Jump to content

Ανακοινώθηκε το Moto G32 με LCD 6,5" 90Hz, Snapdragon 680


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ένα νέο μοντέλο Moto G έφτασε και πρόκειται για το Moto G32 που λανσάρεται πρώτα σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές με 210 €. Το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει επίσης στην Ινδία και στη Λατινική Αμερική “τις επόμενες εβδομάδες”.

Επιστρέφοντας στο θέμα της τιμής, είναι ακριβώς το χρηματικό ποσό που κόστιζε το Moto G42 κατά την κυκλοφορία του. Το σχετικό Moto G52 κυκλοφόρησε στα €250, την ίδια τιμή με το Moto G62 5G. Λοιπόν, τα G32, G42 και G52, τροφοδοτούνται όλα από τον ίδιο Snapdragon 680.

Αυτό το chipset τείνει να ξεπερνά το Helio G85 (που τροφοδοτείται  το Moto G31) στις εργασίες της CPU και υστερεί σε ισχύ GPU. Σημειώστε ότι το νέο G32 έχει διαμορφώσεις μνήμης 4/64 GB και 6/128 GB, ενώ το G42 προσφέρει μόνο 4 GB μνήμης RAM.

Υπάρχουν άλλοι λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να επιλέξετε το νέο Moto G32. Για αρχή, έχει πάνελ LCD 6,5” (ανάλυση FHD+) με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz, το G42 έχει AMOLED 6,4” με ρυθμό ανανέωσης 60 Hz.

Στη συνέχεια, η μπαταρία και στα τρία τηλέφωνα φέρει χωρητικότητα 5.000 mAh, αλλά μόνο το νέο G32 και το ακριβότερο G52 υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση 30 W. Μπορείτε να σκεφτείτε το G32 ως μια φθηνότερη έκδοση του G52 με οθόνη LCD.

Η νέα συσκευή της σειράς Moto έχει μια κύρια μονάδα 50MP με έναν μικρό αισθητήρα 1/2,76″ (0,64μm pixel), μια κάμερα 8MP 118° εξαιρετικά ευρυγώνια και μια μονάδα macro 2MP στο πίσω μέρος. Στο μπροστινό μέρος, υπάρχει μια κάμερα selfie 16MP μέσα σε οπή (με φίλτρο Quad Bayer). Η λήψη βίντεο περιορίζεται στα 1080p @ 30fps.

Το Moto G32 διατίθεται σε παραλλαγές με μονή και διπλή υποδοχή SIM’s. Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει ειδική θέση για κάρτα microSD. Είναι αυτονόητο ότι πρόκειται για τηλέφωνο 4G. Η πρόσθετη συνδεσιμότητα περιλαμβάνει Wi-Fi 5 (ac), Bluetooth 5.2 και NFC. Η θύρα USB-C είναι ενσύρματη μόνο για ταχύτητες 2,0.

Η απόδοση του ήχου είναι αρκετά καλή για μια προσιτή μεσαία κατηγορία, υπάρχει υποδοχή ακουστικών 3,5 mm και διπλά ηχεία για εκκίνηση, καθώς και δέκτης ραδιοφώνου FM.

Το τηλέφωνο έχει διαστάσεις 161,8 x 73,9 x 8,5 χιλιοστά και ζυγίζει 184 γραμμάρια. Το σώμα έχει υδατοαπωθητικό σχέδιο και μπορεί να διατεθεί σε τρία χρώματα: Mineral Grey, Satin Silver και Rose Gold.

Σημειώστε ότι το πακέτο λιανικής θα διαφέρει ανά χώρα. Μπορεί να υπάρχει ή να μην υπάρχει φορτιστής, προστατευτική θήκη ή ακουστικά. Ως στάνταρ, έχετε ένα καλώδιο USB-C, έναν εξαγωγέα SIM και μερικούς οδηγούς/manual.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...