Jump to content

Ποιο είναι το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας; (No2)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 minutes ago, elkons said:

Ούτε το 2070 δεν θα έχει γίνει στην Ελλάδα οπότε είναι όνειρο 🙂↕️

Στο πολιτικό επίπεδο δεν λες;;;;

Just now, aektzhs 1 said:

Στο πολιτικό επίπεδο δεν λες;;;;

Στην κάλυψη, να είναι σε όλη τη χώρα το CellMapper πράσινο και να έχει παντού σήμα 😂😂😂

1 hour ago, aektzhs 1 said:

Πράσινος να ήταν ο χάρτης της επικράτειας θα ήμουν ευγνώμων 😅😅😅😅

Εννοια σου η Novara με τις 20αρες το εχει ηδη καταφερει αυτο 🤣🤣🤣

10 minutes ago, CamuCamu said:

Κοίτα όταν δεν πιάνει 20αρα γιατί το έχει συνήθεια σαν προεπιλογή να συνδέεται, στη περίπτωση του συμφορουμίτη p_k που ανέβασε πριν λίγη ώρα στο αντίστοιχο τοπικ NOVA 5G μερικές μετρήσεις πολύ καλές λογικά θα βρισκόταν κοντά στη κεραία και δεν θα έγινε συνδυασμός με 20αρα με αποτέλεσμα τις καλύτερες ταχύτητες.  Γενικά εάν η NOVA δεν έβαζε σε προταιρεότητα τις 20αρες σε σχετικά μικρές αποστάσεις από τις κεραίες της όπως η Cosmote δηλαδή θα είχε καλύτερες ταχύτητες πιστεύω. 

44 minutes ago, CamuCamu said:

Έχουν μειωθεί αισθητά και συνεχίζουν οι B20. Λίγους μήνες μετά θα υπάρχουν ελάχιστες πανελλαδικά!

Just now, Chrischal1908 said:

Έχουν μειωθεί αισθητά και συνεχίζουν οι B20. Λίγους μήνες μετά θα υπάρχουν ελάχιστες πανελλαδικά!

Διαφορετικά το λέω δεν αναφέρομαι σε κεραίες B20 only επειδή και οι 3 έχουν αλλά ελάχιστες πχ σε δύσκολα μέρη όπως μοναστήρια σε μεγάλο υψόμετρο .

Ενοω πως το δίκτυο είναι ρυθμισμένο να δίνει σε προταιρεότητα τη συνδεση σε Β20 όταν είσαι πιο μακριά από τη κεραία, περισσότερο από τους άλλους παρόχους, εάν αλλάξει αυτή τη τακτική ίσως ανέβουν οι ταχύτητες. 

2 minutes ago, Chrischal1908 said:

θα τύχει οι λίγες b20 που θα μεινουν να καλύπτουν μόνο τα μέλη του myphone , είμαι σίγουρος. 

Στην περιοχή μου είχε αρκετές Β20 only, τώρα καμία.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

2 minutes ago, p_k said:

Στην περιοχή μου είχε αρκετές Β20 only, τώρα καμία.

είσαι το εκλεκτό nova member του forum. 

8 minutes ago, CaptainNickGR said:

είσαι το εκλεκτό nova member του forum. 

Ούτε στη περιοχή μ δεν έχει κανένας σταθμό Β20 only βέβαια και οι 3 έχουν χάλια κάλυψη, Cosmote, nova ,vf ,πάει μέχρι στιγμής σε κάλυψη και ταχύτητα. 

Edited by elkons

4 minutes ago, elkons said:

Ούτε στη περιοχή μ δεν έχει κανένας σταθμό Β20 only βέβαια και οι 3 έχουν χάλια κάλυψη, Cosmote, nova ,vf ,πάει μέχρι στιγμής σε κάλυψη και ταχύτητα. 

καλά προφανώς και έχουν μειωθεί φουλ οι b20, καλά να είναι η εταιρία με τα 4ψήφια enb. Απλά δεν δίνουν χωρητικότητα, ή θα παίζουν με μικρότερα ασυρματικά. 

52 minutes ago, elkons said:

Κοίτα όταν δεν πιάνει 20αρα γιατί το έχει συνήθεια σαν προεπιλογή να συνδέεται, στη περίπτωση του συμφορουμίτη p_k που ανέβασε πριν λίγη ώρα στο αντίστοιχο τοπικ NOVA 5G μερικές μετρήσεις πολύ καλές λογικά θα βρισκόταν κοντά στη κεραία και δεν θα έγινε συνδυασμός με 20αρα με αποτέλεσμα τις καλύτερες ταχύτητες.  Γενικά εάν η NOVA δεν έβαζε σε προταιρεότητα τις 20αρες σε σχετικά μικρές αποστάσεις από τις κεραίες της όπως η Cosmote δηλαδή θα είχε καλύτερες ταχύτητες πιστεύω. 

Ολα αυτα πανε με το πως εχει ρυθμισει το κεραιοσυστημα η Nova αλλα και τι κινητο εχει καποιος. 

Εγω οταν βρισκομαι σε περιοχη που η κεραια εχει Β7 για καποιο λογο κατα 80% θα εχω primary band αυτην. 

Βεβαια ισως σε μενα φταιει που το chipset μου δινει max 60mhz BW στο LTE. 

2 minutes ago, CaptainNickGR said:

καλά προφανώς και έχουν μειωθεί φουλ οι b20, καλά να είναι η εταιρία με τα 4ψήφια enb. Απλά δεν δίνουν χωρητικότητα, ή θα παίζουν με μικρότερα ασυρματικά. 

Γιατί εκτός το να βλέπουμε ποια κεραία με το enb της τι άλλο σημαίνει στον κάθε πάροχο;

είμαι λεπτοκαρυα Πιερίας εδώ όλα τα δίκτυα σέρνονται είτε μπαίνω σε 5g είτε σε 4g,δε ξέρω τι παίζει αλλά οι ταχύτητες είναι πολύ χαμηλές ενώ σε κάλυψη έχει αρκετές κεραίες....

32 minutes ago, odim said:

είμαι λεπτοκαρυα Πιερίας εδώ όλα τα δίκτυα σέρνονται είτε μπαίνω σε 5g είτε σε 4g,δε ξέρω τι παίζει αλλά οι ταχύτητες είναι πολύ χαμηλές ενώ σε κάλυψη έχει αρκετές κεραίες....

Συμφωνώ. Πριν λίγες μέρες ήμουν με φίλους στην περιοχή 

2 ώρες πριν, odim said:

ΚΑΚΙΣΤΕΣ θέσεις , με παρά πολύ κόσμο. θέλει κεραίες μπροστά στις παραλίες και όχι ένα χιλιόμετρ μακριά

2 ώρες πριν, odim said:

Με ποιο δίκτυο είσαι;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

7 minutes ago, aektzhs 1 said:

Όλα το ίδιο είναι εκεί με την μαύρη να είναι ελαφρώς καλύτερη 

Καλύτερη επειδή θα έχει μικρότερη κίνηση, τις ώρες αιχμής είναι όλες άστα ...

41 minutes ago, elkons said:

Καλύτερη επειδή θα έχει μικρότερη κίνηση, τις ώρες αιχμής είναι όλες άστα ...

Όχι τις ώρες αιχμής αυτή που δεν παλεύεται καθόλου είναι η πράσινη 

1 minute ago, aektzhs 1 said:

Όχι τις ώρες αιχμής αυτή που δεν παλεύεται καθόλου είναι η πράσινη 

Για τη συγκεκριμένη περιοχή αναφέρομαι στη Λεπτοκαρυά Πιερίας όχι γενικά, στις ώρες αιχμής δεν φορτώνει τίποτα,τις υπόλοιπες ώρες πράσινη κόκκινη εξίσου σέρνονται η nova τη παλεύει καλύτερα. Ανάλογα και πόσο κόσμο θα χει 

1 hour ago, elkons said:

Για τη συγκεκριμένη περιοχή αναφέρομαι στη Λεπτοκαρυά Πιερίας όχι γενικά, στις ώρες αιχμής δεν φορτώνει τίποτα,τις υπόλοιπες ώρες πράσινη κόκκινη εξίσου σέρνονται η nova τη παλεύει καλύτερα. Ανάλογα και πόσο κόσμο θα χει 

Και εγώ για εκεί λέω που έχω πολύ πρόσφατη εμπειρία 

Just now, aektzhs 1 said:

Και εγώ για εκεί λέω που έχω πολύ πρόσφατη εμπειρία 

Οκ 

Σήμερα δουλεύει η 102041,στο περίπου, αναβοσβήνει ακόμα, τουλάχιστον δεν είναι νεκρή απλά ανοίγει,αυτή η εξέλιξη μέχρι τώρα 🥲

6 ώρες πριν, p_k said:

Με ποιο δίκτυο είσαι;

vodafone και cosmote, η voda ειδικά είναι πτώμα  σε ταχύτητες κάτω και από 1mbps..