Jump to content

Πανελλήνιες 2006

iNCubO
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλά θέμα ήταν αυτό? Πρώτον δεν υπάρχει στο βιβλίο ούτε έχει σχέση με κάποιο θέμα από αυτό.

H περίληψη εύκολη μου φάνηκε και οι ασκήσεις βατές. Εκεί στην πειθώ τί βάλατε?

α)επικληση στο συναισθημα ηταν αυτο εβαλα εγω αλλα οντος το θεμα ηταν δυσκολο και δνε μπορουσες να παρεις και πληροφοριες απο το κειμενο

• Απαντήσεις 992
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρώτησα πολλούς φιλολόγους και όλοι μου είπαν ότι ήταν επίκληση στη λογική. Αυτό έβαλα κι εγώ. Ρώτησα κι άπ'το φροντιστήριο και μου είπαν ότι όντως αυτό είναι αλλά επειδή δεν είναι τελείως ξεκάθαρο πιθανώς να τα πάρουν και τα 2 σωστά.

Το θέμα ήταν μια *&^(%*$ και μισή. Πράγματι έβγαινες για πλάκα εκτός θέματος. Και το κείμενο τελείως άσχετο.:wacko: :mad:

Καλή επιτυχία παιδια! Τι έγινε; Γράψαμε στην έκθεση;

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Και μας μας είπε ο καθηγητής ότι πρέπει να πάρουν και τα δύο σωστά κανονικά (λογική/συναίσθημα).

Πάντως ρε παιδιά, είναι τρελοί οι άνθρωποι? βάλανε ομιλία σε...παιδιά???????

Μου την έσπασε ένας που βγήκε στο ALTER και είπε τα θέματα ήταν πολύ καλά.

Πάμε τώρα για Μαθηματικά...

ti balate sto damazw gia sinonimo? xeirizomai einai swsto?

Εγώ έβαλα ελέγχω και επίσης δεν ξέρω αν είναι σωστό.

Το θέμα του κειμένου ήταν καλό. Της έκθεσης θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο... Επιρρεάστηκα από το κείμενο και έγραψα γενικά πως μπορούμε να αντλήσουμε ψυχική δύναμη. Είμουν τελείως εκτός θέματος; :mad:

http://dragonmoon.ca/main/images/N010_large-100x100.jpg

Όπως είπαν και στην TV, είναι η πρώτη φορά που το κείμενο δεν είχε άμεση σχέση με το θέμα. Αν περιορίστηκες γενικότερα στην ψυχική δύναμη -όπως έλεγε το 1ο ερώτημα- έχει καλώς.

Καλά πιο μ...ακίες θέματα δεν μπορούσαν να βάλουν. Η Έκθεση full στην ασάφεια. Τί σου ζητούσε κανείς δεν κατάλαβε.Άλλοι έγραψαν για σεισμό,άλλοι για τα τσουνάμι,άλλοι για προόσφυγες,άλλοι για ορφανά. Εγώ έγραψα ομιλία σε μεγάλους μου φάνηκε πολύ κουλό να γράψω σε παιδιά.

Επίσης τί είναι αυτό με τον τρόπο πειθούς? Άλλοι λένε το ένα άλλοι το άλλο.Άλλος λέει και τα 2 και άμα έχεις γράψει ένα μόνο χάνεις μονάδες. Καλά στο υπουργείο δεν έχουν το θεό τους πιστεύω.

Τεσπα εστώ και με αυτά τα θέματα καλά έγραψα αλλά το θέμα είναι ότι έτσι λένε όλοι.

akouste na deite.dn ginete ena keimeno na ehei apeires metafores kai eisagogika kai proforikotites kai na min einai esto kai ligo epiklisi sto sinesthima. 2 filologoi eipane oti eihe stihia oste na ta ipostirikseis both

Άρα κανονικά αφού η ερώτηση έλεγε <ποιΟΝ τρόπο πειθούς> πρέπει να πιάσουν σωστά και τα δύο..

gia sas paidia egw evala epiklisi sto sinaisthima . min koroidevomaste mesa sto keimeno ixe leskeis pou se diegiroun sinaisthimatika ... den fainotan kai kathara katholou ... viologia pws ta vlepete???
Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα...

egw pantws evala stin logiki teleiws stin tixi giati den eixa katholou wra.I ekthesi kala to thema itan teleiws giaton (*^^%&Y) egw kapou stis 250 lexis evgala kai meta epesa saltsa ma poli saltsa.Vasika pistevw pws ithele na perigrapsoume tin psixiki katastasi enos paidiou pou xtipithike apo mia fisiki katastrofi kai tropous na to voithisoume oikonomiki psixologiki ktl voithia kai to aneptixa auto ligaki....Arxisa me Kiries kai kirii ktl kai teleiwsa me sas euxaristw elpizw toulaxiston na parw ena 30 apo tin ekthesi kai thamai jet

Na kanw mia erwtisi:p

einai dynaton ekthesi na mas bazoune thema apo papanoutso??diladi eleos..,den mas lypatai kaneis?? diladi ti na pw??den pernas katw apo 10 +papanoutso stin ekthesi blepw sta panepistimia fetos na mpainoun elaxistoi ++ oti akou ekei psyxiki katastasi ??eleoooos:O :O

Ο Παπανούτσος γενικά χρησιμοποιεί επίκληση στη λογικη. Αλλά ο τρόπος πειθούς σε αυτή την παράγραφο δεν ήταν και τόσο ξεκάθαρος. Από το φροντ. μου είπαν ότι καλύτερα να βάζαμε και τα δύο. Δηλαδή χρησιμοποιεί μεν ως βασικό τρόπο πειθούς την επίκληση στη λογική (επιχειρήματα, αλήθειες), αλλά κάνει και επίκληση στο συναίσθημα. Σε κάθε περίπτωση αν είναι τεκμηριωμένη η απάντηση θα την πάρουν σωστή. Το πολύ να κόψουν 2/5. :wacko:

enas filos mou akouse kati stin net..oti bgike enas kai eipe oti an kai elege POION

Tropo peithous(diladi enan) eprepe na grapsoume kai tous dyo..twra poios kamenos to eipe pali auto ti na pw..o katheis bgainei kai leei blakeies ston aera..na min bgw na pw kai egw kammia??poio logika tha einai auta pou tha lew:lol: :lol:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...