elkons Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Ανακοινώνεται ότι από 26/2/2025, στο πλαίσιο εφαρμογής του Εθνικού Κανονισμού Ανοικτού Διαδικτύου (ΑΠ ΕΕΤΤ 1097/4B/15-1-2024 (ΦΕΚ 1282/Β/26-2-2024)), ισχύουν οι νέοι χάρτες Ταχυτήτων Κινητής Τηλεφωνίας Cosmote, Nova,Vodafone. COSMOTE Νέος χάρτης ταχυτήτων κινητής NOVA Νέος χάρτης ταχυτήτων κινητής Vodafone Νέος χάρτης ταχυτήτων κινητής Εάν δεν σας λειτουργεί ακόμα ο χάρτης της Nova δεν φταίει η σύνδεση σας,απλά δεν είναι έτοιμος, αναμένουμε τις επόμενες ώρες. Να σημειωθεί πως δεν λένε τις ταχύτητες με ακρίβεια πχ η Vodafone μου δείχνει λευκό σχεδόν εκεί που βρίσκεται η κεραία της. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 2 ώρες πριν, elkons said: Ανακοινώνεται ότι από 26/2/2025, στο πλαίσιο εφαρμογής του Εθνικού Κανονισμού Ανοικτού Διαδικτύου (ΑΠ ΕΕΤΤ 1097/4B/15-1-2024 (ΦΕΚ 1282/Β/26-2-2024)), ισχύουν οι νέοι χάρτες Ταχυτήτων Κινητής Τηλεφωνίας Cosmote, Nova,Vodafone. COSMOTE Νέος χάρτης ταχυτήτων κινητής NOVA Νέος χάρτης ταχυτήτων κινητής Vodafone Νέος χάρτης ταχυτήτων κινητής Εάν δεν σας λειτουργεί ακόμα ο χάρτης της Nova δεν φταίει η σύνδεση σας,απλά δεν είναι έτοιμος, αναμένουμε τις επόμενες ώρες. Να σημειωθεί πως δεν λένε τις ταχύτητες με ακρίβεια πχ η Vodafone μου δείχνει λευκό σχεδόν εκεί που βρίσκεται η κεραία της. Απλά φίλε μου απογυμνώνεται έστω και με όχι μεγάλη ακρίβεια η κατάσταση των δικτύων γεωγραφικά στα περισσότερα σημεία είναι 30 με 100 τουλάχιστον στην κοσμοτε και στην βονταφον. Μόνο η νοντ μόλις βγάλει τον χάρτη θα βάλει σε όλους τα γυαλιά. Όπως έκανε και με την στρατηγική της με τα αποτελέσματα του open signal που έκανε την τρίχα τρίχια θα τα βάλει παντού στον χάρτη 1000+ 😂 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts