tarif16nikos Δημοσιεύτηκε 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 22 Ιουλίου (edited) https://youtu.be/Jq46Pj0WaJ0 LAUNCH Announced2022, April 25 StatusAvailable. Released 2022, April 29 BODY Dimensions164.6 x 75.3 x 9.1 mm (6.48 x 2.96 x 0.36 in) Weight215 g / 219 g (7.58 oz) BuildGlass front, glass back or ceramic back or eco leather back, aluminum frame SIMDual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) IP68 dust/water resistant (up to 1.5m for 30 mins) DISPLAY TypeLTPO3 AMOLED, 1B colors, 120Hz, HDR10+, 1500 nits (peak) Size6.78 inches, 111.4 cm2 (~89.9% screen-to-body ratio) Resolution1440 x 3200 pixels, 20:9 ratio (~517 ppi density) PLATFORM OSAndroid 12, Funtouch 12 (Global), Origin OS Ocean (China) ChipsetQualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen 1 (4 nm) MediaTek Dimensity 9000 (4 nm) CPUOcta-core (1x3.00 GHz Cortex-X2 & 3x2.40 GHz Cortex-A710 & 4x1.70 GHz Cortex-A510) Octa-core (1x3.05 GHz Cortex-X2 & 3x2.85 GHz Cortex-A710 & 4x1.80 GHz Cortex-A510) GPUAdreno 730 Mali-G710 MC10 MEMORY Card slotNo Internal256GB 8GB RAM, 256GB 12GB RAM, 512GB 12GB RAM UFS 3.1 MAIN CAMERA Quad50 MP, f/1.6, (wide), 1/1.3", PDAF, Laser AF, OIS 8 MP, f/3.4, (periscope telephoto), 1/4.4", 1.0µm, PDAF, OIS, 5x optical zoom 12 MP, f/1.9, 50mm (telephoto), 1/2.93", 1.22µm, Dual Pixel PDAF, 2x optical zoom, gimbal OIS 48 MP, f/2.2, 114˚ (ultrawide), 1/2.0", AF FeaturesZeiss optics, Zeiss T* lens coating, Pixel Shift, dual-LED dual-tone flash, HDR, panorama Video8K, 4K@30/60fps, 1080p@30/60fps, gyro-EIS SELFIE CAMERA Single32 MP, f/2.5, 24mm (wide), 1/2.8", 0.8µm FeaturesHDR Video4K@30fps, 1080p@30fps SOUND LoudspeakerYes, with stereo speakers 3.5mm jackNo 32-bit/192kHz audio COMMS WLANWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot Bluetooth5.2 (Snapdragon)/ 5.3 (Dimensity), A2DP, LE, aptX HD GPSYes, with dual-band A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO, QZSS, NavIC NFCYes Infrared portYes RadioNo USBUSB Type-C 3.1 (Global)/ 3.2 (China), USB On-The-Go FEATURES SensorsFingerprint (under display, ultrasonic), accelerometer, gyro, proximity, compass, color spectrum BATTERY TypeLi-Po 4700 mAh, non-removable ChargingFast charging 80W, 100% in 38 min (advertised) Fast wireless charging 50W, 100% in 50 min (advertised) Reverse charging MISC ColorsCosmic Black, Blue, Orange ModelsV2185A, V2145 Price$ 885.96 TESTS DisplayContrast ratio: Infinite (nominal) CameraPhoto / Video Loudspeaker-25.1 LUFS (Very good) Battery lifeEndurance rating 79h Edited 22 Ιουλίου by tarif16nikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a40ntistos Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου Καιρός ήταν 🙂 Μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση που τόσο καιρό δεν υπήρχε τέτοιο thread. Πολύ δυνατή συσκευή και ιδιαίτερα η κάμερα! Ας μαζευτούμε να πούμε τις εμπειρίες μας και να έχουμε και κανένα troubleshooting αν χρειαστεί 😄 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου Καιρός ήταν 🙂 Μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση που τόσο καιρό δεν υπήρχε τέτοιο thread. Πολύ δυνατή συσκευή και ιδιαίτερα η κάμερα! Ας μαζευτούμε να πούμε τις εμπειρίες μας και να έχουμε και κανένα troubleshooting αν χρειαστεί Και 'γω το ίδιο ακριβώς Φαίνεται δυνατή συσκευή!Είμαι περίεργος να ακούσω τις εμπειρίες των χρηστών, ειδικά σε σύγκριση με τις υπάρχουσες ναυαρχίδες! Παράθεση "Χρηστος" OnePlus 5T Rom: Stock 8.1, Root: Magisk, TWRP: blu_spark 3.2.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου Όσο καλή συσκευή και να είναι δε θα έδινα τόσα λεφτά για τέτοια άθλια μπαταρία. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a40ntistos Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου 58 minutes ago, chios said: Όσο καλή συσκευή και να είναι δε θα έδινα τόσα λεφτά για τέτοια άθλια μπαταρία. Γιατί την λες άθλια; Άνετα βγάζει μια ημέρα χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiseramd Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου (edited) Δικό μου, αναλυτικό review με πολλά παραδείγματα για τη συγκεκριμένη συσκευή. Και για να σας προλάβω. Τη συσκευή την αγόρασα, δεν μου την έστειλε κάποια εταιρία. Σαν σχόλιο, ειδικά στο θέμα της μπαταρίας είναι εξαιρετική! Υγ: Ένα like & subscribe θα ήταν τέλειο αν βρήκατε το review μου χρήσιμο. https://www.youtube.com/watch?v=ALsDxQfXgLg Edited 27 Ιουλίου by noiseramd 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου Επιβαίωνω και εγω για την μπαταρία του. Σε σχέση με το Mi 11 ultra που είχα με 5000mAh , με την ίδια χρήση ακριβώς, το Vivo θαρρώ πως έχει καλύτερη αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpovis Δημ. Πέμπτη στις 11:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:43 μμ Καλησπέρα σας το τηλέφωνο είναι σούπερ έχει τέλειους φακούς... Γνωρίζει κανείς πότε θα πάρει το android 13? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. Παρασκευή στις 12:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:53 μμ Μπορεί κάποιος χρήστης να επιβεβαιώσει ποιες εφαρμογές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως Dual Apps?Sent from my SM-S908E using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. Παρασκευή στις 06:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:14 μμ Μπορεί κάποιος χρήστης να επιβεβαιώσει ποιες εφαρμογές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως Dual Apps?Sent from my SM-S908E using Tapatalk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. Παρασκευή στις 06:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:31 μμ Έπεσε στα χέρια μου η συσκευή από σποντα και έχω να πω τα καλύτερα, αλλά και διάφορα bugs.Τα bugs:- βγάζει στο off τα accessibility settings όλων των εφαρμογών και θέλουν ξανά ρύθμιση στο on. Αυτό γίνεται σε τυχαία στιγμή. - στο 5g χάνει στο άκυρο το σήμα τελείως και επανέρχεται μετά από δευτερόλεπτα. Στο 4g+ δεν συμβαίνει αυτό.- εφαρμογές όπως YouTube πχ δεν υποστηρίζουν 120 herz για ανεξήγητο λόγο. Θεωρητικά θα διορθωθεί. - οι εφαρμογές θέλουν μία μία ρύθμιση γενικά για να έρχονται ειδοποιήσεις. Προφανώς για αυτό έχει σχετικά καλή μπαταρία , γιατί κλείνει τις εφαρμογές. Από bugs δεν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο γενικά.Άλλες παρατηρήσεις:- η aod έχει ελαχιστες επιλογές για παραμετροποιήσεις. Πχ μπορεί να δείξει ειδοποιήσεις μέχρι 4 συγκεκριμένες εφαρμογές! - Η θερμοκρασία του κινητού είναι σαν συσκευή με τον 888. - Αυτονομία βγάζει 6 - 6.30 sot. Δεν είναι ούτε τρελή ούτε χαμηλή. Επίσης δεν έχει ρύθμιση για προστασία της μπαταρίας να φορτίζει πχ μεχρι 80%. - Αναβαθμίσεις δεν ξέρω κάθε πότε θα παίρνει, θα δείξει στο μέλλον, αλλά μέχρι στιγμής απ' όταν βγήκε ευρωπαϊκά έχει πάρει μια. - Φωτογραφίες μπορεί να βγάλει από κορυφαίες μέχρι μέτριες. Είναι το consistency που λέμε , που πετυχαίνουν κυρίως τα iphone. Γενικότερα κινείται στην κατηγορία των παρα πολύ καλών φωτογραφιών. Βίντεο μέτρια πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. Σάββατο στις 03:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:22 μμ Το πήρα και εγώ, αρκετά bugs βλέπω αλλά να πω ότι δεν το περίμενα,όχι τραγικά πράγματα αλλά μικρά εδώ και εκεί,όπως αυτό με την ημερομηνία στην AOD που εμφανίζει ΕΕΕ ή ΜΜΜ (τι εννοεί ο ποιητής;)Η μπαταρία μου φαίνεται καλή για 8 gen 1, κάμερες ανάμικτα συναισθήματα η κυρία κάμερα είναι κορυφή το βράδυ,ο 2χ τηλεφακός με εντυπωσίασε το βράδυ με την σταθεροποίηση που έχει,ο 5χ τηλεφακός δεν είναι κάτι ιδιαίτερο γι'αυτό πέφτει κατακόρυφα η ποιότητα μετά το 5x οπτικό.Αυτά σαν πρώτες εντυπώσεις.Στάλθηκε από το V2145 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts