Jump to content

Με πολλά ισχυρά χαρακτηριστικά έρχεται το νέο iQOO 9T, όπως chip Snapdragon 8+ Gen 1 και V1+


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

“Φρέσκια”  πρόταση από το iQOO sub-brand της vivo για την Ινδία, μόλις κατέφθασε το πανίσχυρο iQOO 9T με chipset Snapdragon 8+ Gen 1. Την όλη σύνθεση συμπληρώνει ένα chip οθόνης vivo V1+ που επιτρέπει την ακραία νυχτερινή όραση σε πραγματικό χρόνο.

Το νέο τηλέφωνο κληρονομεί πολλά από το iQOO 9 Pro, συμπεριλαμβανομένης της οθόνης E5 AMOLED 6,78 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και ρυθμό δειγματοληψίας αφής 360 Hz. Υπάρχει ένας υπερηχητικός σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων από κάτω.

Στο πίσω μέρος, έχουμε ένα ορθογώνιο υπο-πλαίσιο, που φιλοξενεί μια τριάδα καμερών: κύρια κάμερα των 50MP με αισθητήρα Samsung GN5 και OIS, μονάδες τηλεφακού 13 MP και υπερ-ευρυγώνιο φακό 12 MP.

Άλλο θετικό στοιχείο του iQOO 9T είναι ότι προσφέρει σύστημα ψύξης θαλάμου ατμού με επιφάνεια 3.930 τ. χλστ., η οποία υπόσχεται μεγάλη απαγωγή θερμότητας και σωστή ψύξη της συσκευής υπό παρατεταμένη βαριά χρήση.

Τα εσωτερικά του τηλεφώνου “στεγάζουν” διπλό γραμμικό κινητήρα X-Axis στην επάνω και στην κάτω πλευρά (αριστερά και δεξιά όταν κρατάτε οριζόντια την συσκευή) για σωστή απτική και εμπειρία παιχνιδιού, ενώ υπάρχουν επίσης διπλά στερεοφωνικά ηχεία.

Οφείλουμε να επισημάνουμε ξανά πως το chip Vivo V1+ έκανε ήδη το ντεμπούτο του στο vivo X80 Pro, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που φτάνει σε μια συσκευή iQOO. Προσφέρει βελτιωμένη τεχνολογία μείωσης θορύβου και εκτίμησης κίνησης, γνωστή στις τηλεοράσεις ως εφέ Soap Opera. Χρησιμοποιείται επίσης για προεπισκόπηση φωτογραφιών κατά τη λήψη στη νυχτερινή λειτουργία. Τα πήγε πολύ καλά στο X80 Pro και δεν έχουμε λόγο να περιμένουμε κάτι διαφορετικό στο iQOO 9T.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που απέκτησε το iQOO 9T από τους προκατόχους της σειράς 9 είναι η μπαταρία 4.700 mAh με ενσύρματη 120W και ασύρματη γρήγορη φόρτιση 50W.

Το iQOO 9T έχει δύο έγχρωμες εκδόσεις – Legend με τη ρίγα και χρώματα της BMW M Motorsport και μια απλή μαύρη έκδοση που ονομάζεται Alpha. Η τιμή του είναι 49.999 INR (8/128 GB) ή 54.999 INR (12/256 GB) και οι πρώτοι αγοραστές θα λάβουν ένα δωρεάν iQOO Gamepad αξίας 3.999 INR το οποίο πωλείται χωριστά. Οι πωλήσεις ανοίγουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα της iQOO στην Ινδία, ενώ η Amazon θα ξεκινήσει να το πουλά στις 4 Αυγούστου.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...