Harry636 Δημ. Παρασκευή στις 09:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:50 μμ 5 minutes ago, Harry636 said: Καλησπέρα μην μπερδεύεις το 4g με το 5g τελείως διαφορετική διαχείριση με mu Mimo και άλλα Πολλές 5g συσκευές έχουν ανεξαρτήτες συχνότητες ακόμα και να είναι η ίδιες άμα μπεις στα χαρακτηριστικά θα δεις θα λέει πόση συχνότητα αντέχει πχ 100mhz 120 300 και πάει λέγοντας και μετά θα δεις θα λέει carriers αυτά είναι τα ποσά ανεξάρτητα σήματα δέχεται εμένα το κινητό έχει 300mhz με 3 ή 5 carrier Να έχει 5ca στο 5g δεν παίζει μόνο 3 μόντεμ το έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά καλά Αγγλία χαμός σήμερα έπεσε το gsm r ( τα φανάρια δούλευαν ) και δεν είχε τρένα για πόσες ώρες 2 minutes ago, cmvr said: Νοντακομ ονλυ 😂🤣😂🤣😂🤣 Βοντανοντ ονλυ 🤣🤣😂🤣😂🤣 Ανάλογα που μένεις που δουλεύει που πηγαίνεις και πόσα έχεις σκοπό να χαλάσεις πχ στο σπίτι μου ή βονταφον είπε βάλε 6 κεραίες έχω καλύτερο ίντερνετ στο σπίτι βονταφον νόβα από ότι κοσμούσε 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 09:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:53 μμ 6 minutes ago, Harry636 said: Καλησπέρα μην μπερδεύεις το 4g με το 5g τελείως διαφορετική διαχείριση με mu Mimo και άλλα Πολλές 5g συσκευές έχουν ανεξαρτήτες συχνότητες ακόμα και να είναι η ίδιες άμα μπεις στα χαρακτηριστικά θα δεις θα λέει πόση συχνότητα αντέχει πχ 100mhz 120 300 και πάει λέγοντας και μετά θα δεις θα λέει carriers αυτά είναι τα ποσά ανεξάρτητα σήματα δέχεται εμένα το κινητό έχει 300mhz με 3 ή 5 carrier Να έχει 5ca στο 5g δεν παίζει μόνο 3 μόντεμ το έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά καλά Αγγλία χαμός σήμερα έπεσε το gsm r ( τα φανάρια δούλευαν ) και δεν είχε τρένα για πόσες ώρες Όχι δε μπερδεύομαι με το lte cat εννοώ και στα 2 μοντέλα 5G όταν τα γυρνάω από 5G σε 4G+δε ξέρω τι διαφορές έχουν ως προς τα χαρακτηριστικά τους και ποιο είναι καλύτερο Οπότε εννοείς πως το A15 5ag δεν έχει μόνο 3ca αλλά και παραπάνω; πχ σαν το A34 που βλέπω 4CA και 5CA ή όχι; δε το χω και πολλά στα χαρακτηριστικά αυτά (γιαυτό ρωτάω ) 3 minutes ago, Harry636 said: Ανάλογα που μένεις που δουλεύει που πηγαίνεις και πόσα έχεις σκοπό να χαλάσεις πχ στο σπίτι μου ή βονταφον είπε βάλε 6 κεραίες έχω καλύτερο ίντερνετ στο σπίτι βονταφον νόβα από ότι κοσμούσε Α με πρόλαβες φαίνεται πριν βάλω το σχόλιο Οπότε πόσο Ca υποστηρίζει γενικά το κάθε; 💩💩 Για κάποιο λόγο στο 4G+ Το Α34 μου φαίνεται καλύτερο αλλά στο 5G το αντίθετο .. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Παρασκευή στις 10:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:10 μμ 10 minutes ago, elkons said: Όχι δε μπερδεύομαι με το lte cat εννοώ και στα 2 μοντέλα 5G όταν τα γυρνάω από 5G σε 4G+δε ξέρω τι διαφορές έχουν ως προς τα χαρακτηριστικά τους και ποιο είναι καλύτερο Οπότε εννοείς πως το A15 5ag δεν έχει μόνο 3ca αλλά και παραπάνω; πχ σαν το A34 που βλέπω 4CA και 5CA ή όχι; δε το χω και πολλά στα χαρακτηριστικά αυτά (γιαυτό ρωτάω ) Α με πρόλαβες φαίνεται πριν βάλω το σχόλιο Οπότε πόσο Ca υποστηρίζει γενικά το κάθε; 💩💩 Για κάποιο λόγο στο 4G+ Το Α34 μου φαίνεται καλύτερο αλλά στο 5G το αντίθετο .. Το ένα έχει αναβάθμισμενο μοντέλο 5g σε σχέσεις με το άλλο το ένα έχει μέγιστο εύρος 120 MHz το άλλο 140 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 10:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:22 μμ 11 minutes ago, Harry636 said: Το ένα έχει αναβάθμισμενο μοντέλο 5g σε σχέσεις με το άλλο το ένα έχει μέγιστο εύρος 120 MHz το άλλο 140 Ευχαριστώ γιατρέ 🫡 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Σάββατο στις 08:12 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:12 πμ 10 ώρες πριν, Harry636 said: Ανάλογα που μένεις που δουλεύει που πηγαίνεις και πόσα έχεις σκοπό να χαλάσεις πχ στο σπίτι μου ή βονταφον είπε βάλε 6 κεραίες έχω καλύτερο ίντερνετ στο σπίτι βονταφον νόβα από ότι κοσμούσε Και σε εμένα ισχύει το ίδιο αλλά μόνο στο σπίτι. Η Νόβα έχει παντού καλύτερο ίντερνετ είναι γνωστό σε όλους μας τόση επένδυση έκανε σε edge sa plus και σε αναβάθμιση των 8μβπσ 🤣🤣🤣🤣🤣 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Σάββατο στις 08:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:24 πμ 10 ώρες πριν, elkons said: Ευχαριστώ γιατρέ 🫡 Τι γιατρός; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Σάββατο στις 09:25 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:25 πμ 1 hour ago, VIPdriver said: Τι γιατρός; Όχι αυτός πάντως https://techblog.gr/b2b/cosmote-o-giatros-tis-peinas-hot-dog-0033/?amp 🤣🤣🤣 Just now, johnny_htc said: Όχι αυτός πάντως https://techblog.gr/b2b/cosmote-o-giatros-tis-peinas-hot-dog-0033/?amp 🤣🤣🤣 Σαν χτες τη θυμάμαι αυτή τη διαφήμιση στο μεταξύ πλάκα πλάκα 😂 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Σάββατο στις 12:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:04 μμ 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Τι γιατρός; Λαπαροσκοπικο 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. Σάββατο στις 08:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:13 μμ On 4/12/2024 at 7:34 ΜΜ, VIPdriver said: Για να κερδισεις πελατες, θα βγάλεις προσφορές. Οι αλλοι 2 γιατί νομίζεις δίνουν προσφορές; Αν βγάλουν, θα βγαλουν και οι αλλοι. Το αποτελεσμα να χασουν και οι τρεις. Άρα γιατί να το κάνουν; Για να χασουν; Δεν είσαι σε αναπτυσόμενη αγορά που προσπαθεις να παρεις μερίδιο για να παίξεις με προσφορές. Εισαι σε ωριμη που ο ένας μετακινείται στον άλλο. Αν έμπεινε 4ος τότε θα επαιρνε μεριδιο μονο απο τιμολογιακή πολιτική. Εδω μιλαμε για εξαγορά υπάρχοντος. Έχεις δει σε κλαδο υψηλής ανταγωνιστικότητας να πέφτουν τιμές; Ένας εβγαλε πχ τιμή kw στα ,085 και ολοι εβγαλαν. Καλο να ελπίζει κανεις αλλα καλό ειναι να βλεπει και το τι πραγματικα παίζει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Σάββατο στις 08:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:25 μμ 11 minutes ago, TakeOverNet said: Αν βγάλουν, θα βγαλουν και οι αλλοι. Το αποτελεσμα να χασουν και οι τρεις. Άρα γιατί να το κάνουν; Για να χασουν; Δεν είσαι σε αναπτυσόμενη αγορά που προσπαθεις να παρεις μερίδιο για να παίξεις με προσφορές. Εισαι σε ωριμη που ο ένας μετακινείται στον άλλο. Αν έμπεινε 4ος τότε θα επαιρνε μεριδιο μονο απο τιμολογιακή πολιτική. Εδω μιλαμε για εξαγορά υπάρχοντος. Έχεις δει σε κλαδο υψηλής ανταγωνιστικότητας να πέφτουν τιμές; Ένας εβγαλε πχ τιμή kw στα ,085 και ολοι εβγαλαν. Καλο να ελπίζει κανεις αλλα καλό ειναι να βλεπει και το τι πραγματικα παίζει. Καρτέλ Just now, Harry636 said: Καρτέλ https://youtu.be/JLQNJPg9lH4?si=Kpi_lLzE1eHGLax2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Σάββατο στις 10:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:39 μμ (edited) Μετρήσεις από το τσίρκο 🎉 Σε εσωτερικό χώρο στη δουλειά στην Πόλη της Λιβαδειάς Και Από Εξωτερικό Χώρο από τ ίδιο σημείο επίσης. Edited Σάββατο στις 10:55 μμ by Nickchris36 6 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. Σάββατο στις 10:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:50 μμ Πριν λιγο μεσα απο το καλαμακι της Τρουμπας συνεγκατασταση απο οτι βλεπω στο θηριακι της Nova που ειναι διπλα απο το Hondos Center στην Μπουμπουλινας. 11 minutes ago, Nickchris36 said: Μετρήσεις από το τσίρκο 🎉 Σε εσωτερικό χώρο στη δουλειά στην Πόλη της Λιβαδειάς Αχαχαχαχα αυτη η Inalan τοσο πολυ απορια το εχει? 😜😜😜 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Σάββατο στις 10:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:55 μμ 5 minutes ago, CamuCamu said: Πριν λιγο μεσα απο το καλαμακι της Τρουμπας συνεγκατασταση απο οτι βλεπω στο θηριακι της Nova που ειναι διπλα απο το Hondos Center στην Μπουμπουλινας. Αχαχαχαχα αυτη η Inalan τοσο πολυ απορια το εχει? 😜😜😜 Απελπίστηκε και η ιναλαν μας τρολαρει και αυτή🤣🥳 1 6 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. Σάββατο στις 10:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:57 μμ 1 minute ago, Nickchris36 said: Απελπίστηκε και η ιναλαν μας τρολαρει και αυτή🤣🥳 Επιθετικο μαρκετινγκ παντως 😂 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 11:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:03 μμ 6 minutes ago, Nickchris36 said: Απελπίστηκε και η ιναλαν μας τρολαρει και αυτή🤣🥳 Αμέ και σε εμένα στις 20 Νοέμβρη με τρολαρε με το upload 😂 Τώρα που είπαμε για ιναλαν πήρε το μάτι μου αυτό 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Κυριακή στις 04:55 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:55 πμ (edited) 6 ώρες πριν, Nickchris36 said: Μετρήσεις από το τσίρκο 🎉 Σε εσωτερικό χώρο στη δουλειά στην Πόλη της Λιβαδειάς Και Από Εξωτερικό Χώρο από τ ίδιο σημείο επίσης. Όχι τώρα πες μου. Οι κίτρινοι κύκλοι στη σειρά πάνω σε κάποια από τα "screenshot" τι είναι! Σαν τους δορυφόρους του Elon είναι στη σειρά... Edited Κυριακή στις 04:56 πμ by memoriesradio 10 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Κυριακή στις 05:17 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:17 πμ 21 minutes ago, memoriesradio said: Όχι τώρα πες μου. Οι κίτρινοι κύκλοι στη σειρά πάνω σε κάποια από τα "screenshot" τι είναι! Σαν τους δορυφόρους του Elon είναι στη σειρά... Καλημέρα, είναι τα Φώτα από τη Ρεσεψιόν. Δουλεύω σε ξενοδοχειο. 10 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. Κυριακή στις 08:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:41 πμ (edited) 12 ώρες πριν, Harry636 said: Καρτέλ https://youtu.be/JLQNJPg9lH4?si=Kpi_lLzE1eHGLax2 Sorry bro, εσενα σου φαινεται σαν καρτελ, αλλα καμια σχεση. Βασικα οικονομικα ειναι. Σε ώριμες αγορες υψηλης ανταγωνιστικότητας, η τιμή δεν ειναι τροπος να παρεις συνδρομητες. Ειδες τι επαθε η wind με τις τιμες και πατωσε. Ποιο το ωφελος της να το ξανακει; Να σκεφτει εσενα; Γιατι? Εσυ αν θες, ανοιξε μαγαζι και πουλα φθηνοτερα. Η ΔΕΗ απο την άλλη, που θελει να εισελθει ως νεος παικτης, θα εχει τιμες χώμα για να παρει μεριδιο. Και μην πεις οτι αυτη ειναι η λυση στην κινητή, γιατι οταν γινονται οι διαγωνισμοί για το φασμα δεν βλεπω ουρές απο ξενες εταιριες για να πάρουν. Μαλλον γνωρίζουν καλυτερα απο σενά αν ειναι οικονομικά βιώσιμο. Edited Κυριακή στις 08:45 πμ by TakeOverNet 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Κυριακή στις 08:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:51 πμ 8 minutes ago, TakeOverNet said: Sorry bro, εσενα σου φαινεται σαν καρτελ, αλλα καμια σχεση. Βασικα οικονομικα ειναι. Σε ώριμες αγορες υψηλης ανταγωνιστικότητας, η τιμή δεν ειναι τροπος να παρεις συνδρομητες. Ειδες τι επαθε η wind με τις τιμες και πατωσε. Ποιο το ωφελος της να το ξανακει; Να σκεφτει εσενα; Γιατι? Εσυ αν θες, ανοιξε μαγαζι και πουλα φθηνοτερα. Η ΔΕΗ απο την άλλη, που θελει να εισελθει ως νεος παικτης, θα εχει τιμες χώμα για να παρει μεριδιο. Και μην πεις οτι αυτη ειναι η λυση στην κινητή, γιατι οταν γινονται οι διαγωνισμοί για το φασμα δεν βλεπω ουρές απο ξενες εταιριες για να πάρουν. Μαλλον γνωρίζουν καλυτερα απο σενά αν ειναι οικονομικά βιώσιμο. Αγγλία ΕΕ απεριόριστα όλα 13 Ε σημα φουλ παντού 150mbps + Rakuten 15 το ποιο γρήγορο δίκτυο στην Ιαπωνία 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 09:17 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:17 πμ 3 ώρες πριν, Nickchris36 said: Δουλεύω σε ξενοδοχειο. Πρέπει να έρθω 😊 Πες μου ότι έχει και σημεία με ετζ σα να κάνω πάρτι ;;; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Κυριακή στις 10:55 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:55 πμ 1 ώρα πριν, elkons said: Πρέπει να έρθω 😊 Πες μου ότι έχει και σημεία με ετζ σα να κάνω πάρτι ;;; Εννοείται πως έχει πολλά σημεία με ετζ πάουερ Έλα για πάρτυ άνιμαλ! 🥳😜🎉🤫😵💫 6 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Κυριακή στις 11:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:41 πμ 2 ώρες πριν, TakeOverNet said: Sorry bro, εσενα σου φαινεται σαν καρτελ, αλλα καμια σχεση. Βασικα οικονομικα ειναι. Σε ώριμες αγορες υψηλης ανταγωνιστικότητας, η τιμή δεν ειναι τροπος να παρεις συνδρομητες. Ειδες τι επαθε η wind με τις τιμες και πατωσε. Ποιο το ωφελος της να το ξανακει; Να σκεφτει εσενα; Γιατι? Εσυ αν θες, ανοιξε μαγαζι και πουλα φθηνοτερα. Η ΔΕΗ απο την άλλη, που θελει να εισελθει ως νεος παικτης, θα εχει τιμες χώμα για να παρει μεριδιο. Και μην πεις οτι αυτη ειναι η λυση στην κινητή, γιατι οταν γινονται οι διαγωνισμοί για το φασμα δεν βλεπω ουρές απο ξενες εταιριες για να πάρουν. Μαλλον γνωρίζουν καλυτερα απο σενά αν ειναι οικονομικά βιώσιμο. Πάτωσε η nova ? η nova βγάζει τρελά λεφτά όπως και οι 3 πχ η Vodafone Ella’s έχει παραπάνω κέρδη από την ισπανική ( ακόμα και η nova ) 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 12:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:03 μμ Τρέλα λεφτά βγάζουν και οι 3 επειδή πληρώνουμε πανάκριβες υπηρεσίες κ δεν είναι vfm καμία. Απλώς εμείς πληρώνουμε αβέρτα. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Κυριακή στις 12:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:08 μμ 2 minutes ago, elkons said: Τρέλα λεφτά βγάζουν και οι 3 επειδή πληρώνουμε πανάκριβες υπηρεσίες κ δεν είναι vfm καμία. Απλώς εμείς πληρώνουμε αβέρτα. Vodafone Spain 500εκ nova gr 850 εκ Vodafone gr 2,6 δις ο ΟΤΕ η 6 μεγαλύτερη εταιρία στην Ελλάδα κυνηγάει πετρελαϊκές από πίσω 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Κυριακή στις 12:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:17 μμ 8 minutes ago, elkons said: Τρέλα λεφτά βγάζουν και οι 3 επειδή πληρώνουμε πανάκριβες υπηρεσίες κ δεν είναι vfm καμία. Απλώς εμείς πληρώνουμε αβέρτα. Απαράδεκτες υπηρεσίες, υπερτιμολογημένες. Εγώ βλέπω ότι, αν δεν έχω Cosmonont και Vodanont μαζί μου, δουλειά δεν κάνω στην επαρχία, αλλά και μέσα στην Αθήνα πλέον. Τρύπες παντού, πτώσεις ταχύτητας, και μόνο για speedtest στον δρόμο να χαιρόμαστε σε πολύ συγκεκριμένα σημεία και στα mall. Μας έχουν απαυτώσει και με τις αναβαθμίσεις παντού, και ιδιαίτερα στην επαρχία, που οι σταθμοί τους ήταν για πέταμα. Για 10 ευρώ, όλες είναι μέχρι να φτιάξουν τα δίκτυά τους όλες μαζί. Να μη λέμε μόνο για τη nont. νονταρα ονλυ δε 8μβπσ παουερ 🤣 8 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts