Jump to content

OnePlus: Παρουσιάζει το νέο OxygenOS 13 με πολλές νέες λειτουργίες


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάθε φορά που θα κυκλοφορήσει μια νέα συσκευή από την OnePlus, γνωρίζουμε πως η εταιρεία θα προσφέρει και μια ανανεωμένη έκδοση του περίφημου OxygenOS, ένα Android skin με καθαρά stock αισθητική που υπάρχει εδώ και χρόνια! Αυτές τις μέρες, το Oxygen OS μοιράζεται πολλά κοινά στοιχεία με το Color OS της Oppo , αλλά η εταιρεία μόλις κυκλοφόρησε το Oxygen OS 13. Τι πρέπει λοιπόν να περιμένετε από αυτό;

Για αρχή, η OnePlus λέει ότι το OxygenOS 13 υιοθετεί το λεγόμενο “aquamorphic design”. Λέει ότι η σχεδιαστική γλώσσα είναι εμπνευσμένη από το νερό και προορίζεται να είναι “καταπραϋντική, φυσική και ευέλικτη”. Ένα παράδειγμα αυτής της “καταπραϋντικής” άποψης για το Android είναι ότι το OxygenOS 13 θα είναι πιο φωτεινό το πρωί και θα “μεταβαίνει έξυπνα” σε μια πιο σκοτεινή αισθητική το βράδυ.

Η συνολική σχεδιαστική γλώσσα μοιάζει το TouchWiz της Samsung όπως είχε διαμορφωθεί πριν από πολλά updates. Τα screenshots υποδεικνύουν μια πιο συγκρατημένη και αποτελεσματική λήψη του θέματος της φύσης από το παλιό skin της Samsung.

  • Η νέα μορφή του OxygenOS 13

Το OxygenOS 13 έχει κάτι περισσότερο από μια απλώς διαφορετική αισθητική, καθώς η νέα ενημέρωση Android φέρνει μερικές αξιοσημείωτες τροποποιήσεις και αλλαγές. Ίσως η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή είναι ότι το OxygenOS 13 θα σας επιτρέπει πλέον να κάνετε τους φακέλους σας μεγαλύτερους στην αρχική σας οθόνη, επιτρέποντάς σας επίσης να ανοίγετε εφαρμογές σε αυτούς τους φακέλους χωρίς να ανοίξετε πρώτα τον φάκελο.

Μια άλλη αξιοσημείωτη προσθήκη είναι ότι η νέα ενημέρωση φέρνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα συμφραζόμενα στην οθόνη που είναι πάντα ενεργή και περισσότερες προσαρμογές AOD. Το πρώτο είναι αναμφίβολα εμπνευσμένο από την εισαγωγή από την Apple μιας Always-on Display με περισσότερη λειτουργικότητα και widget. Το Oxygen OS 13 φέρνει επίσης μια εργαλειοθήκη πλευρικής γραμμής για βελτιωμένη χρήση με το ένα χέρι και γρήγορη πρόσβαση σε εφαρμογές.

Υπάρχουν επίσης μερικές προσθήκες που σχετίζονται με τον ήχο στο Color OS 13, συγκεκριμένα υποστήριξη για την τεχνολογία Audio Switch της Google, ενσωμάτωση Fast Pair και υποστήριξη Spatial Audio/Dolby Atmos. Λέγοντας αυτό, το Spatial Audio απαιτεί ειδική υποστήριξη υλικού για το πρότυπο.

Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το Privacy Safe 2.0 (ένα βελτιωμένο χρηματοκιβώτιο αρχείων), την υποστήριξη Nearby Share, έναν ενισχυτή συστήματος AI και τη ροή εφαρμογών. Το τελευταίο σας επιτρέπει να μεταδώσετε περιεχόμενο στην οθόνη ενός Chromebook.

  • Συμβατές συσκευές με την νεότερη έκδοση του OxygenOS

Η OnePlus δεν έχει ανακοινώσει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για τη σταθερή έκδοση του Oxygen OS 13, λέγοντας απλώς ότι το OnePlus 10 Pro θα το λάβει “σύντομα” και ότι το OnePlus 10T θα το λάβει αργότερα φέτος.

Ανεξαρτήτως όμως των παραπάνω, η εταιρεία έχει καταχωρίσει όλες τις συσκευές που θα λάβουν τη σταθερή ενημέρωση Oxygen OS 13.

  • OnePlus 8, OnePlus 8 Pro
  • OnePlus 8T
  • OnePlus 9, OnePlus 9 Pro
  • OnePlus 9R
  • OnePlus 9RT
  • OnePlus 10 Pro
  • OnePlus 10R
  • OnePlus 10T

Η OnePlus έχει επίσης καταχωρίσει όλες τις συσκευές Nord που θα λάβουν το νέο Oxygen OS 13.

  • OnePlus Nord 2
  • OnePlus Nord 2T
  • OnePlus Nord CE
  • OnePlus Nord CE 2
  • OnePlus Nord CE 2 Lite

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...