Jump to content

Αποκτήστε φθηνά Windows 10 με 6.15€ και Office 2021 από 13.73€!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Αν και τα Windows 11 έχουν κυκλοφορήσει περίπου 1 χρόνο τώρα, η Microsoft δεν έχει ξεχάσει την κυκλοφορία αναβαθμίσεων για τα Windows 10. Σε παλαιότερη ανακοίνωση, η Microsoft έχει αναφέρει ότι οι ενημερώσεις λογισμικού των Windows 10 θα περιλαμβάνουν ένα μικρό σύνολο χαρακτηριστικών, ενώ αυτά θα φθάσουν στον τελικό καταναλωτή μέσω της σχετικής υπηρεσίας της εταιρείας.

Με άλλα λόγια, τα Windows 10 22H2 θα είναι μια ακόμη ενημέρωση που δεν θα εντυπωσιάζει με τα νέα χαρακτηριστικά που θα διαθέτει σύμφωνα με ότι έχουμε δει από τo κανάλι Release Preview της Microsoft.

Αναβαθμιστείτε στα Windows 11 ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Όποιος τρέχει την τελευταία έκδοση των Windows 10 θα μπορέσει να αναβαθμιστεί πολύ εύκολα και γρήγορα στα Windows 10 22H2. Η διαδικασία εγκατάστασης και αναβάθμισης μπορεί να είναι αρκετά γρήγορη, με την αναβάθμιση να εστιάζει σε χαρακτηριστικά που έχουν να κάνουν με την παραγωγικότητα και την ασφάλεια, κάνοντας τα Windows 10 ένα εξελιγμένο λειτουργικό σύστημα.

Αν δεν μπορείτε να αναβαθμιστείτε στα Windows 10 εξαιτίας κάποιου προβλήματος, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η επίσημη τιμή του λειτουργικού συστήματος είναι $199,99. Ευτυχώς το Keysfan’s Software Sale σας φέρνει αρκετές προσφορές! Στο Keysfan μπορείτε να αποκτήσετε μια αυθεντική και φθηνή άδεια Windows 10 Pro με μόλις 7.59€! Υπάρχει ακόμα δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης στα Windows 11, όπου στο Keysfan μπορείτε να βρείτε μια σούπερ προσφορά που περιλαμβάνει 5 άδειες από 6.15€/άδεια!

Up to 50% off on Windows OS (Coupon Code: SKF50)

Αγοράζοντας μια αυθεντική άδεια Microsoft Office από την ιστοσελίδα της Microsoft είναι μια ακριβή εμπειρία όμως στο Keysfan’s Software Sale, η τελευταία έκδοση του Office 2021 κοστίζει μόλις 27.67€! Αν επιθυμείτε να εγκαταστήσετε το Office 2021 σε πολλαπλούς υπολογιστές, η προσφορά που αφορά την απόκτηση 5 αδειών είναι η πιο συμφέρουσα πρόταση με κόστος από 18.10€ ανά άδεια!

Αυθεντικό Office 2021 από μόλις 13.73€/PC!

Up to 62% off on Office 2021 & Bundles (Coupon code: SKF62)

More Versions: 62% off on Office and Bundles (Coupon code: SKF62)

Discover More Office >>

50% OFF on More Windows Version (Coupon Code: SKF50)

Discover More Windows >>

Το Keysfan προσφέρει ακόμα μια μεγάλη συλλογή από εργαλεία λογισμικού για υπολογιστές, συμπεριλαμβανομένου γνωστών παιχνιδιών, antivirus, προγράμματα επεξεργασίας βίντεο και μια συλλογή από άλλες εφαρμογές. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις προσφορές αυτές όπως στην περίπτωση των προγραμμάτων Ashampoo PDF Pro 3 και IOBIT Driver Booster 9 Pro.

Λογισμικό διαχείρισης υπολογιστή

Το Keysfan είναι μια εξαιρετικ΄ξη λύση που σας επιτρέπει να γλυτώσετε έως και το 90% της αρχικής αξίας του Office. Οι άδειες που αποκτάτε μέσω του Keysfan εγγυημένα είναι 100% αυθεντικές και γνήσιες. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα κατά την αγορά, το Keysfan προσφέρει τεχνική υποστήριξη 24/7 και πρόσβαση εφ’ όρου ζωής στο after-sales service. Επιπλέον παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων!

Η εμπειρία αγοράς είναι γρήγορη και άνετη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το πρόγραμμα που θέλετε να αγοράσετε και να το προσθέσετε στο καλάθι σας, προχωρώντας στη συνέχεια στην εισαγωγή του κωδικού έκπτωσηw και του e-mail σας. Μόλις η πληρωμή ολοκληρωθεί θα γίνει και η άμεση αποστολή του αντικειμένου. Το Keysfan θα σας στείλει τον κωδικό ενεργοποίησης, τις πληροφορίες της παραγγελίας καθώς και τις οδηγίες εγκατάστασης, όλα αυτά στο email σας χωρίς να χρειαστείτε να κάνετε οτιδήποτε άλλο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Keysfan από το παραπάνω link αλλά και να μάθετε την αξιολόγηση του Keysfan από χρήστεςς του Trustpilot!

Contact Email: Support@Keysfan.com

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...