Jump to content

Oppo Find X5


dano_mbg
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είμαι σε διαδικασία αναζήτησης νέου τηλεφώνου.. Λέω να δώσω μια ευκαιρία σε λιγότερο γνωστούς κατασκευαστές στην Ελλάδα και ένας από αυτούς είναι η Oppo. Συγκεκριμένα μου έχει γυαλίσει το find X5 (το απλό όχι το pro). Έχω διαβάσει ότι πλέον η oppo έχει αντιπρόσωπο στα Βαλκάνια οπότε φαντάζομαι θέλει να επενδύσει στην περιοχή. Το pro μοντέλο του X5 το φέρνει η Cosmote και ο Γερμανος (στα 1200+), ωστόσο το απλό το βρίσκω μόνο στα μαγαζιά του σκρουτζ. 

Αυτό που με ενδιαφέρει και πραγματικά αν κάποιος έχει το τηλέφωνο και μπορεί να μου απαντήσει θα με διευκόλυνε πολύ, είναι αν υπάρχει υποστήριξη vowifi από την cosmote. Η cosmote μπορεί να παινεύεται για την πληθυσμιακή κάλυψη, αλλά σε κεντρικότατο σημείο στην ανατολική Θεσσαλονίκη, το σήμα είναι μηδενικό με αποτέλεσμα να έχω ένα αχρηστο τηλέφωνο που δεν δέχεται κλήσεις και μηνύματα. 

Στη σελίδα της cosmote όπου υπάρχει λίστα με τις συμβατές με wifi calling συσκευές, δεν υπάρχει καν η oppo (άσχετο αν η cosmote πουλάει επίσημα τηλεφωνα τους). Το ίδιο συμβαίνει και με το oneplus 10 pro αλλά αυτό θα το συζητήσω σε άλλο thread.

 

Link to comment
Share on other sites

H cosmote υποστηρίζει VoLTE και wifi calling. Όταν αγοράσεις το κινητό και αφού πρώτα βάλεις την κάρτα sim μέσα, ύστερα στείλε  με SMS τη λέξη WIFICALL στο 1333.

Μετά από λίγο, θα σου έρθει ένα μήνυμα επιβεβαίωσης πως η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για την απάντηση. 

Γνωριζω ότι η cosmote υποστηρίζει αυτές τις υπηρεσίες. Επίσης γνωρίζω πως να τις ενεργοποιήσω. Αυτό που θέλω να σιγουρεψω είναι ότι το vowifi  λειτουργεί στο συγκεκριμένο μοντέλο καθώς δεν είναι στην επίσημη λίστα της cosmote. Η απάντηση που πήρα από κατάστημα ήταν ακριβώς αυτή, δηλαδή δείτε τις συσκευές που αναφέρονται στo website (https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html) . Έχω δει περιπτώσεις κινητών που δεν υπάρχουν στη λίστα αλλά έχουν wifi call, αλλά έχω δει και άλλα όπως πχ google pixel που δεν έχουν. 

Γιαυτό θα το εκτιμούσα αν κάποιος που έχει το κινητό μπορεί να το δοκιμάσει και να μας πει. 

Screenshot_20220815_163029.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Oppo Find X5
  • 1 month later...

Καλησπέρα σε ολους .Ερωτηση προς κατόχους .  Εχουμε καποιο νεο σχετικα με 5g , vowifi κτλ ? Κυρίως για vodafone με ενδιαφερει . 

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Τελικά εδώ και ένα χρόνο βλέπω ότι δεν το πήρε κανείς ώστε να μας δώσει κάποιες πληροφορίες.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Κανείς δεν μπήκε να δώσει κάποια πληροφορία για το τηλέφωνο και επειδή το πήρα εγώ πριν 3 μέρες έχω να πω ότι είναι εξαιρετικό όσο πρόλαβα να το δω αυτές τις μέρες. Από κάμερα δεν έχω άποψη ακόμα γιατί δεν την δούλεψα πέρα από 2-3 φωτός μέρα μεσημέρι. Το πολύ σημαντικό για μένα και για άλλους υποθέτω, είναι ότι στη vofafone παίζουν κανονικά όλα. VoLTE, WiFi calling, 5g.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Να προσθέσω ότι και στην Cosmote παίζει κανονικά 5G. Για VoLTE και VoWiFi δεν γνωρίζω γιατί δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Το προηγούμενο κινητό που είχα ήταν το OnePlus 9 Pro και το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν η μπαταρία του. Εύκολα μπορώ να πω ότι Oppo Find X5 έχει αισθητά καλύτερη αυτονομία.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...