Οριστικά και αμετάκλητα θέτει την μόνιμη διακοπή υποστήριξης για συγχρονισμό σε PC και Mac η Fitbit. Σε σελίδα υποστήριξης που εντοπίστηκε από το 9to5Google, η εταιρεία είπε ότι θα καταργήσει την επιλογή των χρηστών να συγχρονίζουν τα fitness trackrs τους μέσω της εφαρμογής Connect στις 13 Οκτωβρίου 2022. Μετά από αυτήν την ημερομηνία, ο μόνος τρόπος για να μεταφέρετε τα δεδομένα σας από την Fitbit wearable συσκευή σας, θα είναι μέσω της εφαρμογής Fitbit για κινητά. Αν και ο τερματισμός είναι απίθανο να επηρεάσει πολλούς ανθρώπους, σημαίνει ότι θα υπάρχει ένας λιγότερος τρόπος για να μεταφέρετε τα αγαπημένα σας τραγούδια στο wearable σας για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης.

“Στις 13 Οκτωβρίου 2022, καταργούμε την επιλογή μεταφοράς λιστών αναπαραγωγής στο ρολόι Fitbit μέσω του υπολογιστή σας” , λέει η εταιρεία σε μια ξεχωριστή σελίδα υποστήριξης. “Μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε προσωπική μουσική που είναι αποθηκευμένη στο ρολόι σας και να μεταφέρετε μουσική στο ρολόι σας με την εφαρμογή Deezer και την εφαρμογή Pandora.”

Με άλλα λόγια, εάν χρησιμοποιείτε το Fitbit tracker ή το έξυπνο ρολόι σας για να ακούτε μουσική, θα πρέπει να βασίζεστε σε δύο υπηρεσίες μουσικής που δεν είναι οι πιο δημοφιλείς επιλογές εκεί έξω. 
[via]