Jump to content

Πολύ μικρή η αυτονομία του Pixel Watch...


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε μια πρόσφατη ανάλυση ενός APK (Android Package Kit), που πραγματοποιήθηκε από την έμπειρη ομάδα του 9to5Google, η εφαρμογή Fitbit αποκάλυψε μερικές νέες υποψίες σχετικά με το Pixel Watch και την εκτιμώμενη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του.

Κατά την αναφορά της εταιρείας στο Pixel Watch νωρίτερα όταν πραγματοποιήθηκε φέτος το νέο Google I/O, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η συσκευή θα περιλαμβάνει μια πλήρη σειρά λειτουργιών της Fitbit, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης ύπνου. Είναι τα ενημερωμένα δεδομένα αυτής της δυνατότητας, που βρέθηκαν από την κατάργηση του APK, που μας επιτρέπουν να δούμε ποια μπορεί να είναι η πιθανή διάρκεια ζωής της μπαταρίας του smartwatch.

Στα δεδομένα που συνέλεξε η ομάδα του 9to5Google διαπίστωσε ότι η τελευταία ενημέρωση περιλαμβάνει νέο κείμενο εντός εφαρμογής που σχετίζεται με υπενθυμίσεις βραδινής φόρτισης για το Pixel Watch. Όταν είναι ενεργοποιημένο, το ρολόι θα σας προτείνει να φορτίζετε τη συσκευή σας τουλάχιστον στο 30% πριν πάτε για ύπνο.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η κατάργηση του APK εστιάζει σε λειτουργίες σε εξέλιξη. Ως αποτέλεσμα, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι οι εν λόγω δυνατότητες θα κυκλοφορήσουν πραγματικά.

Αν και δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες εδώ για να βγάλουμε ορισμένους συγκεκριμένους αριθμούς, το γεγονός ότι μια υπενθύμιση θα πρέπει να υπάρχει εξαρχής δεν είναι απολύτως καθησυχαστικό, ειδικά όταν τα έξυπνα ρολόγια Fitbit δεν έχουν αυτήν την προειδοποίηση. Επίσης, οι περισσότεροι άνθρωποι περνούν περίπου το 30% της 24ωρης ημέρας τους στον ύπνο, ενισχύοντας τις φήμες που υποδηλώνουν ότι το ρολόι θα μπορούσε να έχει περίπου αυτονομία στις 24 ώρες.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Κλασική Google, αν το λειτουργικό δεν έχει καμία 10αριά background processes να τρώνε μπαταρία προσπαθώντας να είναι "helpful", δε γίνεται, κάτι θα πάθουν. Και η λύση της Google στο πρόβλημα της διάρκειας μπαταρίας; Μια ακόμα υπηρεσία που θα σου υπενθυμίζει να το φορτίζεις, μα τι άλλο;

Μ' αρέσει που στα αποκαλυπτήρια του Android Wear (εποχές Lollipop) κορόιδευαν την Microsoft ότι προσπάθησε να "στριμώξει" τα Windows στα smartphones και οτι

Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black)
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...