Jump to content

Πανελλήνιες 2006

iNCubO
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παράκληση για όσους δίνουν πανελλήνιες:

Μην ακούτε αυτά που λέει η ΤV! Βγαίνει ο κάθε άσχετος δημοσιογραφίσκος και λέει τα δικά του! Δεν ξέρουν ΤΙΠΟΤΑ! Μόνο νούμερα θέλουν να κάνουν και να αναστατώσουν το κόσμο!

• Απαντήσεις 992
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και εμενα μου περασε για επικληση στην λογικη αλλα δεν το εβαλα γιατι ειδα οτι η εκφωνηση ελεγε ποιον τροπο πειθους και οχι τροπους.Τωρα για την εκθεση εχετε δικαιο πολυ γενικη ηταν και μπορουσε ο καθενας να γραψει οτι ηθελε και να βγει εκτος θεματος εγω προσπαθησα να μεινω οσο πιο γενικος μπορουσα.Αλοι στο σχολειο μου εγραψαν για συγκεκριμενα πραγματα

Στις εξετασεις σημερα:

Ερχεται ο επιτηριτης να μου κολησει ενα αυτοκολητο που ελεγε τον κωδικο μου και του λεω... Μη μην το κολατε εκει θα χαθει εδω στην μπλουζα μου κολληστε το φανταστηκε καθηγητη (Τι μλκ μας κανει να λεμε το αγχος ε?)

Στις εξετασεις σημερα:

Ερχεται ο επιτηριτης να μου κολησει ενα αυτοκολητο που ελεγε τον κωδικο μου και του λεω... Μη μην το κολατε εκει θα χαθει εδω στην μπλουζα μου κολληστε το φανταστηκε καθηγητη (Τι μλκ μας κανει να λεμε το αγχος ε?)

:lol: :lol: :lol: :lol:

Aχ,μου θυμίζετε τα περσινά τα δικά μου...:happy: :D :)

Πάντως λίγο που κοίταξα στην τηλεόραση και σε κάποια φροντιστήρια στο διαδίκτυο ένα πράγμα συμπέρανα: Ο καθένας βγαίνει και λέει ότιναναι. Δεν ξέρω τι σκοπιμότητες εξηπυρετούνται άλλα το υπουργείο κατάφερε να τα κάνει μπάχαλο. Ειπώθηκε στο NET : "Τα θέματα κρίθηκαν εύκολα και πρωτότυπα από όλους τους μαθητές!!!!" Μα καλά ποιόν πάνε να κοροιδέψουν?Άντε εύκολα μπορεί να ήταν αλλά ρε παιδιά κοπανάμε ότι άσχετο μας κατέβει και το χαρακτηρίζουμε πρωτότυπο? Εγώ δεν έχω μιλήσει με υποψήφιο που να μην μπερδεύτηκε σε ένα τουλάχιστον σημείο(και μίλησα με αρκετούς απτο πρωί)

Αυτό που προκύπτει είναι ότι οι βαθμοί πανελλαδικώς θα βασιστούν καθαρά στην υποκειμενική κρίση του κάθε εξεταστή.Από κει και μέρα ευχηθείτε να πέσετε σε κάποιον που του αρέσουν αυτά που γράφετε γιατί σωστή απάντηση δεν υπάρχει ούτε στον τρόπο πειθούς ούτε και στην έκθεση.

Πάντως λίγο που κοίταξα στην τηλεόραση και σε κάποια φροντιστήρια στο διαδίκτυο ένα πράγμα συμπέρανα: Ο καθένας βγαίνει και λέει ότιναναι. Δεν ξέρω τι σκοπιμότητες εξηπυρετούνται άλλα το υπουργείο κατάφερε να τα κάνει μπάχαλο. Ειπώθηκε στο NET : "Τα θέματα κρίθηκαν εύκολα και πρωτότυπα από όλους τους μαθητές!!!!" Μα καλά ποιόν πάνε να κοροιδέψουν?Άντε εύκολα μπορεί να ήταν αλλά ρε παιδιά κοπανάμε ότι άσχετο μας κατέβει και το χαρακτηρίζουμε πρωτότυπο? Εγώ δεν έχω μιλήσει με υποψήφιο που να μην μπερδεύτηκε σε ένα τουλάχιστον σημείο(και μίλησα με αρκετούς απτο πρωί)

Αυτό που προκύπτει είναι ότι οι βαθμοί πανελλαδικώς θα βασιστούν καθαρά στην υποκειμενική κρίση του κάθε εξεταστή.Από κει και μέρα ευχηθείτε να πέσετε σε κάποιον που του αρέσουν αυτά που γράφετε γιατί σωστή απάντηση δεν υπάρχει ούτε στον τρόπο πειθούς ούτε και στην έκθεση.

δεν το ξερεις αυτο?Δυστυχως η εκθεση ειναι ενα τελειως υποκειμενικο μαθημα και ο καθενας μπορει να το βαθμολογησει οπως θελει γι'αυτο υπαρχουν και οι μεγαλες αποοκλισεις στους βαθμους στο συγκεκριμενο μαθημα

οι περισσοτεροι που ρωτησα παντως εβαλαν επικληση στο συναισθημα(και εγω) στηριζομενοι στις μεταφορες που ειχε η παραγραφος και δηλωναν συναισθημα....τωρα μου φαινεται αρκετα λογικο να ηταν και επικληση στη λογικη...τι να πω..

οσο για την εκθεση:down:

ασαφεια και απορια:confused:

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν το ξερεις αυτο?Δυστυχως η εκθεση ειναι ενα τελειως υποκειμενικο μαθημα και ο καθενας μπορει να το βαθμολογησει οπως θελει γι'αυτο υπαρχουν και οι μεγαλες αποοκλισεις στους βαθμους στο συγκεκριμενο μαθημα

Ναι το ήξερα απλά φέτος πιστεύω ότι αυτό θα ενταθεί ακόμα περισσότερο,εκτός κι αν βγει το υπουργείο και δώσει σαφείς οδηγείες για τη βαθμολόγηση.

Τέλοσπάντων ας ελπίσουμε να μην επαναληφθούν τέτοιες πατατιές και οι υπόλοιπες εξετάσεις να κυλίσουν normal.Αφήστε πίσω την έκθεση δείτε το 6ο μάθημα τώρα γιατί είναι ένας εύκολος βαθμός.

Στις εξετασεις σημερα:

Πολυ επιτυχημενο!!!:lol: :lol:

Κουραγιο παιδια! 5 μαθηματα εμειναν .... :wacko:

Οσο για την εκθεση παλι ******** θεματα εβαλαν .... ακου εκει ψυχικη δυναμη ....

η αδερφη μου που ειναι κολλημενη με την ψυχολογια μπορουσε να το γραψει ανετα ολοι οι αλλοι .... :D .

Τελοσπαντων. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ!!!

Αξιζει η προσπαθεια ....

Προβλεπω να γινεται ακομη περισσοτερος χαμος απο περσυ για τα θεματα ...

οι ασαφειες αρχισαν απο το πρωτο μαθημα ....

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολους !!!! :)

ΥΓ. Ρε παιδια τι γραφουν στα υποδειγματα της εκθεσης τα φροντιστηρια .... ελεος .... ακου εκει

Χρειάζονται, λοιπόν, όλη την ψυχική και πνευματική τους δύναμη ώστε να διαχειριστούν τα συμβάντα και να κάνουν « να ανθήσει το λουλούδι της ελπίδας» μέσα στην σκοτεινή εμπειρία.

Στη συνέχεια έρχεται η κατανόηση, η παραδοχή ότι η ζωή του ανθρώπου αποτελείται από εποχές, όπως λέει και ο ποιητής: «εποχές της σποράς και εποχές του θερισμού εποχές της χαράς και εποχές της λύπης εποχές της αγάπης και εποχές της μοναξιάς….». Και ότι η δύναμη και η αξία του ανθρώπου είναι να μπορεί να κρατηθεί και στις χαμηλότερες εποχές της ζωής του.

Μαθητες είμαστε οχι ποιητες .... κατι πιο προσγειωμενο και μεσα στο πνευμα των εξετασεων και της λογικης των υποψηφιων δεν μπορουσαν να γραψουν?? αυτο δειχνει ποσο ασαφες και γενικο ηταν το σημερινο θεμα .....

[sIGPIC][/sIGPIC]

::Alma Libre - My Blog

A blog by an IT student

Εγώ δν ξέρω έβαλα επίκληση στο συναίσθημα... (Ώς απάντηση το forthnet έδινε επίκληση στο συναίσθημα...)

Πιστεύω πως και τα δύο πρέπει να τα πάρουν σωστα...:O

Τώρα όσο για την έκθεση όντως δεν συνδεέται καθόλου με το κείμενο του Παπανούτσου... Πιστεύω πως έπρεπε να δώσουν κάποιες οδηγίες για το θέμα... ΠΟΙΟ ΚΟΥΛΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ... καλά έγραψα στο θέμα απλά εγώ δεν έβαλα "Αγαπητοί συμπολίτες" και στο τέλος "Σας ευχαριστώ", άρχισα κανονικά με πρόλογο, κυρίως θέμα κλπ...

Δαμάζω=ελέγχω ??? Είναι σωστό? Το έχει γράψει κανείς άλλος?

Υ.Γ Μαθηματικά Γενικής ξέρετε κανα sos καλό? κανα θέμα...? :P

Life Is Good

παιδια οι ενδεικτικες λυσεις των θεματων και απο τα φροντηστηρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ στη Θεσσαλονικη. Θεωρω οτι ειναι πολυ καλα και σοβαρα δοσμενα και δινει καποιες βασικες-ενδεικτικες κατευθυνσεις για το τι επρεπε να αναφερθει στην Εκθεση.

http://www.baharakis.gr/ ( ειναι αρχειο .pdf )

δαμαζει = ελεγχει το θεωρει σωστο. Ακομη, αναφερει πως το κειμενο χρησιμοποιει κυριως επικληση στη λογικη αλλα εχει και συγκινησιακη χρηση της γλωσσας.

( Α ρε ... σας νοιωθω ... αν και δεν δινω πανελληνιες εχω μπει και εγω στο κλιμα .... μηπως θα επρεπε να συγκεντρωθω στην εξεταστικη που ερχεται ??? ....... )

[sIGPIC][/sIGPIC]

::Alma Libre - My Blog

A blog by an IT student

μια συμβουλή: μην αγχνώνεστε με τα διάφορα αποτελέσμα που κυκλοφορούν στα ΜΜΕ (τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, ίντερνετ) πολλά απ αυτά είναι λάθος και αναξιόπιστα! Κοιτάξτε μπροστά στο επόμενο μάθημα!

Παιδιά, πραγματικά μέσα από την καρδιά μου, κάθε δύναμη, κουράγιο. Τα έχω περάσει (με δέσμες) και τα ξέρω..

Η ανταμοιβή (φοιτητική ζωή!!) είναι η εκδίκησή μας σε όσα τραβήξαμε με τις Πανελλήνιες!

Κάθε τύχη!!!

Ψάχνω με τα μάτια κάποια μάτια να με ψάχνουν..

μου είπε κάποιος ότι στις προφορικές εξετάσεις (δυσλεκτικοί) δέχτηκαν μόνο τη λογική ως σωστή απάντηση και όχι το συναίσθημα σε συννενόηση με το υπουργείο....τώρα βγάλε άκρη!!!

Α!! Στο μάθημα επιλογής θα βάλουν και εκεί δύσκολα να ξέρετε

το "ζει ορθιος με την ψυχη του" παιζει για μεταφορα ετσι?

κανονικα επρεπε να ρωταει με ποιους τροπους πειθους και οχι με ποιον:!:

εφοσον υπαρχουν και τα δυο στην παραγραφο...

το θεμα της εκθεσης το ειχε κανει κανεις μεσα στη χρονια?η κατι σχετικο?

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχές και από εμένα, και ένα μήνυμα από τον επίτιμο:

http://img362.imageshack.us/img362/5193/vblasphemysss8up.jpg

Η ανταμοιβή (φοιτητική ζωή!!) είναι η εκδίκησή μας σε όσα τραβήξαμε με τις Πανελλήνιες!

Σίγουρα...εκεί που στο λύκειο διαβάζαμε μία φορα το χρόνο για τις πανελλήνιες τώρα πρέπει να διαβάζουμε μία φορά την εβδομάδα για εργασίες και 3 φορές το χρόνο για εξεταστικές...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

εγω πιστευω οτι θελουν να κοψουν κοσμο γιατι ειναι και οι περσυνοι αρκετοι και δεν θα μπορεσουμε ολοι να μπουμε στις σχολες που θελουμε.Και ο ευκολοτερος τροπος για να γινει αυτο ειναι να βαλουν δυσκολα θεματα στα μαθηματα που γραφουν οι περισοτεροι.Και επειδη φετος οι περρισοτεροι επιλεγουν τεχνολογικη κατευθ και επιλογης μαθηματικα νομιζω πως εκει θα ειναι τα δυσκολα θεματα σε σχεση με αλλες χρονιες δηλαδη στα μαθηματα:Μαθηματικα Γενικης και Αναπτυξη εφαρμογων.Φυσικη και μαθηματικα Κατευθ πιστευω οτι θα βαλουν φυσιολογηκα θεματα που θα μπορεις ανετα να παρεις το 10 και ΑΟΔΕ τα θεματα θα ειναι απλα ετσι και αλλιως ΑΟΔΕ δεν μπορουν να μπουν δυσκολα γιατι τα ζηταει ακριβως οπως τα λεει το βιβλιο αρα εκει για καποιον που εχει διαβασει ολες τις πιθανες ερωτησεις θα τις ξερει

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...