Administrators MyPhone Admin Δημοσιεύτηκε July 27, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 27, 2022 Τα smartphones παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή των σύγχρονων ανθρώπων, γι΄αυτό και οι περισσότεροι επιθυμούν να έχουν τα πάντα στο κινητό τους. Πλέον, όπως ακριβώς έγινε και με το πιστοποιητικό εμβολιασμού, οι πολίτες θα μπορούν να έχουν στη συσκευή τους την αστυνομική ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης, καθώς το υπουργείο εγκαινιάζει μια νέα εφαρμογή. Τα δύο έγγραφα μπορούν να αποθηκευτούν στο ψηφιακό πορτοφόλι και τα στοιχεία που θα αποθηκεύονται στην εν λόγω εφαρμογή θα μπορεί ο κάτοχος του κινητού τηλεφώνου να τα επιδεικνύει, για σκοπό ταυτοποίησής του, σε φορείς του δημόσιου τομέα, δικαστικές αρχές κ.α. Η παρουσίαση του Gov.gr Wallet θα γίνει σήμερα το απόγευμα, ενώ επόμενος στόχος είναι η είσοδος στην εφαρμογή του ΚΤΕΟ και της ασφάλειας του αυτοκινήτου. Ποια στοιχεία θα αποθηκεύονται στο Gov.gr Wallet Ταυτότητα – Ο αριθμός ταυτότητας – Το ονοματεπώνυμο με ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες – Το πατρώνυμο με ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες – Το μητρώνυμο με ελληνικούς χαρακτήρες – Η ημερομηνία γέννησης – Ο τόπος γέννησης – Η ημερομηνία και αρχή έκδοσης της ταυτότητας – Η φωτογραφία του κατόχου Δίπλωμα οδήγησης – Ο αριθμός άδειας οδήγησης – Το ονοματεπώνυμο με ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες – Η ημερομηνία γέννησης – Ο τόπος γέννησης – Η ημερομηνία και αρχή έκδοσης άδειας οδήγησης – Η ημερομηνία λήξης ισχύος άδειας οδήγησης – Ο αριθμός φορολογικού μητρώου (Α.Φ.Μ.) – Ο κωδικός κατηγορίας οχήματος – Η ημερομηνία έκδοσης κατηγορίας οχήματος – Η ημερομηνία λήξης ισχύος κατηγορίας οχήματος – Η φωτογραφία του κατόχου back to the Article 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. July 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2022 Εάν δεν είναι powered by Vodafone εγώ δεν το εμπιστεύομαι.......... 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. July 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2022 'Οταν αναβαθηστεί η εφαρμογή τότε το συζητάμε Έως τώρα δεν έχει έρθει αναβάθμηση στο κινητό μου ακόμα , redmi note 9 nfc 4/128 , της εφαρμογής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. July 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2022 υποθεση ουτε 2 λεπτων, μπηκαν ταυτοτητα και διπλωμα στο wallet του κινητου. Αψογα! 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. July 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2022 Εμένα μου βγάζει ότι δεν έχω δικαίωμα πρόσβασης. Την τελευταία ενημέρωση την έκανα. Τι άλλο πρέπει; (Δεν έχω άδεια οδήγησης μόνο ταυτότητα)Poco X3 Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. July 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2022 αν το τελευταιο ψηφιο του αφμ σου δεν ειναι 1 μην προσπαθησεις σημερα.... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2022 Ότι να ναι... Το δίπλωμα το πήρε κανονικά...Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2022 Πρέπει να έχεις νέου τύπου δίπλωμα για να φανεί στην εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. July 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2022 Όχι,εμένα είναι του 88 και βγήκε κανονικαSent from my 2112123AG using Tapatalk 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. July 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2022 Το ότι παρουσιάζεται ως ψηφιακή επανάσταση το να υπάρχει αντίγραφο ταυτότητας και διπλώματος στο κινητό με υπερβαίνει! 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. July 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2022 (edited) ..και το KTEO και η ΑΣΦΑΛΕΙΑ και η ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ και τα ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ υπάρχουν και αυτά ήδη ηλεκτρονικά: https://www.gov.gr/ipiresies/periousia-kai-phorologia/okhemata/myauto απλά μένει να ενσωματωθούν στο app Edited July 27, 2022 by ppkmoby 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. July 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2022 10 ώρες πριν, ppkmoby said: ..και το KTEO και η ΑΣΦΑΛΕΙΑ και η ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ και τα ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ υπάρχουν και αυτά ήδη ηλεκτρονικά: https://www.gov.gr/ipiresies/periousia-kai-phorologia/okhemata/myauto απλά μένει να ενσωματωθούν στο app https://mindigital.gr/archives/3446 Quote Στο μέλλον πρόκειται να προστεθούν στην εφαρμογή περισσότερα έγγραφα, όπως τα στοιχεία της άδειας κυκλοφορίας, τα στοιχεία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, το αποτέλεσμα του Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (ΚΤΕΟ) και η ημερομηνία του επόμενου ελέγχου, τα στοιχεία ασφάλισης κλπ. Περαιτέρω, μελλοντικά θα είναι δυνατή και η αυθεντικοποίηση στο gov.gr μέσω του Gov.gr Wallet. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. July 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2022 15 ώρες πριν, mol said: Πρέπει να έχεις νέου τύπου δίπλωμα για να φανεί στην εφαρμογή? Το δίπλωμα δεν μου ήρθε ούτε εμένα. 18 ώρες πριν, Mobileras said: Εάν δεν είναι powered by Vodafone εγώ δεν το εμπιστεύομαι.......... Φίλε μου, καταλαβαίνω την ειρωνία σου, αλλά ματαιοπονεί, όποιος θέλει ιδιωτικότητα πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2022 (edited) Μπα με τίποτα δεν το κάνω αυτό από τώρα! Όλα για την ευκολία μας μεν, αλλά περισσότερο για αυτούς να σε ελέγχουν πιο εύκολα! Εκεί πάει το πράγμα! Edited July 28, 2022 by evris2013 2 1 2 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. July 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2022 Δηλαδή εάν μας σταματήσει η αστυνομία για έλεγχο και δεν έχουμε σήμα ή data να δείξουμε το QR, τί θα γίνεται; Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. July 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2022 εαν εχεις αυτο το φοβο/ανησυχια καλο εινα να εχεις μαζι σου και να δειχνεις το hard copy σε τετοιες περιπτωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. July 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2022 4 minutes ago, chocbhed_6630 said: εαν εχεις αυτο το φοβο/ανησυχια καλο εινα να εχεις μαζι σου και να δειχνεις το hard copy σε τετοιες περιπτωσεις Ουτε φόβος ουτε ανησυχία. Απλή λογική. Υποτίθεται ότι θα βάλουμε ταυτότητα και δίπλωμα στο κινητό για να μην κουβαλάμε τα χαρτιά... Αντί να υποβαθμίζεις την ερώτηση, δώσε απάντηση. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. July 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2022 σου εδωσα, απλα δεν σου αρεσε... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. July 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2022 13 minutes ago, chocbhed_6630 said: σου εδωσα, απλα δεν σου αρεσε... Η απάντηση που έδωσες ακυρώνει το κονσεπτ του QR. Με άλλα λόγια αχρηστεύει το QR. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2022 1 hour ago, Mobileras said: Δηλαδή εάν μας σταματήσει η αστυνομία για έλεγχο και δεν έχουμε σήμα ή data να δείξουμε το QR, τί θα γίνεται; Στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. 2 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2022 Δηλαδή εάν μας σταματήσει η αστυνομία για έλεγχο και δεν έχουμε σήμα ή data να δείξουμε το QR, τί θα γίνεται;Κάνε το στιγμιότυπο οθόνης (screenshot) να το έχεις ως φωτογραφία πάντα όταν είσαι offline. Λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Sent from my iPhone 13 Pro Max using Tapatalk Pro 3 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. July 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2022 1 minute ago, hraklhs57 said: Κάνε το στιγμιότυπο οθόνης (screenshot) να το έχεις ως φωτογραφία πάντα όταν είσαι offline. Λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Sent from my iPhone 13 Pro Max using Tapatalk Pro Σωστή σκέψη, αλλά θα πρεπει να είναι επικαιροποιημενο ονλάιν, αλλιώς θα κρυβονται παρανομίες. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. July 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2022 Ρε παιδιά, το περιπολικό στέλνει τα στοιχεία στο κέντρο και σε δευτερόλεπτα έχουν την απάντηση για όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. July 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2022 1 minute ago, BASSstarlet said: Ρε παιδιά, το περιπολικό στέλνει τα στοιχεία στο κέντρο και σε δευτερόλεπτα έχουν την απάντηση για όλα. Άρα και ένα απλό app που μετατρέπει σε QR οποιοδήποτε έγγραφο θα βόλευε. Νομίζω υπάρχει και δωρεάν app στο play. Μετατροπή, σκρινσοτ και τέλος. Ουτε ονλάιν ουτε τίποτα. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2022 Tapa 3 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts