Lux Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 να πουμε ποια ειναι τα SOS για να διαβασουμε ολα τα υπολοιπα!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Οπως εχετε καταλαβει δεν υπαρχουν ΣΟΣ ολα μπορουν να μπουν!!!!!!!!!! Και ειδικα σε ενα μαθημα σαν την Οργανωση...οπου ολη κι ολη ειναι 60 σελιδες τι ΣΟΣ ζητατε??? Ολα σος ειναι.:) :) :) :p :p :p Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Μπραβο. ειδαμε και τι μπηκε θεωρια ΑΕΠΠ!! το μονο που δεν διαβασα. στο βοηθημα που εχω δεν το ειχε καν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psyhiatros Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Wirelessly posted (Nokia6060/2.0 (k3.62) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Diabaste leitourgies ke diikisi anthropinon poron. De bazoun sinithos paradigmata ktl para mono safi pragmata. Pistevo pos prepeh na pro sex ete to proto kefalaio. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 πιστεύω θα βάλουν κάτι από το πρώτο κεφάλαιο (επιχείρηση ως θεσμός, κοινωνική οργάνωση μπλα μπλα μπλα) και προσέξτε πολύ το τελευταίο μέρος του βιβλίου για τις μεθόδους και τεχνικές παρακίνησης...ίσως βάλουν και ανάπτυξη κάτι από τους taylor,weber,fayol,gannt My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Πάντως η ΔΑΠ δεν μαθεται με τιποτα, μου εχει βγαλει την ψυχη.... http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannaros_gr Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 erevan kai anaptoixi pistevw na mpei tpt me ton thesmo kai koinwniki organwsi.Isroriki exelixi se kanena swsto lathos ,ta 4p kai o igetis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psyhiatros Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Wirelessly posted (Nokia6270/2.0 (03.66) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Μακαρι γιαναρε. Αλλιως την πατησαμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 ego lew koinwniki euthini tis epixeirisis, leitourgikoi stoxoi,organwsi tou management,leitourgies dioikisis paragwgis kai anthropinwn porwn,kai tin teleutaia selida tis ulis me tin parakinisi...:D :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psyhiatros Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Wirelessly posted (Nokia6270/2.0 (03.66) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Αντε οι περισσοτεροι τελειωνουμε αυριο. Τελευταιο πρωινο και απογευμα! Αυριο τετοια ωρα ουτε που ξερουμε τι θα κανει ο καθενας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 εγω μολις τελειωσα την υλη μου μενει να τα ξαναπερασω αλλη μια φορα και ειμαι ok για αυριο αντε να γραψω τιποτα μπας και βγαλω κανα 11 μεσο ορο και μπω σε καμια σχολη All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 διαβαζω απο τις 12 το πρωι μεχρι τωρα και τα εχω βγαλει μια φορα.... ποιος τα ξαναδιαβαζει τωρα???:ninja: :X :cry: μονο και βαλουν κανενα ασχετο παλι οπως συνηθιζουν:mad: φετος οι βασεις θα πεσουν πολυ?τι εχετε ακουσει?για το 5 πεδιο ρωταω περισσοτερο..... THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 ευτυχως με βοηθαει η καλη μνημη μου. εχθες διαβασα μονο την ηγεσια και σημερα ξθπνησα στις μια και πριν απο λιγο τα τελειωσα ολα με διαλειμματα ενδιαμεσα. πιστευω να τα θυμαμαι μεχρι αυριο! και να μην μπει τιποτα απο διοικηση ανθρωπινων πορων και διοικηση παραγωγης!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psyhiatros Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Wirelessly posted (Nokia6270/2.0 (03.66) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Ποσο λετε να βγαλετε; σε μορια . Εγω κανα 15 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 εγω λογικα βγαζω 16,6 ετσι οπως εγινε με τα μαθηματικα κατευθυνσης.. δεν ξερω αν ειναι και τοσο καλο. βεβαια με αρχες οικονομικης θεωριας 20 παω για μεγαλα πραματα. γυρω στο 17 και κατι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 molis teliosa AODE...kai ekana kai mia fora epanaliyi... ouf...den antexo allo :yawn::zzz: http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve62742 Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 den adexo allo,pao gia ipno...ade kai se liges ores tha exoun teliosei oi 2 pio psixofthores vdomades pou exo perasei mexri tora... http://img571.imageshack.us/img571/7271/up74.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 βλεπω εργο στο ερτ3!! εχω αφησει το πρωτο κεφαλαιο για αυριο το πρωι!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 ευτυχως ειχα προαισθημα οτι θα μπουν οι εργασιακες σχεσεις και ειχα διαβασει μονο αυτο καλα απο την διοικηση ανθρωπινων πορων! σχετικα καλα τα πηγα. γυρω στο 16. φυσικα μπορουσα και καλυτερα αν καθομουν να διαβασω λιγο περισσοτερο, αλλα και 15 να βγαλω και 16 και 17 στην ιδια σχολη θα παω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Έεεεελλααα!!! ΤΕΛΟΣ και καλά αποτελέσματα σε όλους σας! Τώρα παραλίααα!!! #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CuBiCLe Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 3o χτύπημα... Taylor, GANNT? WTF? 3o Λύκειο Ν. Σμύρνης Ολέ! --- ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaNTaZie Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 ΕΚΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ πρέπει να έγραψααα!! :D Αλλά έχω ακόμη ένα μάθημα, το οποίο από άποψη θεωρίας δεν το ξέρω σχεδόν καθόλου.. :worry: Τόσο η νύχτα, τόσο η βοή στον άνεμο, τόσο η στάλα στον αέρα, τόσο η σιγαλιά.. Τριγύρω η θάλασσα η δεσποτική, καμάρα τ' ουρανού με τ' άστρα.. Τόσο η ελάχιστή σου αναπνοή, που πια δεν έχω τίποτε άλλο, μες στους τέσσερις τοίχους, το ταβάνι, το πάτωμα, να φωνάζω από σένα και να με χτυπά η φωνή μου, να μυρίζω από σένα και ν' αγριεύουν οι άνθρωποι.. Επειδή το αδοκίμαστο και το απ' αλλού φερμένο δεν τ' αντέχουν οι άνθρωποι κι είναι νωρίς, μ' ακούς; Είναι νωρίς ακόμη μες στον κόσμο αυτόν αγάπη μου να μιλώ για σένα και για μένα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexander_ Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Θές μια συμβουλή για το ΑΟΘ; Ξεκίνα να διαβάζεις θεωρία απ΄το τέλος προς την αρχή. Και πρόσεχε λεπτομέρειες! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros__ Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Εγώ διάβασα σήμερα μόνο, από τις 0.30 μέχρι τις 7.30, δεν κοιμήθηκα καθόλου, έγραψα γύρω στο 90. Θα έλεγα όμως ότι ήταν τα θέματα ήταν δύσκολα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 εγω γυρο στο 12-13 αλλα δεν με βλεπω να περναω φετος παντως πως τους ηρθε και βαλαν τον @#!@#!$ τον Τaylor και τον gant All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts