lau μιλά για ένα επερχόμενο αναδιπλούμενο smartphone OnePlus


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν και μερικοί εκφράζουν έντονα την δυσαρέσκειά τους με τα νέα κατασκευαστικά πρότυπα στην αγορά των τηλεφώνων, η αλήθεια είναι πως φέτος τα αναδιπλούμενα smartphones θα “φορεθούν” πολύ. Πρόσφατα είδαμε τα τελευταία Flip4 και Fold4 της Samsung. Η Xiaomi ανανέωσε επίσης το αναδιπλούμενο τμήμα της με την κυκλοφορία του Mix Fold 2 και η Motorola επίσης αποκάλυψε το νέο Razr 2022. Τώρα, ένα πρόσφατο tweet του Pete Lau υποδηλώνει ότι η OnePlus είναι επίσης έτοιμη να δοκιμάσει την τύχη της στον χώρο των αναδιπλούμενων συσκευών.

Ο διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της OnePlus Pete Lau μοιράστηκε πρόσφατα μερικές φωτογραφίες στο Twitter ρωτώντας τους οπαδούς του “Τι πιστεύετε ότι είναι αυτό;”. Φαίνεται να είναι ο μηχανισμός άρθρωσης ενός τηλεφώνου. Θα μπορούσε ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί στο επερχόμενο αναδιπλούμενο OnePlus. Το tweet του Lau δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με το όνομα ή τον σχεδιασμό του smartphone. Ωστόσο, εικάζεται ότι το επερχόμενο αναδιπλούμενο OnePlus θα είναι παρόμοιο με το Find N της Oppo.

Λιγοστές εξακολουθούν να είναι οι λεπτομέρειες σχετικά με τη συσκευή, αλλά προηγούμενες αναφορές υποστήριζαν ότι το πτυσσόμενο μοντέλο μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του το 2023. Η είσοδος της OnePlus στην αγορά των αναδιπλούμενων smartphones είναι καλά νέα γιατί θα δημιουργήσει περισσότερο ανταγωνισμό και καλύτερα προϊόντα. 

Επί του παρόντος, η αγορά των πτυσσόμενων smartphoneσ κυριαρχείται σε μεγάλο βαθμό από τη Samsung, μάλιστα όλοι μιλούν για μια εξαιρετική δουλειά βελτιώνοντας τις συσκευές της και είναι επίσης προσβάσιμες σε περισσότερους ανθρώπους. Η Xiaomi έχει κάνει επίσης μια αξιέπαινη δουλειά με το Mix Fold 2. Είναι αναμφισβήτητα το λεπτότερο αναδιπλούμενο που έχουμε δει μέχρι στιγμής.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...