Jump to content

Ποιο είναι το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας; (No2)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η Vodafone στη Πάρνηθα έχει κεραίες και στον Πύργο του ΟΤΕ πάνω ή δικό της ιστό δίπλα;

Και 1800αρα πάντως έχει και φτάνει τέλεια μέχρι εδώ. 

Screenshot-20251104-154749-Net-Monster.j

Οι 2 τελευταίες κεραίες από που στο καλό έρχονται; δεν είναι περασμένες.

Edited by elkons

• Απαντήσεις 17,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• p_k

1028

• cmvr

1785

• Chrischal1908

789

• elkons

1802

Δημοφιλείς μέρες

21 minutes ago, elkons said:

Η Vodafone στη Πάρνηθα έχει κεραίες και στον Πύργο του ΟΤΕ πάνω ή δικό της ιστό δίπλα;

Και 1800αρα πάντως έχει και φτάνει τέλεια μέχρι εδώ. 

Screenshot-20251104-154749-Net-Monster.j

Οι 2 τελευταίες κεραίες από που στο καλό έρχονται; δεν είναι περασμένες.

800x φαίνεται ότι είναι η Πάρνηθα. 

Για κάποιο λόγο δεν είναι περασμένα τα cells των 900 mhz. 

Περίεργο όμως που τα 1800 φτάνουν πολύ καλύτερα απ' τα 900.

Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

ECE undergraduate student

8 minutes ago, marios239 said:

800x φαίνεται ότι είναι η Πάρνηθα. 

Για κάποιο λόγο δεν είναι περασμένα τα cells των 900 mhz. 

Αοκ, δεν έχει μια κεραία αλλά περισσότερες δηλαδή; εννοώ πάνω από έναν σταθμό. 

Η NOVA δεν έχει τίποτα περασμένο στο 2G!,1800αρες τίποτα από μακριά φαντάζομαι. 

Screenshot-20251104-161957-Net-Monster.jpg

Στο ίδιο σημείο που πιάνει η Vf Πάρνηθα μέσα είναι. 

Το κινητό υποτίθεται κοιτάει προς Χτυπά αλλά δε βρήκε καμια απο τις 2 τους,μόνο η Cosmote από την δική της κεραία πιο χαμηλά. Vodafone Nova είναι στη κορυφή του βουνού. Ίσως έχει κάποιο θέμα ή απλά είναι στραμμένη όλη στη Βοιωτία. 

14 minutes ago, marios239 said:

Περίεργο όμως που τα 1800 φτάνουν πολύ καλύτερα απ' τα 900.

Μήπως γίνεται σε συγκεκριμένους σταθμούς; Το ίδιο συμβαίνει και από κεραία από Βοιωτία. 

Screenshot-20251104-163020-Net-Monster.jpg

Πιο καλά φέρνουν σήμα στο GSM οι απέναντι κεραίες από αυτές εδώ η Vodafone πάντως, δεν βλέπω καν θάλασσα σπίτι. (Η Nova άγνωστο)

Edited by elkons

Άραγε τώρα που θα κλείνουν 3 σταθμοί νέος κόσμος - δάφνη κάθε βράδυ για αλλαγή της σήραγγας μήπως υπάρξει κάποιος συντονισμός και μπει και leaky feeder και ότι άλλο χρειάζεται στα τούνελ και στις αποβάθρες;

Απ 'ότι βλέπω θα γίνει βασικά αυτό 

https://www.lifo.gr/now/greece/apo-ayrio-allages-sti-grammi-2-toy-metro-kleinoyn-noritera-treis-stathmoi-eos-12

11 minutes ago, Arinos said:

Άραγε τώρα που θα κλείνουν 3 σταθμοί νέος κόσμος - δάφνη κάθε βράδυ για αλλαγή της σήραγγας μήπως υπάρξει κάποιος συντονισμός και μπει και leaky feeder και ότι άλλο χρειάζεται στα τούνελ και στις αποβάθρες;

Απ 'ότι βλέπω θα γίνει βασικά αυτό 

https://www.lifo.gr/now/greece/apo-ayrio-allages-sti-grammi-2-toy-metro-kleinoyn-noritera-treis-stathmoi-eos-12

Ελα Θεσσαλονίκη, καθόλου σήμα και (από σήμερα μεχρι 10 Δεκεμβρίου) καθόλου Μετρό!

1 minute ago, VIPdriver said:

Ελα Θεσσαλονίκη, καθόλου σήμα και (από σήμερα μεχρι 10 Δεκεμβρίου) καθόλου Μετρό!

Ναι αλλά έχετε φλάιόβερ 😂

Just now, elkons said:

Ναι αλλά έχετε φλάιόβερ 😂

Βασικά αυτή τη στιγμή έχουμε τα μποτιλιαρισματα του περιφερειακού, λόγω της κατασκευής του φλάιοβερ 🤣

1 minute ago, VIPdriver said:

Βασικά αυτή τη στιγμή έχουμε τα μποτιλιαρισματα του περιφερειακού, λόγω της κατασκευής του φλάιοβερ 🤣

Flyunder τότε 🎉

Just now, elkons said:

Flyunder τότε 🎉

Τέτοια πετυχεσιά δεν έχει ξανασυμβεί. Το σίγουρο είναι ότι Χριστούγεννα δεν θα παίρνω μετρό με την καμμία. Λεωφορειάκι και να είμαι σίγουρος!

Αεροδρόμιο Μακεδονία στην είσοδο των αφίξεων 

Vdf 5g

spacer.pngspacer.png

Vdf 4g

spacer.pngspacer.png

Nova 5g

spacer.pngspacer.png

Nova 4g

spacer.pngspacer.png

Εγγύηση Νοβάρα έχει και λιγότερη κίνηση από Vodafone και το Upload στο LTE πολύ μέτριο.

Η Vodafone τρομερή ειδικά η μέτρηση που ανέβασες στο τοπικ Vodafone 5G. Αντε και στην επιστροφή στα 2Gbps.

Άραγε τι εξοπλισμό να έχουν ?

54 minutes ago, marios239 said:

Vdf 5g

spacer.pngspacer.png

Vdf 4g

spacer.pngspacer.png

Nova 5g

spacer.pngspacer.png

Nova 4g

spacer.pngspacer.png

Mια χαρα

Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο!

8 ώρες πριν, marios239 said:

Vdf 5g

spacer.pngspacer.png

Vdf 4g

spacer.pngspacer.png

Nova 5g

spacer.pngspacer.png

Nova 4g

spacer.pngspacer.png

Terminal 1 (πτήση εκτός Σεγκεν) ή Terminal 2 (πτήση ΕΕ);

1 ώρα πριν, VIPdriver said:

Terminal 1 (πτήση εκτός Σεγκεν) ή Terminal 2 (πτήση ΕΕ);

T2, ξέχασα να το γράψω!

Καλησπέρα σε όλη την παρέα…Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτα ακόμα και επειδή σε λίγες μέρες ξεκινάει και ο Μύλος των Ξωτικών και θα είμαστε όλη μέρα εκεί οπότε θα μείνω ακόμα πιο πίσω….Ελπιζω να είστε όλοι καλά.Μια ευχάριστη έκπληξη από τη nova στο Μεγαλοχωρι Τρικάλων,περίπου 7 χιλιόμετρα από τα Τρίκαλα και περίπου 1.5 χιλιόμετρο από την κεραία (enb 2566 και έγραφε 2100).Αν ξέρετε καποια εφαρμογή αντίστοιχη του netmonster για iPhone θα το εκτιμούσα.

IMG_0014.jpeg

Edited by George6633

5 minutes ago, George6633 said:

Καλησπέρα σε όλη την παρέα…Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτα ακόμα και επειδή σε λίγες μέρες ξεκινάει και ο Μύλος των Ξωτικών και θα είμαστε όλοι μέρα εκεί οπότε θα μείνω ακόμα πιο πίσω….Ελπιζω να είστε όλοι καλά.Μια ευχάριστη έκπληξη από τη nova στο Μεγαλοχωρι Τρικάλων,περίπου 7 χιλιόμετρα από τα Τρίκαλα και περίπου 1.5 χιλιόμετρο από την κεραία (enb 2566 και έγραφε 2100).Αν ξέρετε καποια εφαρμογή αντίστοιχη του netmonster για iPhone θα το εκτιμούσα.

IMG_0014.jpeg

Καλησπέρα! 

Αναβαθμίστηκε η 2566 ;exei s;igoyra B1,B3,B20 και Ν1. Β7 δε ξέρω δε βλέπω κάτι στο CellMapper.

Κάτι σαν NetMonster θα μπέις FTM μέσω του τηλεφώνου.

3001#12345#.

40 minutes ago, George6633 said:

Καλησπέρα σε όλη την παρέα…Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτα ακόμα και επειδή σε λίγες μέρες ξεκινάει και ο Μύλος των Ξωτικών και θα είμαστε όλη μέρα εκεί οπότε θα μείνω ακόμα πιο πίσω….Ελπιζω να είστε όλοι καλά.Μια ευχάριστη έκπληξη από τη nova στο Μεγαλοχωρι Τρικάλων,περίπου 7 χιλιόμετρα από τα Τρίκαλα και περίπου 1.5 χιλιόμετρο από την κεραία (enb 2566 και έγραφε 2100).Αν ξέρετε καποια εφαρμογή αντίστοιχη του netmonster για iPhone θα το εκτιμούσα.

IMG_0014.jpeg

Μπράβο νοβαρα θυμάμαι κάποτε σε εκραζα παρα πολύ δίχως έλεος..

Αλλά μου έβαλες τα γυαλιά.

Μπράβο που βελτιώνουν και τα χωριά !

Edited by Nickchris36

Αναβαθμίστηκε η κεραία και καιρός ηταν και πολύ το χαρηκα…Δεν έχω εικόνα για τις άλλες δύο.Η μέτρηση έγινε προς το μεσημεράκι!

4 minutes ago, Nickchris36 said:

Μπράβο νοβαρα θυμάμαι κάποτε σε εκραζα παρα πολύ δίχως έλεος..

Αλλά μου έβαλες τα γυαλιά.

Μπράβο που βελτιώνουν και τα χωριά !

Η κεραία είναι της βονταφοναρας βέβαια και η βικτουσάρα την αναβάθμισε. Αν δεν την είχε η Vodafone ενας θεός ξέρει από που θα έπιανε σήμα!

1 minute ago, George6633 said:

Αναβαθμίστηκε η κεραία και καιρός ηταν και πολύ το χαρηκα…Δεν έχω εικόνα για τις άλλες δύο.Η μέτρηση έγινε προς το μεσημεράκι!

Το S25 U τελικά τι το έκανες 

Έχεις καταλήξει τώρα με το Q VIP φαντάζομαι. 

Μπράβο τους  !άργησαν ναι και έχουν πολλή δουλειά ακόμα είναι πολλές βεικοσι ονλι αλλά το προχωράνε.

,και εδώ βάλανε όλες τις μπάντες που είχε βεικοσι ονλι και είναι μια χαρά .

11 minutes ago, elkons said:

Η κεραία είναι της βονταφοναρας βέβαια και η βικτουσάρα την αναβάθμισε. Αν δεν την είχε η Vodafone ενας θεός ξέρει από που θα έπιανε σήμα!

Το S25 U τελικά τι το έκανες 

Έχεις καταλήξει τώρα με το Q VIP φαντάζομαι. 

Ναι έβαλα πριν σχεδόν ένα μήνα το Q VIP προσπαθώντας να μειώσω λίγο κάποια έξοδα,Το έδωσα το Samsung και έδωσα μια τελευταία ευκαιρία στο IPhone (μιας και έχω συνηθίσει με android).Νιώθω ότι στο Samsung είχα λίγο πιο καθαρή ομιλία,βέβαια δεν έχω πάει ακόμα στα Τρίκαλα που έχει πολύ πιο δυνατό σήμα και μιλάω και μέσα στο σπίτι που δεν έχει και το καλύτερο σήμα και η Nova δεν έχει και το HD+ οπότε ίσως λογικό 

Ναι έβαλα πριν σχεδόν ένα μήνα το Q VIP προσπαθώντας να μειώσω λίγο κάποια έξοδα,Το έδωσα το Samsung και έδωσα μια τελευταία ευκαιρία στο IPhone (μιας και έχω συνηθίσει με android).Νιώθω ότι στο Samsung είχα λίγο πιο καθαρή ομιλία,βέβαια δεν έχω πάει ακόμα στα Τρίκαλα που έχει πολύ πιο δυνατό σήμα και μιλάω και μέσα στο σπίτι που δεν έχει και το καλύτερο σήμα και η Nova δεν έχει και το HD+ οπότε ίσως λογικό 

Ναι ακόμα η NOVA δεν υποστηρίζει HD+ μόνο οι άλλες 2 και φαίνεται αρκετά η διαφορά. Δε πειράζει..τουλάχιστον να μπορείς να συνεννοηθείς άνετα με τον συνομιλητή είναι το ζήτημα.

Το HD+ πόσος καιρός είναι που το υποστηρίζουν οι άλλοι 2 πάροχοι; Χρόνια το θυμάμαι αλλά μπορεί και να κάνω λάθος