Jump to content

Smartphone Xiaomi με κάμερα 200MP, έρχεται σύντομα (επιτέλους)


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σαν είδηση παίζει αρκετά το τελευταίο διάστημα το Motorola Edge 30 Ultra ή “Motorola Frontier”. Η συσκευή λέγεται πως έρχεται και θα αποτελέσει την σούπερ ναυαρχίδα της Motorola με SoC Snapdragon 8+ Gen 1 και επίσης μια κάμερα 200 MP. Η εταιρεία δεν θα έχει πλέον τον τίτλο του “πρώτου παγκοσμίως smartphone Snapdragon 8+ Gen 1” αφού η Xiaomi το πέτυχε με τη σειρά Xiaomi 12S. Ωστόσο, θα εξακολουθεί να διεκδικεί τον τίτλο του πρώτου smartphone με κάμερα 200 MP στον κόσμo, αλλά δεν αργεί η στιγμή που θα φθάσει στην αγορά και ένα Xiaomi smartphone με τον ίδιο αριθμό MegaPixels. Οι φήμες μιλούν από τον τελευταίο χρόνο και επιβεβαιώνουν την πληροφορία πως η συσκευή έρχεται στα αλήθεια.

Τέλος πάντων, η Xiaomi εστιάζει στην κάμερα των 200 MP καθώς ο Snapdragon 8+ Gen 1 δεν είναι πλέον καινοτομία, την πρόλαβε η Motorola. Σύμφωνα με το Digital Chat Station, η Xiaomi εξακολουθεί να εργάζεται σε ένα κορυφαίο smartphone με κάμερα 200 MP. Εάν πιστεύετε ότι η εταιρεία έχει τελειώσει με τη σειρά Xiaomi 12S, ξανασκεφτείτε το. Λοιπόν, ποιο μπορεί να είναι το smartphone της Xiaomi με κάμερα 200MP;

Σύμφωνα με εικασίες, το smartphone με κάμερα 200 MP μπορεί να είναι το επερχόμενο Redmi K50S Pro ή ακόμα και το Xiaomi 12T Pro. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο συσκευές μπορεί να είναι ίδιες. Ο αισθητήρας θα είναι είτε ISOCELL HP1 της Samsung είτε ISOCELL HP3. Και τα δύο έρχονται με ανάλυση 200 MP. Ωστόσο, η μεγάλη διαφορά έγκειται στην οπτική μορφή και στο μέγεθος Pixel. Το HP1 έχει 1/1,22″ και 0,64μm ενώ το HP3 έχει 1/1,4 και 0,56μm, αντίστοιχα.

Η Motorola χρησιμοποιεί ήδη το μεγαλύτερο HP1 με υποστήριξη για binning 4 σε 1 pixel που οδηγεί σε λήψη 50 MP. Η Xiaomi μπορεί να καταλήξει να χρησιμοποιεί το HP1 για το smartphone της με κάμερα 200MP. Υπάρχουν και άλλα πράγματα προς αξιολόγηση.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...