Gv2008 Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου 12 minutes ago, elkons said: Στη υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας Nova Edge Vodafone Edge Cosmote 5G Έλεος πάλι Edge έχουν!!! Δεν ξέρω τι βλακείες λες εσύ πάλι εγκάθετε της cosmote, αλλά σίγουρα δεν είναι η αλήθεια. Είμαι σίγουρος ότι επειδή η cosmote φοβάται το υπερδικτυο της nova που είναι και το καλύτερο αν όχι στην Ευρώπη, τουλάχιστον στην Ελλάδα, σε πληρώνει γιατί φοβάται ότι όλοι της οι συνδρομητές θα φύγουν και θα πάνε στη nova. Ντροπή για τις πρακτικές που ακολουθεί ο χειρότερος πάροχος, το τρίτο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της χώρας, η cosmote. Για αυτό η nova είναι πρώτη και σε λίγο θα έχει το 70% των συνδρομητών 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου @Nickchris36 @cmvr Για βοηθήστε λίγο Δημοτικο Γηπεδο Οινοφυτων Πολύ καλό 4G+ αλλά γιατί δεν κάνει ca ; Μου θυμίζει το Redmi 5a 💩 όταν κρυώσει θα σας δωσω και 5G 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου 11 minutes ago, Gv2008 said: Δεν ξέρω τι βλακείες λες εσύ πάλι εγκάθετε της cosmote, αλλά σίγουρα δεν είναι η αλήθεια. Είμαι σίγουρος ότι επειδή η cosmote φοβάται το υπερδικτυο της nova που είναι και το καλύτερο αν όχι στην Ευρώπη, τουλάχιστον στην Ελλάδα, σε πληρώνει γιατί φοβάται ότι όλοι της οι συνδρομητές θα φύγουν και θα πάνε στη nova. Ντροπή για τις πρακτικές που ακολουθεί ο χειρότερος πάροχος, το τρίτο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της χώρας, η cosmote. Για αυτό η nova είναι πρώτη και σε λίγο θα έχει το 70% των συνδρομητών Επιτέλους κάποιος είπε την αλήθεια. Viva la Nova!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου @elkonsόλοι ξέρουμε ότι λες ψέματα για το δίκτυο της nova στην υψηλή γέφυρα της Χαλκιδος. Η αλήθεια είναι η εξής: Cosmote: Vodafone: Nova: Εχω και screen από το κινητό, πριν από λίγο ήμουν στην ψηλή γέφυρα και είχα μια χαρά σήμα με nova Να και ένα Speedtest 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοτικο Γηπεδο Οινοφυτων 5G Αυτή η Cosmote έλεος,με 4G+ να κάνει συνδυασμό κ να δίνει λιγότερο.... 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου 30 minutes ago, elkons said: Στη υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας Nova Edge Vodafone Edge Cosmote 5G Έλεος πάλι Edge έχουν!!! Συγνώμη, αλλά στην υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας, σίγουρα (100%) έχει φουλ κάλυψη.ε 4G+ & 5G η Vodafone, και πολύ πιθανόν και η Nova. Εκτός και αν έχει βγει εκτός κάποιος κοντινός σταθμός, αν και θα εξυπηρετούσε με LTE ο άμεσος κοντινότερος. 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Just now, memoriesradio said: Συγνώμη, αλλά στην υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας, σίγουρα (100%) έχει φουλ κάλυψη.ε 4G+ & 5G η Vodafone, και πολύ πιθανόν και η Nova. Εκτός και αν έχει βγει εκτός κάποιος κοντινός σταθμός, αν και θα εξυπηρετούσε με LTE ο άμεσος κοντινότερος. Εγώ όταν είχα περάσει με nova είχα E παντως 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Just now, memoriesradio said: Συγνώμη, αλλά στην υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας, σίγουρα (100%) έχει φουλ κάλυψη.ε 4G+ & 5G η Vodafone, και πολύ πιθανόν και η Nova. Εκτός και αν έχει βγει εκτός κάποιος κοντινός σταθμός, αν και θα εξυπηρετούσε με LTE ο άμεσος κοντινότερος. Δεν είναι 100% κ οι 2 έχουν οριακά. Αν δεν με πιστεύεις μπορείς να μπεις στο Nga plan ,ΧΕΜΔ να το επιβεβαιώσεις σε μερικά σημεία εντός της γέφυρας . 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Δείτε καταγεγραμμένη κάλυψη στους χάρτες σε nPerf & CellMapper. 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Η nova σε όλη τη γέφυρα Edge Η Vodafone όταν δεν έχει κίνηση πιάνει απλά όταν φεύγεις από Χαλκίδα τα χάνει η vdf όταν έρχεσαι είναι οκ γιατί πιάνει από πιο πίσω 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, Gv2008 said: @elkonsόλοι ξέρουμε ότι λες ψέματα για το δίκτυο της nova στην υψηλή γέφυρα της Χαλκιδος. Η αλήθεια είναι η εξής: Cosmote: Vodafone: Nova: Εχω και screen από το κινητό, πριν από λίγο ήμουν στην ψηλή γέφυρα και είχα μια χαρά σήμα με nova Να και ένα Speedtest Καλώ τον @elkonsνα απαντήσει σε αυτές τις σοβαρές καταγγελίες, που γίνονται με γνώμονα την προσωπική μου εμπειρία με το 6G δίκτυο της nova. Για ποιον δουλεύεις κύριε; Γιατί για το καλύτερο δίκτυο της χώρας μας τη nova δεν δουλεύεις σίγουρα! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, memoriesradio said: Δείτε καταγεγραμμένη κάλυψη στους χάρτες σε nPerf & CellMapper. Δεν μου χρειάζεται εδώ μένω, καθημερινά περνάω από τη γέφυρα για να πάω στη δουλειά 🙏 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, elkons said: Δεν μου χρειάζεται εδώ μένω, καθημερινά περνάω από τη γέφυρα για να πάω στη δουλειά 🙏 OK... 3 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Just now, memoriesradio said: Για Vf προσωπικά δεν έχω εμπειρία, αλλά nova is για κλάματα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Δεν ειπα πως γίνεται σε ολη τη γέφυρα.. Μετά τη μέση της γέφυρας η Nova θα πέσει 100% Edge αν έχει κ κίνηση από την αρχή. Η Vodafone αν το Rsrq χτυπήσει-14 και άνω μετά την γέφυρα τα χάνει.. Υπάρχει και στο επίσημο που έχουν δηλώσει οι πάροχοι. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου (edited) 9 minutes ago, elkons said: Δεν είναι 100% κ οι 2 έχουν οριακά. Αν δεν με πιστεύεις μπορείς να μπεις στο Nga plan ,ΧΕΜΔ να το επιβεβαιώσεις σε μερικά σημεία εντός της γέφυρας . Δηλαδή συγκρίνουμε το CellMapper & το nPerf με δειγματοληψία ανά 1sec, με το nga plan χεδμ; Σοβαρά τώρα; Edited 22 Σεπτεμβρίου by memoriesradio 1 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Just now, memoriesradio said: Συγκρίνουμε το CellMapper & το nPerf, με το nga plan χεδμ; Σοβαρά τώρα; Συγκρίνει το cellmapper και το nPerf με τις μετρήσεις που κάνει ο ίδιος 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Οκ αυτή τη στιγμή βρίσκομαι Σχηματάρι, όταν επιστρέφω θα ανεβάσω φωτογραφικό υλικό με το σήμα που έχει η Vodafone στη γέφυρα να μου πεις.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου (edited) 2 minutes ago, Gv2008 said: Συγκρίνει το cellmapper και το nPerf με τις μετρήσεις που κάνει ο ίδιος Με τι εργαλείο, ώστε να καταγράφει συντεταγμένες, ποσοστό σήματος, ποιότητα σήματος, συνδεδεμένη κεραία, κτλ; Edited 22 Σεπτεμβρίου by memoriesradio 3 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Θα σου δώσω Netmonster στην επιστροφή 🙏 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, memoriesradio said: Με τι εργαλείο, ώστε να καταγράφει συντεταγμένες, ποσοστό σήματος, ποιότητα σήματος, συνδεδεμένη κεραία, κτλ; Αν έχει EDGE τι ακριβώς να μετρήσει; 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Just now, Gv2008 said: Αν έχει EDGE τι ακριβώς να μετρήσει; Του Καράμπελα... Απλά ξαναλέω αν δεν υπάρχει σταθμός κλειστός λόγω βλάβης, αδυνατό να πιστέψω τα Edge σε μια καταγεγραμμένη περιοχή/σημείο (ενημέρωση 13/9 για Vodafone, και 14/7 για Nova). 1 2 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Nova λέει ότι έχει κ 5G ούτε 4G απλό δεν έχει... τι να πω ίσως 5 το πρωί θα έγινε η καταγραφή με άδειο δίκτυο. Αν περάσεις και εσύ κάποια στιγμή πες μας Η nova 100% δεν έχει 5G Η vf ξανά λέω ανάλογα την μέρα ίσως υπάρχει θέμα με τη κεραία 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Just now, elkons said: Nova λέει ότι έχει κ 5G ούτε 4G απλό δεν έχει... τι να πω ίσως 5 το πρωί θα έγινε η καταγραφή με άδειο δίκτυο. Αν περάσεις και εσύ κάποια στιγμή πες μας Συγκεκριμένα η καταγραφή/ ενημέρωση για Nova, έγινε 14/7 στις 9μιση το βράδυ, και παρόμοια ώρα και για Vodafone. 3 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Απο τις 11.50 το μεσημέρι εώς 9 υπάρχει τρελή κίνηση μετά μπορείς να δεις κ -8db rsrq Γενικά η vf έχει θέματα στις ώρες αιχμής 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts