Chrischal1908 Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος https://www.mononews.gr/business/nova-tesseris-i-endiaferomeni-mnistires?_gl=1*4uawii*_ga*YS12cWNFRHpTbGJRSURZd3poVkdjQjdrRWt2VGlsdDhIZlN0WDVEU1c0VHUzU0hXa3VmUzJJRW9tUDlrd3dweA..*_ga_7YPXXMVV63*MTczMDkyOTQ5NC4yMTEuMS4xNzMwOTI5NDk1LjAuMC4w 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος Αυτό το ξέρουμε απέξω τους έχω μάθει τους ενδιαφερόμενους, το θέμα είναι να πωληθεί ,Νοέμβρη έχουμε Ακόμα άγνωστη πληροφορία είναι ποιος τη πήρε 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος Νόβα όνλυυυυυ 1 3 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος On 5/11/2024 at 2:12 ΠΜ, VIPdriver said: Εαν δεις τις πραγματικές τιμές της βονταφονάρας στα συμβόλαια θα φρίξεις! Απλα στην πλειοψηφία κάνουν εκπτωσεις πανω απο 50% για να φαίνονται φτηνοτεροι. Ξαναλέω, εαν δεις αναλογικα την μεγάλη εικόνα, θα δεις οτι η κοσμοτέ ειναι η πιο συμφέρουσα. Στο Mobile Broadband η ΚΟΣΜΟΤΕ έχει διπλάσιες τιμές. 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος (edited) On 4/11/2024 at 9:36 ΜΜ, panos.k2 said: Μέσα στην Αθήνα έχει αρκετό 4G. Ακόμα και στο κέντρο. Εκει προς Βασιλισσης Αμαλιας 4G έχει και μάλιστα σε εσωτερικό χώρο που συχνάζω έχει EDGE. Από Ερμού τελευταία φορά που πέρασα δεν ειδα αν έχει αναβαθμίσει 5G. Πριν λίγους μήνες 4G είχε πάντως. Νέα Σμύρνη είναι απαίσια. Μονο στην πλατεία είναι καλή. Μέσα στο σπίτι μου η Cosmote βαράει 1000αρια και η Nova δείχνει 5G αλλά ούτε τα βασικά δεν κάνει με τόση παρεμβολή που έχει. Παρομοίως και η Vodafone που πάει 5G-E-4G-5G-E μέσα σε 10 δευτερόλεπτα. Έχει σήμα για κλήσεις αλλά ως εκεί η Nova… 100 μέτρα από σταθμό λαρισης στην εκκλησία του Αγίου Παύλου σε εξωτερικό χώρο 5G 100Mbps και σε εσωτερικό χώρο οριακά δούλευε το 4G/5G. Έχω κάνει το Κόρινθος-Σπάρτη, Αττική οδό, Αθηνών Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη-Ιωάννινα, Ιωάννινα- Αντιρρίο, Πάτρα, Κομοτηνή, Κεφαλονιά, Κέρκυρα μέσα στη πόλη, Πιερία στα παραθαλάσσια & Χαλκιδική κοντά στον @p_k καθώς και Ημαθία. Πολλοί σταθμοί έχουν μείνει με 4G, που δεν αναβαθμίστηκαν από την διετία 2017-2019 αλλά πρόσφατα έγιναν εγκαταστάσεις νέου εξοπλισμού με 5G σε ιστούς της Vodafone, ενώ θα έπρεπε και οι σταθμοί που είναι της Nova ο ιστός να αναβαθμιστούν. Η ισχύ των κεραιών προκαλεί δυστυχώς και παρεμβολές, όπως στη Νέα Σμύρνη που αναφέρει ο Πάνος αλλά και πάλι είναι και το σημείο που βρίσκεται που εύκολα βλέπει μακρινές κεραίες. Αλλά δεν φταίει μόνο αυτό. Επισης ο Γιώργος @georgebad έγραψε για την εμπειρία του με τη Nova. Και σε τουριστικές περιοχές βλέπουμε ενα δίκτυο 5G για να ανάβει η ένδειξη με φουλ προσθήκη 2100 άντε και 1-2 Ν78 για το Marketing. Κατά τα αλλά οι 4G Only κεραίες υπάρχουν και είναι με διαφορά περισσότερες από την Vodafone που έχω τώρα. Η Vodafone μόνο Micro έχει με B3 κυρίως. Για εμένα με βάση την εμπειρία μου που έχω από τα δίκτυα έως Σήμερα η Nova είναι κατάλληλη για όσους θέλουν να έχουν σε πρώτη προτεραιότητα κλήσεις και sms χωρίς να χρειάζονται WiFi Calling ή να βασίζονται στο VOLTE. Επίσης το 4G της είναι πιο αξιόπιστο από της Vodafone. Edited 7 Νοέμβριος by Nikolas14 9 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος Όσο αναφορά την ισχύ έπρεπε να την ανεβάσουν σε συγκεκριμένες κεραίες για να μην γίνεται χαμός από παρεμβολή, να ανεβάσουν μόνο στα σημεία με πολύ χάλια σήμα κ δεν έχει κεραία. Στην Μάλγαρα και στη Νικήτη η COSMOTE αναβάθμισε κάτι ή μπα; ΟΤΕ Νικήτης δηλαδή, κανει ζημιά, έπιανα από αλλού N78 (από καμιά βουνίσια) και το σήμα ήταν οκ,με το που έπιασε η άλλη από τον ΟΤΕ 4G απλά είχε 60mbps Μάλγαρα τραγική η μη αναβαθμισμένη αν γεμίσει θα δεις Ε 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος (edited) 1 ώρα πριν, Nikolas14 said: Έχει σήμα για κλήσεις αλλά ως εκεί η Nova… 100 μέτρα από σταθμό λαρισης στην εκκλησία του Αγίου Παύλου σε εξωτερικό χώρο 5G 100Mbps και σε εσωτερικό χώρο οριακά δούλευε το 4G/5G. Έχω κάνει το Κόρινθος-Σπάρτη, Αττική οδό, Αθηνών Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη-Ιωάννινα, Ιωάννινα- Αντιρρίο, Πάτρα, Κομοτηνή, Κεφαλονιά, Κέρκυρα μέσα στη πόλη, Πιερία στα παραθαλάσσια & Χαλκιδική κοντά στον @p_k καθώς και Ημαθία. Πολλοί σταθμοί έχουν μείνει με 4G, που δεν αναβαθμίστηκαν από την διετία 2017-2019 αλλά πρόσφατα έγιναν εγκαταστάσεις νέου εξοπλισμού με 5G σε ιστούς της Vodafone, ενώ θα έπρεπε και οι σταθμοί που είναι της Nova ο ιστός να αναβαθμιστούν. Η ισχύ των κεραιών προκαλεί δυστυχώς και παρεμβολές, όπως στη Νέα Σμύρνη που αναφέρει ο Πάνος αλλά και πάλι είναι και το σημείο που βρίσκεται που εύκολα βλέπει μακρινές κεραίες. Αλλά δεν φταίει μόνο αυτό. Επισης ο Γιώργος @georgebad έγραψε για την εμπειρία του με τη Nova. Και σε τουριστικές περιοχές βλέπουμε ενα δίκτυο 5G για να ανάβει η ένδειξη με φουλ προσθήκη 2100 άντε και 1-2 Ν78 για το Marketing. Κατά τα αλλά οι 4G Only κεραίες υπάρχουν και είναι με διαφορά περισσότερες από την Vodafone που έχω τώρα. Η Vodafone μόνο Micro έχει με B3 κυρίως. Για εμένα με βάση την εμπειρία μου που έχω από τα δίκτυα έως Σήμερα η Nova είναι κατάλληλη για όσους θέλουν να έχουν σε πρώτη προτεραιότητα κλήσεις και sms χωρίς να χρειάζονται WiFi Calling ή να βασίζονται στο VOLTE. Επίσης το 4G της είναι πιο αξιόπιστο από της Vodafone. Δεν ξέρω για τις άλλες περιοχές, αλλά στην περιοχή μου (υπέρ ανατολική Θεσσαλονίκη στα σύνορα με Χαλκιδική), όλες οι πρώην Wind κεραίες έχουν αναβαθμιστεί. Μιλάω για σταθμούς με πενταψήφιο enb όπως λόγου χάρη 11836, 11838, 11915, 10401. Edited 7 Νοέμβριος by p_k 5 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος (edited) 1 hour ago, p_k said: Δεν ξέρω για τις άλλες περιοχές, αλλά στην περιοχή μου (υπέρ ανατολική Θεσσαλονίκη στα σύνορα με Χαλκιδική), όλες οι πρώην Wind κεραίες έχουν αναβαθμιστεί. Μιλάω για σταθμούς με πενταψήφιο enb όπως λόγου χάρη 11836, 11838, 11915, 10401. Εκεί έχουν αναβαθμιστεί και παίζει αξιοπρεπώς το λιγότερο. Γιατί όμως η άνω και κάτω τούμπα να είναι ακόμα με 4G, που είναι περιοχές εντός πολεοδομικού συγκροτήματος; Γιατί να είσαι στην Αθήνα και να έχεις σε κεντρικά σημεία 10-20Mbps 5G; Εγώ στα σημεία που κινούμαι έχω καλύτερα δεδομένα με Vodafone αλλά σε κλήσεις δεν είναι στο επίπεδο της Nova. Δηλαδή μια στις δέκα δεν ακούς τον άλλο και πρέπει να καλέσεις ξανά. Η Nova τέτοια θέματα δεν έχει και πολύ σπάνια θα έρθει κλήση σε μήνυμα ή δεν θα χτυπήσει καθόλου. Βέβαια στα δεδομένα τώρα στο σπίτι μου είχα 5G 30Mbps και στο πατρικό μου 4G 5Mbps και 5G 20Mbps ανάλογα το σημείο. Στο χωριό μου τα ίδια είναι και οι δυο, δεν είδα μεγάλη διαφορά. Επειδή αναφέρθηκα στη Τούμπα, επίσης τραγική και στις Συκιές, ειδικά στη περιοχή Πεύκων και Επταπυργίου στην έξοδο για περιφερειακή. Edited 7 Νοέμβριος by Nikolas14 8 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος (edited) 10 ώρες πριν, Nikolas14 said: Έχει σήμα για κλήσεις αλλά ως εκεί η Nova… 100 μέτρα από σταθμό λαρισης στην εκκλησία του Αγίου Παύλου σε εξωτερικό χώρο 5G 100Mbps και σε εσωτερικό χώρο οριακά δούλευε το 4G/5G. Έχω κάνει το Κόρινθος-Σπάρτη, Αττική οδό, Αθηνών Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη-Ιωάννινα, Ιωάννινα- Αντιρρίο, Πάτρα, Κομοτηνή, Κεφαλονιά, Κέρκυρα μέσα στη πόλη, Πιερία στα παραθαλάσσια & Χαλκιδική κοντά στον @p_k καθώς και Ημαθία. Πολλοί σταθμοί έχουν μείνει με 4G, που δεν αναβαθμίστηκαν από την διετία 2017-2019 αλλά πρόσφατα έγιναν εγκαταστάσεις νέου εξοπλισμού με 5G σε ιστούς της Vodafone, ενώ θα έπρεπε και οι σταθμοί που είναι της Nova ο ιστός να αναβαθμιστούν. Η ισχύ των κεραιών προκαλεί δυστυχώς και παρεμβολές, όπως στη Νέα Σμύρνη που αναφέρει ο Πάνος αλλά και πάλι είναι και το σημείο που βρίσκεται που εύκολα βλέπει μακρινές κεραίες. Αλλά δεν φταίει μόνο αυτό. Επισης ο Γιώργος @georgebad έγραψε για την εμπειρία του με τη Nova. Και σε τουριστικές περιοχές βλέπουμε ενα δίκτυο 5G για να ανάβει η ένδειξη με φουλ προσθήκη 2100 άντε και 1-2 Ν78 για το Marketing. Κατά τα αλλά οι 4G Only κεραίες υπάρχουν και είναι με διαφορά περισσότερες από την Vodafone που έχω τώρα. Η Vodafone μόνο Micro έχει με B3 κυρίως. Για εμένα με βάση την εμπειρία μου που έχω από τα δίκτυα έως Σήμερα η Nova είναι κατάλληλη για όσους θέλουν να έχουν σε πρώτη προτεραιότητα κλήσεις και sms χωρίς να χρειάζονται WiFi Calling ή να βασίζονται στο VOLTE. Επίσης το 4G της είναι πιο αξιόπιστο από της Vodafone. Όλες οι νέες άδειες της NOVA που βγαίνουν είναι με Ν78! Έχουν μείνει αλλά σε λίγο καιρό θα μειωθούν αισθητά, ειδικά από το νέο χρόνο! Είναι κρίσιμο το 2025 για την εταιρεία! 7 ώρες πριν, Nikolas14 said: Εκεί έχουν αναβαθμιστεί και παίζει αξιοπρεπώς το λιγότερο. Γιατί όμως η άνω και κάτω τούμπα να είναι ακόμα με 4G, που είναι περιοχές εντός πολεοδομικού συγκροτήματος; Γιατί να είσαι στην Αθήνα και να έχεις σε κεντρικά σημεία 10-20Mbps 5G; Εγώ στα σημεία που κινούμαι έχω καλύτερα δεδομένα με Vodafone αλλά σε κλήσεις δεν είναι στο επίπεδο της Nova. Δηλαδή μια στις δέκα δεν ακούς τον άλλο και πρέπει να καλέσεις ξανά. Η Nova τέτοια θέματα δεν έχει και πολύ σπάνια θα έρθει κλήση σε μήνυμα ή δεν θα χτυπήσει καθόλου. Βέβαια στα δεδομένα τώρα στο σπίτι μου είχα 5G 30Mbps και στο πατρικό μου 4G 5Mbps και 5G 20Mbps ανάλογα το σημείο. Στο χωριό μου τα ίδια είναι και οι δυο, δεν είδα μεγάλη διαφορά. Πιστεύω να είμαι αντικειμενικός. Γιατί το δίκτυο δεν αναβαθμίζεται παντού σε 2 χρόνια με 5G και N78 φίλε! Ούτε η Cosmote δεν το κάνει! Είναι περίπλοκο και ειδικά όταν πχ δεν αφήνει ο ιδιοκτήτης του σημείου που φιλοξενεί την κεραία να αναβαθμίσει η εταιρεία. Δεν είναι τόσο εύκολο και γρήγορο. Αντιμετωπίζει και αντικειμενικές δυσκολίες, οι επενδύσεις προχωρούν και το χρονοδιάγραμμα λέει μέχρι το 2027. Edited 7 Νοέμβριος by Chrischal1908 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος Εάν δεν αφήνουν τις αναβαθμίσεις στο κτήριο τους τότε για ποιο λόγο έβαλαν τη κεραία; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος (edited) 24 minutes ago, Chrischal1908 said: Όλες οι νέες άδειες της NOVA που βγαίνουν είναι με Ν78! Έχουν μείνει αλλά σε λίγο καιρό θα μειωθούν αισθητά, ειδικά από το νέο χρόνο! Είναι κρίσιμο το 2025 για την εταιρεία! Θα προστεθούν πάνω από 500 καινούργιες n78 από την nova μέσα στο 2025; Edited 7 Νοέμβριος by Arinos 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος Περίμενε να στείλει μήνυμα στον Άραβα On 25/4/2024 at 4:20 ΜΜ, Chrischal1908 said: Θα έχουν μεριμνήσει, δεν μπορεί να αφήσουν να "κρεμάσει" έτσι το δίκτυο. Πάντως από το CC ενημερώθηκα ότι εντός καλοκαιριού θα ολοκληρωθεί η αναβάθμιση στην γειτονιά μου στο Μαρούσι. Ελπίζω να ισχύει και να μη το είπε έτσι ο υπάλληλος για με "ξεπετάξει". Κρίμα , σε ξεπέταξε κατάμουτρα On 18/9/2022 at 10:08 ΜΜ, Chrischal1908 said: Σε 2 χρόνια διαφορετικό δίκτυο από την United group από budget σε premium. Πανελλαδικά! 8 μεγκαπιπιες πριμιουμ ετζ σα νετγουορκ!!!🥳🥳 Ανοίξτε σαμπάνιεςς 9 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος On 2/11/2024 at 11:57 ΜΜ, elkons said: Έχω τεράστια περιέργεια αυτή η κεραία εάν υπάρχει σήμερα κ ποιας εταιρείας ήταν https://youtu.be/KOzQUhVVaZY?si=s0Bob345npv3N_KT Μην επιχειρήσετε να κάνετε κάτι όπως ο κύριος στο βίντεο, υποτιθέμενος τεχνικός που ανέβηκε στη κεραία χωρίς τίποτα βάζοντας τον εαυτό του σε κίνδυνο για να το δείξει μάγκαας. Τελικά το έχει το dna του Έλληνα να μεγαλοποιεί τα πάντα. 2-3 μέτρα είναι όλος κι όλος ο ιστός, πάνω από την είσοδο τούνελ (Εγνατία οδός νομίζω) πάνω σε πλαγιά. Δεν ανέβηκε και στα 20 μέτρα χωρίς ζώνη.... 7 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος Α υπάρχει ακόμα η κεραία; εταιρεία ; Κοίτα το βίντεο το είδα από iphone 13 mini, έχει μικρή οθόνη και φαινόταν ψηλά ,θα το τσεκάρω στον υπολογιστή να φαίνεται καλά 😋😋 Αλλά εννοείται το μυαλό του Έλληνα τα μεγαλοποιεί, ακόμα και για τη νόβα το πριμιουμ δίκτυο πριν 2χ που έλεγε σήμερα ούτε μπάτζετ δε θα ν🤓 @memoriesradio δε ξέρω κατα πόσο άσχετη η ερώτηση μου εδώ αλλά επειδή εσύ δουλεύεις πολύ στο nperf,σε έχω δύο ερωτήσεις 1) εάν έχω δύο σιμ στο κινητό γίνεται καταγραφή ταυτόχρονα και στις 2 ή μόνο σε αυτή με τα δεδομένα; 2) εάν έχω το κινητό με κλειστή οθόνη αλλά με ανοιχτά δεδομένα κάνοντας καταγραφή θα γίνει σωστά η καταγραφή ή να έχω την οθόνη ανοιχτή καλύτερα, 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 13 minutes ago, elkons said: Α υπάρχει ακόμα η κεραία; εταιρεία ; Κοίτα το βίντεο το είδα από iphone 13 mini, έχει μικρή οθόνη και φαινόταν ψηλά ,θα το τσεκάρω στον υπολογιστή να φαίνεται καλά 😋😋 Αλλά εννοείται το μυαλό του Έλληνα τα μεγαλοποιεί, ακόμα και για τη νόβα το πριμιουμ δίκτυο πριν 2χ που έλεγε σήμερα ούτε μπάτζετ δε θα ν🤓 @memoriesradio δε ξέρω κατα πόσο άσχετη η ερώτηση μου εδώ αλλά επειδή εσύ δουλεύεις πολύ στο nperf,σε έχω δύο ερωτήσεις 1) εάν έχω δύο σιμ στο κινητό γίνεται καταγραφή ταυτόχρονα και στις 2 ή μόνο σε αυτή με τα δεδομένα; 2) εάν έχω το κινητό με κλειστή οθόνη αλλά με ανοιχτά δεδομένα κάνοντας καταγραφή θα γίνει σωστά η καταγραφή ή να έχω την οθόνη ανοιχτή καλύτερα, 1. Μόνο αυτή με τα δεδομένα. 2. Ανοιχτή. 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος (edited) On 7/11/2024 at 6:44 ΜΜ, elkons said: Περίμενε να στείλει μήνυμα στον Άραβα Κρίμα , σε ξεπέταξε κατάμουτρα 8 μεγκαπιπιες πριμιουμ ετζ σα νετγουορκ!!!🥳🥳 Ανοίξτε σαμπάνιεςς Ρε συ θενκ γιου, για το νοτ χελπφουλ Βάλε thanks μόνο για τη νοβα Edited 9 Νοέμβριος by elkons 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος Οδός Κασσαβέτη με Εθ. Αντιστάσεως, Βόλος. Nova Vodafone Δεν ξέρω τι έπαθε το upload της vodafone. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος On 7/11/2024 at 10:28 ΜΜ, memoriesradio said: Τελικά το έχει το dna του Έλληνα να μεγαλοποιεί τα πάντα. 2-3 μέτρα είναι όλος κι όλος ο ιστός, πάνω από την είσοδο τούνελ (Εγνατία οδός νομίζω) πάνω σε πλαγιά. Δεν ανέβηκε και στα 20 μέτρα χωρίς ζώνη.... Απλά η εποχή μας έχει γίνει μη μου απτου τελείως.. Οντως, δεν έχει ανέβει κανά σοβαρό ύψος. Βέβαια με ανοιχτό μπουφάν και εργασία με το ένα χέρι, τρως σαβούρα καλή. Πρέπει να είσαι "άνετος" σε τέτοιες δουλειές και γενικότερα όταν κάνεις χειρονακτικά. Αλλά άμα είσαι παλιάς κοπής μάστορας, δεν σου καίγεται καρφί 😎 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος Οδός Αγίου Δημητρίου με Ηφαίστου, Νέα Δημητριάδα, Βόλος Vodafone Μετά από λίγο έκανε εναλλαγή. Nova Η Nova μπορεί να υστερεί σε ταχύτητες αλλά γενικά από ping πάει αρκετά καλά. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος 26 minutes ago, marios239 said: Οδός Αγίου Δημητρίου με Ηφαίστου, Νέα Δημητριάδα, Βόλος Vodafone Μετά από λίγο έκανε εναλλαγή. Nova Η Nova μπορεί να υστερεί σε ταχύτητες αλλά γενικά από ping πάει αρκετά καλά. Nοβα only 8μβπσ εγγυημενα 🤣 Και φυσικά η Ναβάρα 1800αρα στα 10 mhz🤣 Που να είχε κόσμο τι θα γινόταν του ετζ σα το καγγελο 🤣 Νοβα και ντραι 🥖🤣🤣🤣🤣🤣 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος 3 ώρες πριν, MIKU said: Πήγα στο The mall athens. Καταπληκτική κάλυψη παντού από Cosmote. Στο επίπεδο 1 και 2 έπιανα 1100! Η Nova ακόμα με 4g είναι εκεί. Στο ισόγειο συνήθως έχει κάτω από 40 Mbps. 1 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος 1 ώρα πριν, Arinos said: Η Nova ακόμα με 4g είναι εκεί. Στο ισόγειο συνήθως έχει κάτω από 40 Mbps. Αυτό είναι δικτυάρα να σέβεσαι 😄 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος Hagen-Dazs, παραλία Βόλου. Nova Vodafone Δε μπορώ να πω ότι η vodafone πάει καλά, αλλά σίγουρα είναι καλύτερη απ' τη Nova. Τι στο καλό τσιγκουνεύοντσι τις n78; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος (edited) Οι άλλοι κράζουν Cosmote κ Vodafone επειδή έχουν κόφτες στα Doble play sim και λένε πως Nova 4G και 5G είναι στα 30mbps (ενώ μόνο το 4G είναι στα 30.) Εάν με διαβάζει κάποιος από τους techmaniacs ,παρακαλώ να διαβάζετε αυτά που γράφετε πριν τα ανεβάζετε και μη μπερδεύετε έτσι τον κόσμο. https://techmaniacs.gr/ta-programmata-statheris-poy-kalo-einai-na-meineis-makria/ 3 minutes ago, marios239 said: Hagen-Dazs, παραλία Βόλου. Nova Vodafone Δε μπορώ να πω ότι η vodafone πάει καλά, αλλά σίγουρα είναι καλύτερη απ' τη Nova. Τι στο καλό τσιγκουνεύοντσι τις n78; Καλά κ η Vodafone σίγουρα με αυτό το Combo μπορούσε άνετα 100+ Nova όπως βλέπεις έχει επενδύσει πολύ στη περιοχή ... Edited 9 Νοέμβριος by elkons 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 10 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Νοέμβριος 19 ώρες πριν, cmvr said: Nοβα only 8μβπσ εγγυημενα 🤣 Και φυσικά η Ναβάρα 1800αρα στα 10 mhz🤣 Που να είχε κόσμο τι θα γινόταν του ετζ σα το καγγελο 🤣 Νοβα και ντραι 🥖🤣🤣🤣🤣🤣 Eντ ντραι μπρεντ 4 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts