p_k Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 2 minutes ago, Nikolas14 said: Μια χαρα είναι στο Πλαταμώνα όλες, σήμερα είχα μέτρηση 5G που πήγα https://www.speedtest.net/my-result/a/10309813479 Αφού Nova έχεις στο κινητό τόσα χρόνια, τη σταθερη σου γιατί δεν την πας εκεί; Μια χαρα είναι η Nova σε σταθερη, ισάξια με τον ΟΤΕ απλά έχει ελαφρώς υψηλότερο ping σε κάποιες περιπτώσεις. Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου (edited) 3 minutes ago, p_k said: Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό Στην επόμενη ανανέωση αν έχει διαθεσιμότητα φύγε. Είχα σταθερή στη Nova και ως πρώην Forthnet και ως πρώην Wind. Περισσότερο ευχαριστημένος ήμουν σε σχέση με τη κινητή. Και η εξυπηρέτηση τους είναι καλή, την τελευταία φορά που χρειάστηκα επίσκεψη, ανταποκρίθηκαν άμεσα. Edited 15 Αυγούστου by Nikolas14 2 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 1 minute ago, p_k said: Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό Καντο πριν λήξει το συμβόλαιο του κινητού να πάρεις καλύτερη τιμή 😉 7 minutes ago, Nikolas14 said: Μια χαρα είναι στο Πλαταμώνα όλες, σήμερα είχα μέτρηση 5G που πήγα https://www.speedtest.net/my-result/a/10309813479 @aektzhs 1που είναι τα 150+ σαν τη Nova πιάνει τελικά εκεί με αυτά τα speedtest. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 21 minutes ago, p_k said: Πριν δύο χρόνια έκαναν δύο μήνες για να φτιάξουν ένα καλώδιο που είχε χαλάσει λίγα μέτρα έξω από το σπίτι μου για το σταθερό ίντερνετ, αφού τους είχα κάνει άπειρα τηλεφωνήματα, με άπειρη αναμονή στις κλήσεις που είχε φτάσει μέχρι και μιάμιση ώρα. Δεν μπορώ να πω, τρομερή εξυπηρέτηση. State of the art. Η καλύτερη εξυπηρέτηση είναι αυτή της Vf. Τόσο με nova όσο και με cosmote έχω ταλαιπωρηθεί 3 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 8 minutes ago, elkons said: @aektzhs 1που είναι τα 150+ σαν τη Nova πιάνει τελικά εκεί με αυτά τα speedtest. Εγώ τόσο είχα εκεί πριν από 15 μέρες. Ίσως είναι κάτι παροδικό. Πάντως δεν είχα θέμα με καμία εκεί,εξάλλου το λέει και ο Νικόλας ότι στον Πλαταμωνα είναι όλες οκ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 1 ώρα πριν, georgemv said: Μήπως ένας mod να μεταφέρει όλα τα ποστ για τα τουρκικά δίκτυα στο αντίστοιχο τόπικ; Ας μας γράψει ο φίλος εδώ: https://myphone.gr/forum/topic/146490/page/6/?tab=comments#comment-7288392 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ninjis Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου (edited) Δεν ξέρω γιατί αλλά με σταθερή nova κάθε βράδυ μετά τις 9 η γραμμή σερνόταν (Vdsl 100mbps που έπιανε 90 συνήθως) . Επίσης με κάθε κεραυνο , έστω και μακριά αποσυνδεόταν το ίντερνετ και ερχόταν μετά από κάνα 10λεπτο . Άπειρα τηλεφωνήματα στο 13700 αλλά δεν βρίσκαμε λύση .(σορρυ για το ψιλό οφ) Edited 15 Αυγούστου by Ninjis 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου (edited) 2 minutes ago, Ninjis said: Δεν ξέρω γιατί αλλά με σταθερή nova κάθε βράδυ μετά τις 9 το βράδυ η γραμμή σερνόταν (Vdsl 100mbps που έπιανε 90 συνήθως) . Επίσης με κάθε κεραυνο , έστω και μακριά αποσυνδεόταν το ίντερνετ και ερχόταν μετά από κάνα 10λεπτο . Άπειρα τηλεφωνήματα στο 13700 αλλά δεν βρίσκαμε λύση .(σορρυ για το ψιλό οφ) Εμένα μετά της 9 είχε τα ping από 17 στα 120 [50αρα] Cosmote μια χαρά 14 υψηλότερο ping χαμηλότερο 7 . Από Εξυπηρέτηση Cosmote ανάλογα τον εκπρόσωπο, καλύτερα τσατ ή έλεγχο γραμμής από το app,vf πάλι μια χαρά όλοι, nova Έχω ταλαιπωρηθεί τρελά ειδικά με μια Μαρία έναν Ρετζέπ,Ρόναλντ,Ανεμώνη,Φεστίνα. Περίεργα ονόματα. Στο τηλ είναι λίγο επιθετικοί. Off topic. Edited 15 Αυγούστου by elkons 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 9 minutes ago, elkons said: Εμένα μετά της 9 είχε τα ping από 17 στα 120 [50αρα] Cosmote μια χαρά 14 υψηλότερο ping χαμηλότερο 7 . Από Εξυπηρέτηση Cosmote ανάλογα τον εκπρόσωπο, καλύτερα τσατ ή έλεγχο γραμμής από το app,vf πάλι μια χαρά όλοι, nova Έχω ταλαιπωρηθεί τρελά ειδικά με μια Μαρία έναν Ρετζέπ,Ρόναλντ,Ανεμώνη,Φεστίνα. Περίεργα ονόματα. Στο τηλ είναι λίγο επιθετικοί. Off topic. Συμφωνώ. Η nova και ειδικά το chat είναι τραγικά 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 21 minutes ago, Gv2008 said: Η καλύτερη εξυπηρέτηση είναι αυτή της Vf. Τόσο με nova όσο και με cosmote έχω ταλαιπωρηθεί Η Vodafone έχει καλή εξυπηρέτηση αλλά στο θέμα δικτύου κινητής, όχι. Αντιθέτως η Cosmote έχει ταλαιπωρία στο 13888, αλλά εξυπηρετούν πολύ καλά στο Facebook. Όταν είχα δηλώσει τις χαμηλές ταχύτητες στο εξοχικό, με πήρε τεχνικός τηλέφωνο, ρώτησε τα πάντα, μισή ώρα μιλήσαμε. Μου είπε θα λυθεί. Ε την επόμενη φορά είχε Ν78... Στις άλλες 2 πάντα λαμβάνω γενικές απαντήσεις, του τύπου: κάνε επανεκκίνηση. 3 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου (edited) 1 ώρα πριν, MIKU said: Η Vodafone έχει καλή εξυπηρέτηση αλλά στο θέμα δικτύου κινητής, όχι. Αντιθέτως η Cosmote έχει ταλαιπωρία στο 13888, αλλά εξυπηρετούν πολύ καλά στο Facebook. Όταν είχα δηλώσει τις χαμηλές ταχύτητες στο εξοχικό, με πήρε τεχνικός τηλέφωνο, ρώτησε τα πάντα, μισή ώρα μιλήσαμε. Μου είπε θα λυθεί. Ε την επόμενη φορά είχε Ν78... Στις άλλες 2 πάντα λαμβάνω γενικές απαντήσεις, του τύπου: κάνε επανεκκίνηση. Σε συμβόλαιο μπορεί να συμβεί αυτό, αλλά όχι πάντα. Εγώ είχα πολύ θετική εντύπωση από την εξυπηρέτηση σταθερής στο σπίτι του πατέρα με VDSL. Παράπονο για χαμηλό συγχρονισμό, ήρθε ο τεχνικός σε 3-4 ημέρες. Βρίσκει χάλια τα κουτιά ΟΤΕ στις κολόνες. Τα ανοίγει όλα μέχρι το DSLAM και τα μονώνει για υγρασία. Μετράει συγχρονισμό στην τελευταία κολόνα για τη γραμμή μας, 60 Mbps. Στο σπίτι 20 Mbps. Δίνει εντολή να αλλαχτεί το καλώδιο από την κολόνα στο σπίτι. Σε μια εβδομάδα ήρθε συνεργείο με γερανό και άλλαξαν το καλώδιο σύνδεσης. Edited 15 Αυγούστου by georgemv 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου Στα νέα Φλογητά χαλκιδικής πολύ καλή η cosmote στο δρόμο όμως προς θεσσαλονίκη ήταν η vodafone,φίλος με nova που πηγαίνει κάθε καλοκαίρι στα φλογητά και νοικιάζει πάντα το ίδιο σπίτι μου είπε οτι η nova βελτιώθηκε,παλιότερα δεν έπιανε μέσα στο σπίτι έπρεπε να βγει έξω τώρα πιάνει... 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 7 minutes ago, odim said: Στα νέα Φλογητά χαλκιδικής πολύ καλή η cosmote στο δρόμο όμως προς θεσσαλονίκη ήταν η vodafone,φίλος με nova που πηγαίνει κάθε καλοκαίρι στα φλογητά και νοικιάζει πάντα το ίδιο σπίτι μου είπε οτι η nova βελτιώθηκε,παλιότερα δεν έπιανε μέσα στο σπίτι έπρεπε να βγει έξω τώρα πιάνει... Σε όλον αυτον τον άξονα γαζώνει η nova 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 2 minutes ago, p_k said: Σε όλον αυτον τον άξονα γαζώνει η nova Τι ταχύτητες 4G+ και 5G έχει περίπου στον δρόμο η nova; eBn έχουμε ; Έχει micro; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου (edited) Κυμαίνεται από 150-300 και σε όποια σημεία υπάρχει Ν78 ανεβαίνουν οι ταχύτητες, όμως σπάνια είμαι συνοδηγός για να έχω την ευχέρεια να κάνω μετρήσεις. Edited 15 Αυγούστου by p_k 6 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου (edited) 24 minutes ago, elkons said: Τι ταχύτητες 4G+ και 5G έχει περίπου στον δρόμο η nova; eBn έχουμε ; Έχει micro; Micro δεν έχει, αλλά έχει καλή κάλυψη και ταχύτητες. Θα κατέβω Καλλικρατεια. 34 minutes ago, odim said: Στα νέα Φλογητά χαλκιδικής πολύ καλή η cosmote στο δρόμο όμως προς θεσσαλονίκη ήταν η vodafone,φίλος με nova που πηγαίνει κάθε καλοκαίρι στα φλογητά και νοικιάζει πάντα το ίδιο σπίτι μου είπε οτι η nova βελτιώθηκε,παλιότερα δεν έπιανε μέσα στο σπίτι έπρεπε να βγει έξω τώρα πιάνει... Για Νέα Καλλικρατεια Nova είναι κομπλέ αλλά και Cosmote. Πέρυσι πήγα τελευταία φορά. Edited 15 Αυγούστου by Nikolas14 4 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 30 χρόνια κινητής στην Ελλάδα και ακόμη μιλάμε για ποιά εταιρία πιάνει που, αντι να λεμε ποιά ειναι πιο γρηγορη. Στο θεμα εξυπηρέτησης δεν υπάρχει τίποτα απόλυτο. Ειναι θέμα τύχης, θέμα συμπεριφοράς από μεριάς μας κλπ. Απο προσωπική εμπειρία μπορώ να πω οτι στη βονταφον υπάρχουν αρκετά υψηλές απαιτήσεις για να δουλεύει σωστά η εξυπηρέτηση πελατών. Η Νοβα σε μενα ηταν η πιο αρνητική. Για κοσμοτέ δεν έχω άποψη διοτι σπανια χρειάστηκα να επικοινωνήσω μαζί τους, αφου ολα δουλεύουν ρολόι. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου (edited) 2 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Εγώ τόσο είχα εκεί πριν από 15 μέρες. Ίσως είναι κάτι παροδικό. Πάντως δεν είχα θέμα με καμία εκεί,εξάλλου το λέει και ο Νικόλας ότι στον Πλαταμωνα είναι όλες οκ Παιδιά εξοχικό έχω στη Λεπτοκαρυά και κατεβαίνουμε οικογενειακώς 20 χρόνια και βάλε. Εγώ πάντως από το 2014, που έχω Cosmote στη Λεπτοκαρυά κάτω από τις γραμμές κάθε καλοκαίρι σέρνεται. Κάθε χρόνο τα ίδια, δεν γίνεται καμία βελτίωση. Στη Πλάκα Λιτοχώρου την ώρα και τον κοσμο δουλεύει. Με καλύτερο σημείο το Heleon που βρίσκεται κοντά στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λιτοχώρου, εκεί που Vodafone/Nova κόβονται οι κλήσεις και οριακά περνάνε δεδομένα. Πλαταμωνα όλες παίζουν καλά ειδικά από τη μεριά του Stavento και του Yacht μέχρι το κάστρο κερδίζει η Cosmote σε κάλυψη. Στα ίδια σημεία η Vodafone είναι αξιοπρεπής, με συν την Λεπτοκαρυά πάνω και κάτω από τις γραμμές. Έχουμε φίλους με Vodafone, και από το 2016 που πήγαμε στη Vodafone με καρτοκινητά, είχα καλύτερο 4G από τη Wind τότε. 55 minutes ago, georgemv said: Σε συμβόλαιο μπορεί να συμβεί αυτό, αλλά όχι πάντα. Εγώ είχα πολύ θετική εντύπωση από την εξυπηρέτηση σταθερής στο σπίτι του πατέρα με VDSL. Παράπονο για χαμηλό συγχρονισμό, ήρθε ο τεχνικός σε 3-4 ημέρες. Βρίσκει χάλια τα κουτιά ΟΤΕ στις κολόνες. Τα ανοίγει όλα μέχρι το DSLAM και τα μονώνει για υγρασία. Μετράει συγχρονισμό στην τελευταία κολόνα για τη γραμμή μας, 60 Mbps. Στο σπίτι 20 Mbps. Δίνει εντολή να αλλαχτεί το καλώδιο από την κολόνα στο σπίτι. Σε μια εβδομάδα ήρθε συνεργείο με γερανό και άλλαξαν το καλώδιο σύνδεσης. Αυτά είναι… και παραλιγο να πάω τη γραμμή στο χωριό στη Vodafone. Ο λόγος που δεν την κουνάω είναι το σχόλιο σου. Και η Vodafone το κάνει αλλά δεν είναι το ίδιο. Edited 15 Αυγούστου by Nikolas14 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 18 minutes ago, Nikolas14 said: Παιδιά εξοχικό έχω στη Λεπτοκαρυά και κατεβαίνουμε οικογενειακώς 20 χρόνια και βάλε. Εγώ πάντως από το 2014, που έχω Cosmote στη Λεπτοκαρυά κάτω από τις γραμμές κάθε καλοκαίρι σέρνεται. Κάθε χρόνο τα ίδια, δεν γίνεται καμία βελτίωση. Στη Πλάκα Λιτοχώρου την ώρα και τον κοσμο δουλεύει. Με καλύτερο σημείο το Heleon που βρίσκεται κοντά στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λιτοχώρου, εκεί που Vodafone/Nova κόβονται οι κλήσεις και οριακά περνάνε δεδομένα. Πλαταμωνα όλες παίζουν καλά ειδικά από τη μεριά του Stavento και του Yacht μέχρι το κάστρο κερδίζει η Cosmote σε κάλυψη. Στα ίδια σημεία η Vodafone είναι αξιοπρεπής, με συν την Λεπτοκαρυά πάνω και κάτω από τις γραμμές. Έχουμε φίλους με Vodafone, και από το 2016 που πήγαμε στη Vodafone με καρτοκινητά, είχα καλύτερο 4G από τη Wind τότε. Αυτά είναι… και παραλιγο να πάω τη γραμμή στο χωριό στη Vodafone. Ο λόγος που δεν την κουνάω είναι το σχόλιο σου. Και η Vodafone το κάνει αλλά δεν είναι το ίδιο. Εχει N78 εκεί; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου (edited) 12 minutes ago, Gv2008 said: Εχει N78 εκεί; Πλαταμώνας μόνο, Λεπτοκαρυά δεν έχει, εκτός αν είναι πάνω στο χωριό. Edited 15 Αυγούστου by Nikolas14 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου (edited) 3 ώρες πριν, MIKU said: Ας μας γράψει ο φίλος εδώ: https://myphone.gr/forum/topic/146490/page/6/?tab=comments#comment-7288392 Εντάξει, συνεχίζω σε αυτό το θέμα. Έλεγα μήπως μπορούσαμε να κάνουμε σύγκριση στα ελληνικά με τα τούρκικα δίκτυα. Ανέβασα εκεί μία μέτρηση και με 3G. Edited 15 Αυγούστου by MitsosDaBest13 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου Η Χαλκιδική είναι βαμενη πράσινη . Έχουν οριακά τριπλάσιους σταθμούς . Το θέμα είναι ότι στο κομμάτι Cosmos - Νέα Καλλικράτεια είναι για τον π@@ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου Λοιπόν, μιας και μιλήσαμε για την εξυπηρέτηση κλπ. Στη θέση ΕΥΔΑΠ Μελίσσια έχουν κεραίες θηρίο και οι 3. Πριν κανά μήνα είχα κάνει μετρήσεις ακριβώς κάτω από τις κεραίες, τις οποίες είχα παραθέσει εδώ. Η Vodafone, για κάποιο λόγο, έδινε μέχρι 4G+. Επικοινώνησα μαζί τους και είπαν θα το δουν. Μετρήσεις πριν λίγο, στο ίδιο σημείο: Έχουν βλάβη εδώ και 1 μήνα και ούτε που τους νοιάζει... 7 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 10 minutes ago, MIKU said: Λοιπόν, μιας και μιλήσαμε για την εξυπηρέτηση κλπ. Στη θέση ΕΥΔΑΠ Μελίσσια έχουν κεραίες θηρίο και οι 3. Πριν κανά μήνα είχα κάνει μετρήσεις ακριβώς κάτω από τις κεραίες, τις οποίες είχα παραθέσει εδώ. Η Vodafone, για κάποιο λόγο, έδινε μέχρι 4G+. Επικοινώνησα μαζί τους και είπαν θα το δουν. Μετρήσεις πριν λίγο, στο ίδιο σημείο: Έχουν βλάβη εδώ και 1 μήνα και ούτε που τους νοιάζει... Η Cosmote σε άλλο επίπεδο, ειδικά το upload πρώτη φορά το βλέπω 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 1 minute ago, elkons said: Η Cosmote σε άλλο επίπεδο, ειδικά το upload πρώτη φορά το βλέπω Η αδιαφορία της Vodafone με ενοχλεί εμένα. Το δήμο Πεντέλης τον έχουν γραμμένο. 5 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts