Jump to content

Sony PlayStation 3

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λοιπον. το ps3 το εχω συνδεδεμενο με την εξοδο την 5καρφη...το σκ που πηγα στουσ γονεις μου το συνδεσα με hdmi. γυριζοντας σπιτι μου και συνδεοντας παλι με 5καρφη δεν εχς ουτε ηχο ουτε εικονα. τι συμβαινει?? εχει κλειδωσει στην hdmi?? και αν ναι γιατι στην 5καρφη δεν ειχε κλειδωσει και συνδεθηκα αμεσως με ηχο και εικονα στην hdmi??

Κάνε reset - κρατάς το on/off πατημένο μέχρι να ακουστεί ένας ήχος. Θα γυρίσει στο default (576i) και θα πάρεις εικόνα και ήχο κανονικά.

ΥΓ. Firmware (v.2.40) Walkthrough Part 1: the XMB

Video παρουσίαση του "κάλλιο αργα παρά ποτέ" firmware update :p

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βγήκε και το δεύτερο μέρος του βίντεο που παρουσιάζει τα trophies.

Το fw 2.40 θα είναι διαθέσιμο την Τετάρτη.

(Ελπίζω να μην αντιγράψουν και το RROD τώρα που πήραν φόρα :rolleyes: - πέρα από την πλάκα είναι ένα εξαιρετικό update.)

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

παιδια τελευτεα εκδοση πια ειναι για το ps??? εχω καιρο να ασχοληθω με το μηχανιμα και να μπω και νετ απο αυτο!! οποτε δν ξερω τι πεζει απο τι διαβασα 2.40??αν μπορει κανεις να μου πει τι καινουριο εχει..ευχαριστω!
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

marvin μήπως μπορείς να μου πεις τις ρυθμίσεις που έχεις στο AviAddXsub κατα την μετατροπή??Τα κάνω υποθέτω όλα οκ αλλα όταν παω να δω την ταινια στο ps3 οι υπότιτλοι δεν εμφανίζονται, πάω με το remote στο subtitles παταω εκεί μου βγάσει ένα other το πατάω αλλα και παλι τπτ..

marvin μήπως μπορείς να μου πεις τις ρυθμίσεις που έχεις στο AviAddXsub κατα την μετατροπή??Τα κάνω υποθέτω όλα οκ αλλα όταν παω να δω την ταινια στο ps3 οι υπότιτλοι δεν εμφανίζονται, πάω με το remote στο subtitles παταω εκεί μου βγάσει ένα other το πατάω αλλα και παλι τπτ..

Δεν έχω αλλάξει κάτι, στο default τα έχω όλα.

Οι υπότιτλοι ενεργοποιούνται από το τηλεκοντρόλ, και εμένα other μου βγάζει (γιατί είναι επιλεγμένα τα ελληνικά) αλλά τους δείχνει κανονικά.

-Candygram.

Κάνε reset - κρατάς το on/off πατημένο μέχρι να ακουστεί ένας ήχος. Θα γυρίσει στο default (576i) και θα πάρεις εικόνα και ήχο κανονικά.

ΥΓ. Firmware (v.2.40) Walkthrough Part 1: the XMB

Video παρουσίαση του "κάλλιο αργα παρά ποτέ" firmware update :p

Σ' ευχαριστώ πολυ. Το είχα ηδη δοκιμασει και δεν έπιανε. Ολα οκ τελικά.:)

ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ το update... πολλοί είχαν πpόβλημα.. ευτυχώς που δεν πρόλαβα να κάνω update

http://community.eu.playstation.com/playstationeu/board/message?board.id=62&thread.id=816822

Παιδιά καλημέρα.Να ρωτήσω κατι.Έχει περάσει κανείς linux στο PS3?Αν ναι αξίζει??Και πόσο έπίφοβο μπορεί να είναι??

Επίφοβο καθόλου...Τώρα για το αν αξίζει είναι ανάλογα με το τι χρειάζεσαι...εγω έχω συνδεμένο το ps3 και το pc στην 32' τιβι κ με ενα κουμπί απο το τηλεκοντρόλ αλλάζω απο το ένα στο άλλο οποτε τα linux στο ps3 τα έβαλα απλά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους...

to kako me to na mi kaneis tipota einai oti den boreis na stamatiseis gia na ksekourasteis

ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ το update... πολλοί είχαν πpόβλημα.. ευτυχώς που δεν πρόλαβα να κάνω update

http://community.eu.playstation.com/playstationeu/board/message?board.id=62&thread.id=816822

Εγώ πάλι πρόλαβα και ευτυχώς δεν έπαθα τίποτα.:X

Είναι πολύ βαλική η in-game XMB, έπρεπε να την είχαν προσθέσει εδώ και καιρό...

Βγήκε το 2.41 guys!

κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω..

έβαλα το TVersity και δουλεύει κανονικά. βρίσκει το PS3 το media server του pc.

η ερώτησ'η μου έχει να κάνει με την ποιότητα των MKV που έχω.

στο PC παίζουν μια χαρά με Windows Media Player 11 και με το VLC. όταν τα βάζω να παίξουν με transcoding (αφού το mkv δεν υποστηρίζεται ακόμα.. περιμένουμε το update από την divx γιαυτό..) μερικές φορές κολλάνε και η ποιότητα της εικόνας δεν είναι ακριβώς crisp και λεπτομερής.. τί μπορώ να κάνω? έχω αλλάξει τα settings στο TVersity εκει που λέει για ανάλυση εικόνας του έβαλα πιο ψηλή όπως είδα σε ένα tutorial στο internet....

Βγήκε το 2.41 guys!

Με προσοχή και από το πεζοδρόμιο :p

έβαλα το TVersity και δουλεύει κανονικά. βρίσκει το PS3 το media server του pc.

η ερώτησ'η μου έχει να κάνει με την ποιότητα των MKV που έχω.

στο PC παίζουν μια χαρά με Windows Media Player 11 και με το VLC. όταν τα βάζω να παίξουν με transcoding (αφού το mkv δεν υποστηρίζεται ακόμα.. περιμένουμε το update από την divx γιαυτό..) μερικές φορές κολλάνε και η ποιότητα της εικόνας δεν είναι ακριβώς crisp και λεπτομερής.. τί μπορώ να κάνω? έχω αλλάξει τα settings στο TVersity εκει που λέει για ανάλυση εικόνας του έβαλα πιο ψηλή όπως είδα σε ένα tutorial στο internet....

Πέφτει η ποιότητα λόγω του transcoding που γίνεται, λογικό ειδικά αν σκεφτείς ότι αυτό γίνεται on-the-fly.

Η μόνη λύση για να κρατήσεις την ποιότητα στο 100% είναι το απλό remuxing των mkv σε άλλο container, κάτι που μπορείς να κάνεις με το mkv2vob αλλά χωρίς υπότιτλους. Στη συνέχεια το TVersity θα στείλει το αρχείο όπως είναι χωρίς να επέμβει και να του ρίξει την ποιότητα.

-Candygram.

Αυτό θα κάνω.. ας αντέξω μέχρι το update της divx που θα υποστηρίζει το mkv :D :D

Καλησπέρα παιδιά. Σύνδεσα το PS3 με μια SAMSUNG 32 HD και δοκίμασα να παίξω το PRO EVOLUTION και μου έκανε κάποια "νερά" στην μεσαία γραμμή κυρίως σε όλο το μήκος του γηπέδου..Μπορεί να φταίει το HD καλώδιο??Το GT 5 και το MGS4 παίζανε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλήμα.Ευχαριστώ. Να προσθέσω ότι είχα την 2.40 σαν έκδοση, δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο βέβαια αυτο.

εμ..κάνε καλού κακού και ένα update σε 2.41 και ξαναπές μας

Το έκανα το update αλλα απο εβδομάδα θα μπορέσω να σας πω αποτελέσματα καθώς η τηλεόραση βρίσκεται στο εξοχικό.Δεν έχετε ακούσει κατι ανάλογο?Είμαι ο πρώτος δηλαδη που αναφέρει κατι τετοιο.Κριμα.

Καλησπέρα παιδιά. Σύνδεσα το PS3 με μια SAMSUNG 32 HD και δοκίμασα να παίξω το PRO EVOLUTION και μου έκανε κάποια "νερά" στην μεσαία γραμμή κυρίως σε όλο το μήκος του γηπέδου..Μπορεί να φταίει το HD καλώδιο??Το GT 5 και το MGS4 παίζανε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλήμα.Ευχαριστώ. Να προσθέσω ότι είχα την 2.40 σαν έκδοση, δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο βέβαια αυτο.

Και εμενα μου κανει κατι γραμμες σπανια αλλα κανει..και σε απλη τηλεοραση...εγω ελεγα μηπως ειναι το wifi και κανει παρεμβολες...1

To PES 2008 είναι εξαιρετικά προβληματικό. Αφού δεν στο κάνει αλλού μάλλον πρόκειται για ένα ακόμη bug του παιχνιδιού.

-Candygram.

Να ρωτήσω κάτι αλλο ρε παιδιά.Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται το update για το pro evolution.Διάβασα σε κάποια forums οτι βάζεις το dvd και αυτόματα σου λέει οτι υπάρχει κάποιο update..Εμένα τπτ..Υπάρχει τρόπος να το δω αν έχει γίνει το update και δεν το έχω πάρει χαμπάρι?Το play είναι συνδεδεμένο με router.Πρέπει να κάνω τπτ ρυθμίσεις μέσα απο το παιχνίδι?

Να ρωτήσω κάτι αλλο ρε παιδιά.Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται το update για το pro evolution.Διάβασα σε κάποια forums οτι βάζεις το dvd και αυτόματα σου λέει οτι υπάρχει κάποιο update..Εμένα τπτ..Υπάρχει τρόπος να το δω αν έχει γίνει το update και δεν το έχω πάρει χαμπάρι?Το play είναι συνδεδεμένο με router.Πρέπει να κάνω τπτ ρυθμίσεις μέσα απο το παιχνίδι?

Έπρεπε να στο βγάζει.

Το αν έχει γίνει μπορείς να το ελέγξεις στο Game Data στην κολόνα Games του κεντρικού μενού. Εκεί υπάρχουν όλα τα installations και όλα τα updates που έχεις κάνει σε κάθε παιχνίδι.

-Candygram.

Έπρεπε να στο βγάζει.

Το αν έχει γίνει μπορείς να το ελέγξεις στο Game Data στην κολόνα Games του κεντρικού μενού. Εκεί υπάρχουν όλα τα installations και όλα τα updates που έχεις κάνει σε κάθε παιχνίδι.

Thanks marvin για ακομα μια φορα..Μου βγάζει εκεί που μου είπες μια version 1.20 αυτη ειναι η τελευταία?