Nikolas14 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου 13 ώρες πριν, p_k said: Μεγάλη αλήθεια αυτή. Χαχαχαχα ο ΟΤΕ αν βρει θέμα, συνήθως το λύνει. 5 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου 8 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Γύρνα το σε Nova! Αλήθεια τι εικόνα έχεις εκεί;; Οι αλήθειες πονάνε... 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου (edited) 4 minutes ago, memoriesradio said: Georgebad δώσε εικόνα από Πάτρα. Σε λίγες ώρες θα έρθω και εγώ. @georgebad σε ψάχνουν, δώσε εικόνα από Πάτρα. Λιγο άσχετο με το θέμα, αλλά στην περιοχή Ανάληψη της Ανατολικής Θεσσαλονίκης εντόπισαν δυο πεσμένες κεραίες στη Nova και αναβαθμίζουν τις υπάρχουσες. Η μια έχει βλάβη από τον Σεπτέμβριο. Τώρα εξηγείται γιατί εχω θέμα με το σήμα τόσο καιρό και σε σημείο που έχει σήμα δεν φόρτωνε τίποτα στο κινητο ενώ το 5G κανονικά το έβλεπα. Edited 17 Μαρτίου by Nikolas14 6 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου 39 minutes ago, Nikolas14 said: @georgebad σε ψάχνουν, δώσε εικόνα από Πάτρα. Λιγο άσχετο με το θέμα, αλλά στην περιοχή Ανάληψη της Ανατολικής Θεσσαλονίκης εντόπισαν δυο πεσμένες κεραίες στη Nova και αναβαθμίζουν τις υπάρχουσες. Η μια έχει βλάβη από τον Σεπτέμβριο. Τώρα εξηγείται γιατί εχω θέμα με το σήμα τόσο καιρό και σε σημείο που έχει σήμα δεν φόρτωνε τίποτα στο κινητο ενώ το 5G κανονικά το έβλεπα. Από το Σεπτέμβριο; Και το είδαν τώρα; Δηλαδή η εταιρεία πλήρωνε ενοίκιο για 6 μήνες τσάμπα για μια χαλασμένη κεραία; Τέτοια διάλυση επικρατεί στη Nova; 7 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου 18 ώρες πριν, MIKU said: ΟΤΕ και Nova στην Παιανία, μέσα στην πόλη. Έγινε επικοινωνία και με τις 2 εταιρείες. Ο ΟΤΕ θα το δει και θα με καλέσει, λέει. Αν φταίνε, θα μου παρέχουν έκπτωση στο πάγιο. Η Nova παραδέχεται πρόβλημα αλλά δεν ξέρει πότε θα λυθεί. Τραγωδια και οι 2🤣🤣🥳 7 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου (edited) 3 ώρες πριν, MIKU said: Από το Σεπτέμβριο; Και το είδαν τώρα; Δηλαδή η εταιρεία πλήρωνε ενοίκιο για 6 μήνες τσάμπα για μια χαλασμένη κεραία; Τέτοια διάλυση επικρατεί στη Nova; Ναι, έχει ticket από τον Σεπτέμβριο με άγνωστη ημερομηνία αποκατάστασης. Και τώρα με τις αναβαθμίσεις, επειδή το σπίτι μου είναι σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου και περνάω πολύ συχνά για να παω στο πατρικο μου τα δεδομένα μόνο για VoLTE είναι. Σε αυτό το κομμάτι η Nova είναι για τα πανηγύρια, 4G λειτουργικό με 5-10Mbps Download ή και καθόλου. Edited 17 Μαρτίου by Nikolas14 4 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου Έτσι για το ιστορικό ενδιαφέρον. Αριστερά βλέπετε μια φωτογραφία από μέτρηση της ΕΕΑΕ το 2018. Δεξιά βλέπετε μια δική μου φωτογραφία από προχθές. Είναι το ύψωμα "Κοκκινοκορφή" στο Δήμο Λαυρεωτικής, κοινότητα Κερατέα, περιοχή/οικισμός Βγιέθι. Οι κεραίες αυτές καλύπτουν όλους τους τοπικούς οικισμούς και την παραλιακή ζώνη ακτίνας πολλών χιλιομέτρων. Ως γνωστόν η περιοχή είναι μεγάλη αλλά αραιοκατοικημένη και τους χειμώνες με αρκετά μικρότερο πληθυσμό. Στην φωτογραφία του 2018 βλέπουμε τους πύργους: Cosmote, Vodafone, Wind και έναν μικρό πομπό της ΕΡΤ. Στην φωτογραφία του 2024 βλέπουμε τους πύργους: Cosmote, Vodafone και έναν μικρό πομπό της ΕΡΤ. Η WIND, νυν Nova, ξήλωσε την εγκατάσταση εντελώς και εκπέμπει από τον πύργο της Vodafone. Να τονίσω ότι η WIND τότε για ένα διάστημα είχε σοβαρό πρόβλημα, παρά το γεγονός ότι ο πύργος ήταν εκεί. Μάλλον είχε γίνει απενεργοποίηση για την μετεγκατάσταση. Η Cosmote εκπέμπει και στα 3,500 σε αντίθεση με τις άλλες 2... 6 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου 2 ώρες πριν, MIKU said: Έτσι για το ιστορικό ενδιαφέρον. Αριστερά βλέπετε μια φωτογραφία από μέτρηση της ΕΕΑΕ το 2018. Δεξιά βλέπετε μια δική μου φωτογραφία από προχθές. Είναι το ύψωμα "Κοκκινοκορφή" στο Δήμο Λαυρεωτικής, κοινότητα Κερατέα, περιοχή/οικισμός Βγιέθι. Οι κεραίες αυτές καλύπτουν όλους τους τοπικούς οικισμούς και την παραλιακή ζώνη ακτίνας πολλών χιλιομέτρων. Ως γνωστόν η περιοχή είναι μεγάλη αλλά αραιοκατοικημένη και τους χειμώνες με αρκετά μικρότερο πληθυσμό. Στην φωτογραφία του 2018 βλέπουμε τους πύργους: Cosmote, Vodafone, Wind και έναν μικρό πομπό της ΕΡΤ. Στην φωτογραφία του 2024 βλέπουμε τους πύργους: Cosmote, Vodafone και έναν μικρό πομπό της ΕΡΤ. Η WIND, νυν Nova, ξήλωσε την εγκατάσταση εντελώς και εκπέμπει από τον πύργο της Vodafone. Να τονίσω ότι η WIND τότε για ένα διάστημα είχε σοβαρό πρόβλημα, παρά το γεγονός ότι ο πύργος ήταν εκεί. Μάλλον είχε γίνει απενεργοποίηση για την μετεγκατάσταση. Η Cosmote εκπέμπει και στα 3,500 σε αντίθεση με τις άλλες 2... Θα εκπέμπουν το καλοκαίρι και οι άλλες! 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου (edited) Οι καλύτερες μετρήσεις που είχα χτες Γιάννενα. Δυστυχώς δεν υπήρχε ομάδα Βαν για υποστήριξη.. Edited 18 Μαρτίου by katsiletra 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Καλοκαιρινού 50 στο Κερατσινι, nova vs Vodafone 5G. Nova vodafone Σύγκριση στη Μεσολογγιου με N1 nova vf 297|50,5 ping 18 ms για κάποιο λόγο δεν με αφήνει να ανεβάσω τη φωτογραφία 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 18 minutes ago, Gv2008 said: Καλοκαιρινού 50 στο Κερατσινι, nova vs Vodafone 5G. Nova vodafone Σύγκριση στη Μεσολογγιου με N1 nova vf 297|50,5 ping 18 ms για κάποιο λόγο δεν με αφήνει να ανεβάσω τη φωτογραφία Ξεκάθαρα νικήτρια η Vodafone 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 4 minutes ago, aektzhs 1 said: Ξεκάθαρα νικήτρια η Vodafone Συμφωνώ. Η nova έχει πολύ 5G με ταχύτητες παλιού 3G για όποιον το θυμάται, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα. Επίσης πέφτει συνέχεια σε EDGE 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Καμία σχέση φίλε, δεν ξέρω πού το είδες, αλλά καμία σύγκριση με 3g 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 28 minutes ago, Gv2008 said: Συμφωνώ. Η nova έχει πολύ 5G με ταχύτητες παλιού 3G για όποιον το θυμάται, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα. Επίσης πέφτει συνέχεια σε EDGE Ντροπή να λες τέτοια πράματα για τη νόβα... Πιπέρι 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 7 minutes ago, p_k said: Καμία σχέση φίλε, δεν ξέρω πού το είδες, αλλά καμία σύγκριση με 3g Όταν έχω δίπλα στην κεραία 5G 4 Mbps δεν το λες και 5G ταχύτητα 2024 5 minutes ago, johnny_htc said: Ντροπή να λες τέτοια πράματα για τη νόβα... Πιπέρι Δεν με αφήνει να ανεβάσω φωτογραφίες για κάποιον λόγο αλλιώς θα ανέβαζα όσα τεστ έχω από σήμερα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Εννοείται αυτό, αλλά τέτοια ταχύτητα με 5g δεν έχω δει ποτέ. 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 3 minutes ago, p_k said: Εννοείται αυτό, αλλά τέτοια ταχύτητα με 5g δεν έχω δει ποτέ. Είδα σήμερα. Είχε και κόσμο βέβαια, στα -11 dB το RSRQ. Έχω και Speedtest με 6 mbps και πολύ EDGE σε εξωτερικούς χώρους 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Σημερινή μέτρηση σε εσωτερικό χώρο Rsrq -17 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 17 minutes ago, p_k said: Σημερινή μέτρηση σε εσωτερικό χώρο Rsrq -17 Παρά πολύ καλά 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου (edited) 6 ώρες πριν, katsiletra said: Οι καλύτερες μετρήσεις που είχα χτες Γιάννενα. Δυστυχώς δεν υπήρχε ομάδα Βαν για υποστήριξη.. Έτσι ήταν ναι. Στα ίδια επίπεδα και λίγο χαμηλότερα και η Nova. Κατω από τον ΟΤΕ με Ν78 η Nova έδινε 10down/90up. Χωρις κίνηση δίνει 400down/150up. Cosmote γύρω στα 800/100 από 1100/170 που δίνει στο σημείο αυτό χωρίς κίνηση. Λειτουργικές όμως όλες. Edited 18 Μαρτίου by panos.k2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 7 minutes ago, panos.k2 said: Έτσι ήταν ναι. Στα ίδια επίπεδα και λίγο χαμηλότερα και η Nova. Κατω από τον ΟΤΕ με Ν78 η Nova έδινε 10down/90up. Χωρις κίνηση δίνει 400down/150up. Cosmote γύρω στα 800/100 από 1100/170 που δίνει στο σημείο αυτό χωρίς κίνηση. Λειτουργικές όμως όλες. Τι να το κάνει κανείς κάτω από τον ΟΤΕ. Όλες έχουν καλές ταχύτητες εκεί. Όλη μέρα κέντρο δεν μπορεί να είναι κανένας. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 2 ώρες πριν, p_k said: Εννοείται αυτό, αλλά τέτοια ταχύτητα με 5g δεν έχω δει ποτέ. Εγώ εχω δει, και 5Mbps. Όχι μόνο στο σπίτι μου. Ενα θα σου πω, είμαι τώρα Σχολη Τυλφων στο σπίτι μου… μέσα και έξω δεν εχω πιάσει με τίποτα πάνω από 60/10Mbps σε 5G. Δεν παίζει ρόλο αν εχω ανοιχτη την e-sim της Cosmote στο iPhone. Αν βγω στην Β.Ολγας ανεβαίνουν οι ταχύτητες και αν παω στην Καραϊσκάκη τέρμα κάτω στο δημοτικό το ειδικό που είναι σε κοντέινερ, πριν τις εξέδρες των επισήμων στη παρέλαση που γίνεται 25η Μαρτίου με 28η Οκτωβρίου θα δω 700αρια από το Macedonia Palace. Στη Δελφων από την αρχή της μέχρι την Καθηγητου Παπαδακη που κάνει τη στροφή το λεωφορείο του ΟΑΣΘ (7,33,39) διψήφια στις περισσότερες περιπτώσεις και γυρνάει και σε 4G B20. Δυο κεραίες έχουν βλάβη στην ανάληψη, η μια από τον Σεπτέμβριο με άγνωστη ημερομηνία αποκατάστασης. Λεωφόρος Στρατου 30-50Mbps σταθερά παίζει σε όλο το μήκος της. Στο Γαλλικό Ινστιτούτο και μετά, αναλόγως μπορεί να δεις 50 μπορεί και 300-500 Mbps αν συνδεθεί σε Ν78. 2 ώρες πριν, p_k said: Σημερινή μέτρηση σε εσωτερικό χώρο Rsrq -17 Εξαιρετικά… άντε να δούμε στην ανάληψη τι θα κάνουν. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Άλσος Αγίας Τριάδας στην Θήβα(κάτω από την ομώνυμη συνοικία που είναι πάνω στον λόφο). Είναι δύσκολο καθώς μιλάμε ότι βρίσκεται σε λακκούβα ενδιάμεσα στην συνοικία και την δυτική πλευρά του κέντρου της πόλης. Κατά την περίοδο του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας το άλσος έχει την τιμητική του λόγω του εθίμου του Βλάχικου Γάμου. Μέτρηση με Vodafone και Nova με πάρα πολύ κόσμο λόγω της έναρξης της τελικής φάσης του εθίμου Vodafone 5G Nova 4G+(ξεκίνησε με 5G όμως). Σημείωση: Η μέτρηση έγινε με mobile hotspot από τον ξάδερφο μου Cosmote 5G γύρω στο 300αρι με ping γύρω στο 19-20 ms. Μέτρηση στο κινητό του ξαδέρφου γιατί δεν είχα MB στην πράσινη ΥΓ: Η πράσινη και η μαύρη,αλλά κυρίως η πράσινη μερικές φορές κολλάνε και δεν ανοίγουν για κάνα λεπτό σελίδα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Πήγα για το τριήμερο στα Καλά Νερά, Ν. Πηλίου όπου η Vodafone και η Nova έχουν σχεδόν ανύπαρκτο 4G (και το 2G δυσκολεύεται σε αρκετά σημεία). Είναι ιδέα μου το ότι η Vodafone κρατάει το 4G μέχρι αηδίας ενώ η Nova γυρνάει σε 2G πιο εύκολα; Έχω δεί τη Vodafone να κρατάει 4G με -120 dBm σήμα (και από 2G να γυρνάει σε 4G υπό τις ίδιες συνθήκες). Η Nova από την άλλη, μπορεί να έχει -105 dBm λειτουργικότατο 4G και αν δεν το κλειδώσω μένει κολλημένη στο 2G! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 13 minutes ago, marios239 said: Πήγα για το τριήμερο στα Καλά Νερά, Ν. Πηλίου όπου η Vodafone και η Nova έχουν σχεδόν ανύπαρκτο 4G (και το 2G δυσκολεύεται σε αρκετά σημεία). Είναι ιδέα μου το ότι η Vodafone κρατάει το 4G μέχρι αηδίας ενώ η Nova γυρνάει σε 2G πιο εύκολα; Έχω δεί τη Vodafone να κρατάει 4G με -120 dBm σήμα (και από 2G να γυρνάει σε 4G υπό τις ίδιες συνθήκες). Η Nova από την άλλη, μπορεί να έχει -105 dBm λειτουργικότατο 4G και αν δεν το κλειδώσω μένει κολλημένη στο 2G! Η nova τέτοιο πρόβλημα δεν είχε ποτέ… τώρα τελευταία που έριξαν ισχυ και χωρίς ρύθμιση σωστή στα huawei…έπαθε τα θέματα της Vodafone με παγωμένα τα δεδομένα, εναλλαγές χωρίς λόγο. 5 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts