stxio Δημοσιεύτηκε August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 12, 2022 Το πηρα απο αναγκη καθως εχασα το δικο μου, το ειχε ο Γερμανος προσφορα στα 150 (ξερω παιζει και πιο φτηνα) Χορταστικη 6,5" οθονη, πολυ καλη για IPS Πλαστικη μεν αλλα στοιβαρη κατασκευη, το πισω μερος ειναι μαγνητης για δαχτυλιες. Υπαρχει 3μισαρι jack που πολλοι το θελουμε ακομα. Εκει που το φοβηθηκα ηταν μετα την αναβαθμιση λογισμικου που μπηκε σε loop μεχρι που μπηκε μονο του σε recovery λογω corrupt data... Factory reset και εστρωσε. Πολυ ωραιο το συρταρι εφαρμογων. Χωριζει τις εφαρμογες σε κατηγοριες, τις οποιες μπορειτε να επεξεργαστειτε οπως θελετε μετα. Επισης το dropdown μενου απο την κορυφη με τα εικονιδια ala Iphone ειναι πολυ καλυτερο απο τα κλασσικα πληκτρα λειτουργιων. Bloatware εχει καμποσο, αλλα τα περισσοτερα μπορουν να απεγκατασταθουν και μερικα να απενεργοποιηθουν. Γενικα ειναι καπως "αργο" αλλα δειχνει να στρωνει στην πορεια. Για ελαφρια χρηση (καμια 15ρια εφαρμογες του περασα) ειναι οκ με τα 4gb. Μεγαλο μειον η φορτιση 15w για 5000mAh, τα ζωα μου αργα... Καμερα, οκ μην περιμενετε πολλα σε αυτη την τιμη, η GCam του BSG το σωζει λιγο αλλα για βραδυ δεν. Μια βασικη 50 ΜΡ, μια depth, μια αχρηστη macro. Για οτιδηποτε αξιοσημειωτο I'll be back. 😎 Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. August 16, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 Σε αλλα νεα, μου ελειψε το tap to wake, εβαλα Nova... δεν λειτουργει η πλοηγηση με χειρονομιες.... ελπιζω με καποια αναβαθμιση να το φτιαξουν... Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. August 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2022 Καλορίζικο το κινητό φίλε, πόσες εφαρμογές δεν γίνονται disable ή unistall; Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. August 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2022 On 16/8/2022 at 11:24 ΠΜ, stxio said: Σε αλλα νεα, μου ελειψε το tap to wake, εβαλα Nova... δεν λειτουργει η πλοηγηση με χειρονομιες.... ελπιζω με καποια αναβαθμιση να το φτιαξουν... Το tap to wake της TCL είναι λίγο "ιδιότροπο". Στο 10L λειτουργούσε υποδειγματικά και στο 20L+ λειτουργεί όποτε θέλει και αν θέλει, πράγμα απίστευτα εκνευριστηκό! Έχω πιάσει τον εαυτό μου να κοπανάω την οθόνη και να λέω "θα ανοίξεις μωρή, θα ανοίξεις;!" Οπότε, μάλλον καλύτερα που δεν έχει η συσκευή σου αυτή τη λειτουργία. Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. August 22, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2022 On 21/8/2022 at 4:28 ΜΜ, Brainmorf said: Καλορίζικο το κινητό φίλε, πόσες εφαρμογές δεν γίνονται disable ή unistall; Thanks, Digital Wellbeing, gamebox, video, μουσικη, ελαχιστες τωρα που το βλεπω... Επειδη δουλευω κι αλλο κινητο ακομα κοπαναω την οθονη να ανοιξει απο συνηθεια... Επισης το δακτυλικο στις επιβεβαιωσεις εφαρμογων (πχ τραπεζα, myhealth) κανει νερα.. σχεδον παντα το ανοιγω με pattern.... Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. August 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2022 8 minutes ago, stxio said: Επίσης το δακτυλικο στις επιβεβαιωσεις εφαρμογων (πχ τραπεζα, myhealth) κανει νερα.. σχεδον παντα το ανοιγω με pattern.... Έτσι είναι το δακτυλικό και στο 20L+ και στο 10L... 10 minutes ago, stxio said: Thanks, Digital Wellbeing, gamebox, video, μουσικη, ελαχιστες τωρα που το βλεπω... Αν δε κάνω λάθος το Digital Wellbeing είναι της Google... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. August 23, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 Αναγκαστηκα να αφαιρεσω εφαρμογες καθως το lag οσο παει χειροτερευει... Σε αλλα νεα το edge bar κρασαρει οποτε παω να το ανοιξω και για να βγαλω recents αντι να ανοιξει το συρταρι εφαρμογων ,υποφερω καθε φορα.... Κερδισε ηδη τον τιτλο του χειροτερου κινητου που ειχα ως τωρα... Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 3 minutes ago, stxio said: Αναγκαστηκα να αφαιρεσω εφαρμογες καθως το lag οσο παει χειροτερευει... Σε αλλα νεα το edge bar κρασαρει οποτε παω να το ανοιξω και για να βγαλω recents αντι να ανοιξει το συρταρι εφαρμογων ,υποφερω καθε φορα.... Κερδισε ηδη τον τιτλο του χειροτερου κινητου που ειχα ως τωρα... Τι είναι το edge bar...; Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. August 24, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 9 ώρες πριν, atillas24 said: Τι είναι το edge bar...; μπαρα με συντομευσεις που βγαινει αν συρεις απο δεξια στην αρχικη οθονη. Βεβαια αν εχεις πλοηγηση με gestures θελει καμια 10ρια προσπαθειες γα να εμφανιστει.... Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzitzikas1 Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 Καλημέρα! Ψάχνω κινητό ως 150€ με.προυποθεση να έχει 128gb χώρο εσωτερικό και 4gb ram. Βρήκα στα black Friday το TCL 30 SE 4/128GB . Τι γνώμη έχετε, να προχωρήσω? Πως είναι από φωτό και gps που με ενδιαφέρουν πιο πολύ? Ευχαριστώ!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 Είναι καλό, αλλά αν μπορείς να βάλεις €30, δες στο Σκρούτζ η στο you.gr εχει €185, θα πάρεις το TCL 30+ που έχει υψηλότερης ανάλυσης οθόνη, καλύτερο επεξεργαστή καλύτερη selfie κάμερα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 19 minutes ago, CaptainChris said: Είναι καλό, αλλά αν μπορείς να βάλεις €30, δες στο Σκρούτζ η στο you.gr εχει €185, θα πάρεις το TCL 30+ που έχει υψηλότερης ανάλυσης οθόνη, καλύτερο επεξεργαστή καλύτερη selfie κάμερα. Όπως τα λέει ο Καπετάνιος. Με λίγα παραπάνω (ενδεχόμενος και με τα ίδια λεφτά τώρα στο Black Friday) παίρνεις ένα καλύτερο κινητό Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzitzikas1 Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 καλησπέρα! το gps του κλειδώνει καλά ή χάνει σήμα? ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzitzikas1 Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 καλησπέρα! το gps του κλειδώνει καλά ή χάνει σήμα? ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 Δεν χάνουν σήμα τα κινητά της TCL 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 31 minutes ago, CaptainChris said: Δεν χάνουν σήμα τα κινητά της TCL Επιβεβαιώνω Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 47 minutes ago, CaptainChris said: Δεν χάνουν σήμα τα κινητά της TCL Ισχύει Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. November 14, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 4 ώρες πριν, tzitzikas1 said: καλησπέρα! το gps του κλειδώνει καλά ή χάνει σήμα? ευχαριστώ!! Διαβασε λιγο τα παραπανω ποστ μου κι αν εξακολουθεις να το θες ακομα... το GPS μια φορα το εβαλα για βρω μια οδο και ευτυχως ηταν μακρυα ο θερμαικος... ακομα και το hotspot του δουλευει στο 1/3 απο τα γκαζια ενος sammy που εχω... δεν το ξαναπαιρνα ουτε με 100 ευρω κι ας τραγουδαει ο καπετανιος τα δικα του Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 34 minutes ago, stxio said: Διαβασε λιγο τα παραπανω ποστ μου κι αν εξακολουθεις να το θες ακομα... το GPS μια φορα το εβαλα για βρω μια οδο και ευτυχως ηταν μακρυα ο θερμαικος... ακομα και το hotspot του δουλευει στο 1/3 απο τα γκαζια ενος sammy που εχω... δεν το ξαναπαιρνα ουτε με 100 ευρω κι ας τραγουδαει ο καπετανιος τα δικα του Δε λέω ότι έχεις άδικο αλλά 3 διαφορετικές συσκευές TCL (10L, 20L+, Tab 10s) που είχα - έχω δε μου εμφάνισαν ποτέ κανένα πρόβλημα στο GPS. Για το hotspot μάλλον έχεις δίκιο αλλά μόνο αν έχω ανοιχτό και το Bluetooth (γνωστό πρόβλημα της σειράς SD6xx, από ό,τι έχω διαβάσει) μου κάνει "νερά" Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. November 14, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 2 ώρες πριν, atillas24 said: Δε λέω ότι έχεις άδικο αλλά 3 διαφορετικές συσκευές TCL (10L, 20L+, Tab 10s) που είχα - έχω δε μου εμφάνισαν ποτέ κανένα πρόβλημα στο GPS. Για το hotspot μάλλον έχεις δίκιο αλλά μόνο αν έχω ανοιχτό και το Bluetooth (γνωστό πρόβλημα της σειράς SD6xx, από ό,τι έχω διαβάσει) μου κάνει "νερά" για να γινω πιο συγκεκριμενος , επρεπε να κανω ποση ωρα "μια ωραια πεταλουδα" βαθμονομηση μπας και καταλαβει προς τα που παω... SD = snapdragon? που τετοιο καλο... mediateκ εδω... Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clien Δημ. November 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2022 περίμενε και την άλλη εβδομάδα ίσως το βρεις και το 30+ κάτω από 150 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. November 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2022 49 minutes ago, clien said: περίμενε και την άλλη εβδομάδα ίσως το βρεις και το 30+ κάτω από 150 Το e-shop το έχει βάλει 2-3 φορές στα 150€ σε Crazy Sunday Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts