Jump to content

Τα 4 χαρακτηριστικά που σίγουρα θα δούμε στο iPad Pro του 2022


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχής έργον ήταν να ακούσουμε πως η Apple θα ανακοινώσει μια νέα γενιά του iPad Pro περίπου στο μεσοδιάστημα Σεπτεμβρίου – Νοεμβρίου του 2022. Καθώς έχουν περάσει μήνες από τότε που ξεκίνησαν οι φήμες για αυτό το tablet, υπάρχουν ορισμένες δυνατότητες που είναι πολύ πιθανό να είναι διαθέσιμες με αυτήν τη νέα γενιά iPad Pro. Στην συνέχεια του άρθρου θα εστιάσουμε σε τέσσερα από τα νέα πιθανά χαρακτηριστικά που αναμένουμε να δούμε στο iPad Pro του 2022.

  • Φέτος θα έχουμε υποστήριξη MagSafe και περισσότερη ευελιξία

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα στο νέο MacBook Pro και στο iPhone είναι η συμβατότητα MagSafe. Για το iPad Pro 2022, φαίνεται ότι η Apple θα μπορούσε τελικά να υιοθετήσει αυτήν την τεχνολογία στο tablet. Ενώ αρχικά πιστευόταν ότι η εταιρεία θα κατασκεύαζε μια ολόκληρη πλάτη γυαλιού για αυτήν τη συσκευή, φαίνεται ότι αυτό δεν ισχύει πλέον, καθώς το iPad Pro θα ήταν πολύ πιο εύθραυστο και βαρύ. Σύμφωνα με πηγές του 9to5Mac, η Apple σχεδιάζει να φτιάξει ένα μεγαλύτερο λογότυπο στο πίσω μέρος του iPad με γυάλινο φινίρισμα και φυσικά αυτό θα βοηθούσε στη μετάδοση ρεύματος μέσω του tablet.

  • Χρήση πάνελ miniLED και LCD για το iPad Pro 2022

Οι αναλυτές Ross Young και Ming-Chi Kuo δήλωσαν ότι η Apple θα διατηρήσει την τεχνολογία LCD για το μικρότερο iPad 11 ιντσών λόγω του υψηλού κόστους παραγωγής.

«Η Apple λαμβάνει μερίδιο με ένα μόνο προϊόν για το υπόλοιπο του τρέχοντος έτους σε αυτήν την κατηγορία. Ενώ προηγουμένως πιστευόταν ότι η Apple θα παρουσίαζε επίσης MiniLED στο iPad Pro 11 ιντσών, δεν πιστεύουμε πλέον ότι ισχύει αυτό, τουλάχιστον όχι φέτος. Η Apple φέρεται να στοχεύει τα MiniLED της σε μεγαλύτερες και ακριβότερες οθόνες», δήλωσε ο Kuo τον Μάρτιο .

  • Μεγαλύτερη τα επίπεδα αυτονομίας στο νέο μοντέλο

Όταν επιλέγεις ένα iPad ξέρεις πως εκεί που πραγματικά θα σε ικανοποιήσει είναι η αυτονομία του και για το νέο μοντέλο Pro η ομάδα του 9to5Mac  είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ότι η Apple εργάζεται για να τοποθετήσει μια ακόμη μεγαλύτερη μπαταρία, καθώς ορισμένοι χρήστες παραπονιούνται ότι το Magic Keyboard προκαλεί υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας. Άρα το νέο iPad θα μπορεί να χειριστεί πιο απαιτητικές εργασίες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ή τουλάχιστον δίνει την σιγουριά πως μπορείτε να μείνετε για περισσότερο χρόνο συνδεδεμένοι με το Magic Keyboard και το Apple Pencil.

  • Είναι γρήγορο και έρχεται και στο iPad Pro 2022 το νέο chip M2

Aφού η Apple εξέπληξε τους πάντες με την προσθήκη του chip M1 στο iPad Pro, είναι πιθανό η εταιρεία να προσθέσει μια αναβαθμισμένη έκδοση αυτού του επεξεργαστή στο επερχόμενο iPad Pro 2022. Φυσικά, αυτό το iPad θα διαθέτει το chip M2.

 

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...