Jump to content

Επιβεβαιώθηκαν οι αυξήσεις συνδρομών της υπηρεσίας Disney Plus


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την Τετάρτη, μέσω διαδικτυακής εκπομπής, η Disney ανέλυσε τα ποσοστά από τα κέρδη που εξασφάλισε το τρίτο τρίμηνο, ενώ ανακοίνωσε ότι η συνδρομητική της υπηρεσία Disney Plus θα δει μια αύξηση της τιμής αργότερα φέτος. Οι Hulu και ESPN Plus – δύο άλλες υπηρεσίες streaming που ανήκουν στην Disney – θα δουν επίσης αυξήσεις στα ποσοστά.

Αν και η Disney αυξάνει την τιμολόγηση των υπηρεσιών της (από 7,99 $ σε 10,99 $ το μήνα), θα προσθέσει ένα επίπεδο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις για 7,99 $ το μήνα. H πλατφόρμα Hulu θα ανέβει από 6,99 $ σε 7,99 $ για το πακέτο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις με την έκδοση χωρίς διαφημίσεις από 12,99 $ σε 14,99 $. Το ESPN Plus κυμαίνεται από 6,99 $ σε 9,99 $.

Οι αυξήσεις τιμών των Disney Plus και Hulu θα τεθούν σε ισχύ στις 8 Δεκεμβρίου, την ίδια ημέρα που θα κυκλοφορήσει το νέο πακέτο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις Disney Plus. Εν τω μεταξύ, η νέα αλλαγή τιμής του ESPN Plus θα τεθεί σε ισχύ πολύ νωρίτερα, στις 23 Αυγούστου.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας για τα κέρδη, ο διευθύνων σύμβουλος της Disney, είπε ότι οι βαθμίδες διαφημίσεών της θα έχουν “χαμηλότερο φορτίο και συχνότητα διαφημίσεων για να εξασφαλίσουν μια εξαιρετική εμπειρία για τους θεατές”. Η Disney επίσης δεν θα προβάλλει διαφημίσεις σε προφίλ παιδιών.

Φυσικά, αυτά αφορούν την υπηρεσία στις ΗΠΑ, ενώ μάλλον δεν θα δούμε αυξήσεις άμεσα και στην Ελλάδα, με την υπηρεσία να μετρά μόλις λίγους μήνες ζωής στη χώρα μας.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...