Jump to content

Τριπλή κάμερα και τεράστια οθόνη για το Xiaomi Pad 5 Pro 12.4


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τέτοια εποχή η Xiaomi πριν από περίπου έναν χρόνο μας έκανε τις πρώτες συστάσεις για την σειρά Xiaomi Pad 5 και ανακοινώθηκε πως κυκλοφορεί σε πρώτη φάση στην αγορά της Κίνα. Η εταιρεία παρουσίασε δύο μοντέλα για αυτή την σειρά: το απλό Xiaomi Pad 5 και το Xiaomi Pad 5 Pro. Τα tablet της σειράς Xiaomi Pad 5 προσφέρουν οθόνη ανάλυσης 11 ιντσών 2K. Η Xiaomi θα προσθέσει σύντομα ένα νέο tablet με μεγαλύτερη οθόνη στη σειρά Xiaomi Pad και σε νέα ανάρτηση στο Weibo, επιβεβαίωσε ότι το Xiaomi Pad 5 Pro 12.4 θα κάνει το ντεμπούτο του στις 11 Αυγούστου στην κινεζική αγορά.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Xiaomi Pad 5 Pro 12.4 θα προσφέρει οθόνη 12,4 ιντσών και θα είναι το μεγαλύτερο tablet Xiaomi, από άποψη μεγέθους οθόνης. Με μια μεγάλη οθόνη, η Xiaomi μπορεί να σχεδιάζει να αντιμετωπίσει συσκευές όπως το Apple iPad Pro 12.9 και το Samsung Galaxy Tab S8 Ultra. Η Xiaomi, μέσω του teaser, αποκάλυψε επίσης την πρώτη επίσημη εικόνα του επερχόμενου Xiaomi Pad 5 Pro 12.4.

Εσωτερικός και προδιαγραφές σχεδιασμός

Το επίσημο teaser αποκαλύπτει ότι το επερχόμενο tablet Xiaomi θα διαθέτει σχεδιασμό μονάδας κάμερας παρόμοιο με αυτό που έχουμε δει στα smartphones της σειράς Xiaomi 12. Επίσης, το Xiaomi Pad 5 Pro 12.4 θα είναι το πρώτο tablet Xiaomi που θα διαθέτει τριπλή ρύθμιση πίσω κάμερας. Παρόμοια, με το Xiaomi Pad 5 Pro, το επερχόμενο Pad 5 Pro 12.4 θα προσφέρει έναν βασικό αισθητήρα στα 50MP.

Πρόσφατα, εντοπίσαμε ένα επερχόμενο tablet Xiaomi με αριθμό μοντέλου 22081281AC στη βάση δεδομένων Geekbench. Ένας διάσημος tipster της Xiaomi, ο Kacper Skrzyper, αποκάλυψε ότι ο αριθμός μοντέλου αντιστοιχεί στο επερχόμενο Xiaomi Pad 5 Pro 12.4. Έτσι, το Xiaomi Pad 5 Pro 12.4 θα τροφοδοτείται από επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 870, παρόμοιο με την έκδοση 11 ιντσών που κυκλοφόρησε πέρυσι στην Κίνα.

Ο Kacper ισχυρίζεται επίσης ότι το Xiaomi Pad 5 Pro 12.4 δεν θα φτάσει στις παγκόσμιες αγορές. Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι η εταιρεία δεν έχει παρουσιάσει ακόμα το περσινό Xiaomi Pro 5 Pro στις παγκόσμιες αγορές.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...