SonGohan Δημ. October 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 απεγκατεστησα και το firewall, αλλα παλι τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SonGohan Δημ. October 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 οκ εγινε! απλως ηθελε να βαλω οπου netmask το 0.0.0.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morbid_angel Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 exw akribws to idio router kai thelw na kanw akribws to idio prama me to emule. SonGohan (h opoiosdhpote allos) mhpws tha mporouses na peis step - by step ti ekanes? giati apo ta prohgoumena post einai dyskolh mia souma wste na ftasei kaneis sto polypo8hto "οκ εγινε!". thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 εγω έχω το Telindus 1132/1133 και θέλω να ανοίξω την θύρα 6881 για τον Azureus. έχω κλειστώ το firewall (και το sygate αλλα και των windows) και οταν κάνω τεστ με το azureus μου βγάζει σφαλμα ΝΑΤ τι σημαίνει αυτο!?!! Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Οτι πρεπει να ανοιξεις την 6881 απο το web interface του router σου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SonGohan Δημ. October 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 οριστε οι ρυθμισεις : http://img143.imageshack.us/img143/9072/telindus4wq.th.jpg οπου source ip την ip του router και destination ip την ip adress ( αυτη που δειχνει στον υπολογιστη με δεξι κλικ στο local area connection ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis_6680 Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 http://img143.imageshack.us/img143/9072/telindus4wq.th.jpg Φίλε μου τα λες πολυ καλα ή μαλλον μας τα δειχνεις ακομα καλυτερα , αλλα δεν μας αποκαλύπτεις και το πως έφτασες μέχρι εκει ... :O Εμενα σε αυτή την καρτελα δεν μου δειχνει τιποτα στο κατω μέρος... Απο που κανω enable το μουλαρι ??? και εγω το Telindus 1130 εχω.... :cry: :cry: Παράθεση Never Ride Faster Than Your Angel Can Fly FazerClub.Gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SonGohan Δημ. October 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 γραφεις αυτα που ειναι να γραψεις και μετα πατας το apply. και μετα το save settings. εγω εχω το 1131 και οχι το 1130, οποτε μπορει να διαφερουν οι ρυθμισεις. αν θελεις δωσε ενα screenshot με τις ρυθμισεις που σου βγαζει για να κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis_6680 Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Φιλε μου SonGohan θα ειμαι απολυτως ειλικρινης μαζι σου... Ειμαι παντελως ασχετος με δικτυα , Routers και ειδικα τις ρυθμισεις... :rolleyes: ( α ρε αθανατο Napster ... ουτε ρυθμισεις ουτε routers .... παλια καλα μεγαλειαα... ;) ) Αυτο που θελω ειναι βημα βημα η διαδικασια γιατι οπως σου προανεφερα δεν εχω ασχοληθει καθολου με τα μηχανηματα αυτα του διαβόλου ... router (και ειδικα του εθνικου μας τηλεπικοινωνιακου μας φορέα.... :X ) PS... : θα σε παρακαλουσα να μεινει μεταξυ μας το οτι ειμαι ασχετος.... :w00t: :O Δεν νομιζω να μας βλεπει κανεις.... :D :D :D Παράθεση Never Ride Faster Than Your Angel Can Fly FazerClub.Gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SonGohan Δημ. October 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 γραφεις http://192.168.1.1/ στον broswer σου. μετα πας advanced/port forwardin/custom rules και γραφεις αυτα που εγραψα και εγω. στην source ip θα βαλεις την ip του router δλδ 192.168.1.1 .στο destination την θα βαλεις την ip adress που σου δειχνει στον Local area connection. στο Protocol και udp και tcp. στα port star,end,map θα βαλεις τις θυρες του καθε προγραμαμτος που θελεις να ανοιξεις. για το emule πρεπει να κανεις δυο ξεχωριστα rules. στην μια θα εχει protocol μονο την tcp και θα βαλεις την πορτα 4662. στην αλλη θα εχεις protocol μονο το udp και θα βαλεις την πορτα 4672. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟ UpNp NA ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.ΓΙΑ ΟΠΙΟΝ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ PORT FORWARING KTL.ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΕΤΣΙ ΟΠΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕΙ "ΑΙΤΗΣΗ"ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΡΤΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ;) Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SonGohan Δημ. October 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 δεν το ηξερα αυτο, αλλα και παλι ειναι πολυ επικυνδυνο!! θα ανοιγουν ετσι και οι dialers και χιλια δυο αλλα πραματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 dialers se dsl? i dont know this word... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SonGohan Δημ. October 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 δεν ξερω και πως δουλευουν τα πραματα.. αλλα αμα ενεργοποιησεις αυτο το UpNp τοτε σιγουρα υπαρχει μεγαλος κινδυνος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 δεν ξερω και πως δουλευουν τα πραματα.. αλλα αμα ενεργοποιησεις αυτο το UpNp τοτε σιγουρα υπαρχει μεγαλος κινδυνος. Στην dsl δεν κάνεις κλήση όπως στις pstn/isdn. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SonGohan Δημ. October 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 οκ. παντως υπαρχει κινδυνος για διαφορα παραξενα προγραμματα που εχουν εγκατασταθει χωρις να το ξερεις.. θα ανοιγει τις πορτες αυτοματα και μπορει να προκληθει ζημια, ειδικα αν δεν υπαρχει antivirus και software firewall ( που δεν πιστευω να εχει καποιος χρηστης dsl ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis_6680 Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 SonGohan , απλα σου υποκλινομαι ... :rotfl: :up: :up: :up: Σε ευχαριστω πολυ :baby: Παράθεση Never Ride Faster Than Your Angel Can Fly FazerClub.Gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackangel Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Παιδιά αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, έχω απελπιστεί με αυτό το router. 'Εχω δοκιμάσει διάφορους συνδυασμούς, εχω βαρεθεί να ανοιγοκλείνω πόρτες, από την οτενετ ΔΕΝ μπόρεσαν να με βοηθήσουν. Εχώ απενεργοποιήσει και το firewall των XP, έχω βάλει custom rules. Δεν λειτουργεί ούτε το Messenger των WINDOWS. Το router είναι συνδεδεμένο πάνω στο switch του τοπικού δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Κατεβασε αυτο το προγραμμα και οποτε ειναι να ανοιξει μια πορτα θα σε ρωταει αν θελεις ή οχι. Λειτουργει αψογα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stepat Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Παιδια μηπως θα μπορουσε καποιος να μου πει γιατι στον αζθρεθσ μου βγαζει συνεχεια σφαλμα ΝΑΤ ενω εχω ενεργοποιησει ports 10000-10005 και στον azureus δινω να κανει ελεγχο στην 10002. Αν μπορει καποιος να μου πει αναλυτικα τι να κανω γιατι δεν ξερω και πολλα απο routers. Σημειωση εχω τον router linksys wag354g. Ευχαριστω εκ των προτερων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts