Jump to content

Επίσημο το νέο OnePlus 10T με Snapdragon 8+ Gen 1 και φόρτιση στα 150W


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ολόκληρη την στρατηγική της αλλάζει από φέτος η OnePlus και επιλέγει να λανσάρει το μη-Pro smartphone της στο δεύτερο εξάμηνο. Το OnePlus 10T  αποκαλύφθηκε προ ολίγων ωρών και παρά την χαμηλότερη τιμή του, το νέο μοντέλο κερδίζει σε ορισμένα σημεία το OP10 Pro.

Ξεκινώντας από την οθόνη, εξακολουθεί να είναι OLED με ανάλυση 1080 x 2412 px και υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης έως 120 Hz και βάθος χρώματος 10 bit, ενώ πληροί με το πρότυπο HDR10+. Έχει διαγώνιο 6,7″ (ακριβώς όπως το 10 Pro), αλλά περιλαμβάνει ένα τυπικό πάνελ OLED αντί για το πιο προηγμένο LTPO2.

Μία από τις δύο αναβαθμίσεις σε σχέση με το 10 Pro είναι το chipset. Το OnePlus 10T τρέχει με το πιο νεότερο chipset Snapdragon 8+ Gen 1 σε συνδυασμό με 8 GB ή 16 GB μνήμης RAM και 128 GB ή 256 GB αποθηκευτικού χώρου UFS 3.1 για την αγορά των ΗΠΑ, ενώ η Ινδία έχει μια επιλογή 12 GB/256 GB.

Η OnePlus υπογραμμίζει επίσης ότι τοποθέτησε νέο σύστημα ψύξης 3D με τον μεγαλύτερο θάλαμο ατμών σε οποιοδήποτε τηλέφωνο OnePlus.

Για να διατηρήσει το κόστος χαμηλό, η OnePlus έχει υποβαθμίσει σημαντικά το υλικό της κάμερας σε σύγκριση με το 10 Pro. Η προηγμένη υπερ-ευρυγώνια κάμερα και η μονάδα τηλεφακού 3x αντικαθίστανται με τις ευρέως χρησιμοποιούμενες και σε μεγάλο βαθμό μη εντυπωσιακές κάμερες 8MP και macro 2MP. Τα καλά νέα είναι ότι ο κύριος αισθητήρας Sony IMX766 από το 10 Pro δεν έχει αλλάξει. Συνδυάζεται με ευρύ διάφραγμα f/1,8 και οπτικά σταθεροποιημένο φακό.

Η selfie κάμερα διαθέτει αισθητήρα 16MP με μεγάλα pixel 1,0μm και διάφραγμα f/.2.4.

Το όλο hardware αντλεί ενέργεια από την μπαταρία των 4.800 mAh που υποστηρίζει φόρτιση SuperVOOC έως και 150 W, αν και το τηλέφωνο συνοδεύεται από φορτιστή 160 W. Ίσως είναι το ίδιο που χρησιμοποιείται για το Realme GT Neo3 150W Edition. Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόβλημα, σε χώρες με πρίζες 110 V, η φόρτιση του τηλεφώνου θα περιοριστεί στα 125 W.

Για να έχουν οι χρήστες το κεφάλι τους  ήσυχο, η OnePlus παρουσιάζει το λεγόμενο Battery Health Engine, το οποίο αναμένεται να μειώσει σημαντικά τη φθορά της κυψέλης μακροπρόθεσμα. Η μπαταρία υπόσχεται να διατηρήσει περίπου το 80% της χωρητικότητάς της μετά από 1.600 κύκλους φόρτισης.

Τα διαθέσιμα χρώματα είναι Moonstone Black και Jade Green. Οι ευρωπαϊκές προ-παραγγελίες ανοίγουν σήμερα και οι αποστολές θα ακολουθήσουν στις 25 Αυγούστου. Το βασικό μοντέλο 8/128GB αγγίζει τα 699€/629 £, ενώ η έκδοση 12/256 GB φέρει κόστος στα 799€/729 £.

Στις ΗΠΑ, το τηλέφωνο θα ξεκινά από 649 $ για το μοντέλο 8/128 GB και η αναβαθμισμένη έκδοση τιμολογείται στα 749 $. Οι προ-παραγγελίες ανοίγουν την 1η Σεπτεμβρίου στο κατάστημα της OnePlus, στο Amazon και στο Best Buy, ενώ οι αποστολές ξεκινούν στις 29 Σεπτεμβρίου.

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...