kwstas1984 Δημοσιεύτηκε July 4, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 4, 2022 (edited) Επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 870 Με τον οκταπύρηνο Qualcomm Snapdragon 870 7nm, η απόδοση έχει βελτιωθεί . Όταν παρακολουθείτε βίντεο, παίζετε παιχνίδια ή σερφάρετε στο διαδίκτυο, ο επεξεργαστής θα είναι ένα βήμα μπροστά, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τη νέα γενιά ταχύτητας. LiquidCool Technology 2.0 Η δομή απαγωγής θερμότητας από γραφίτη 7 επιπέδων και ο εξαιρετικά μεγάλος θάλαμος ατμών 3112 mm² διατηρούν το τσιπ δροσερό και σταθερό, παρέχοντας μια ισχυρή βάση για συνεχή και σταθερή απόδοση. LPDDR5 + UFS 3.1 Οι ισχυρές δυνατότητες ανάγνωσης και γραφής σας παρέχουν μεγαλύτερες ταχύτητες φόρτωσης και αποθήκευσης, επιτρέποντάς σας να ξεκινήσετε γρήγορα μια εφαρμογή ή να φορτώσετε ένα παιχνίδι. 67W turbo charging Χάρη στην τεχνολογία Middle Middle Tab (MMT), η γρήγορη φόρτιση 67 W παρέχει εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση. Με τη μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 4500 mAh, το τηλέφωνο φορτίζεται γρήγορα και διαρκεί πολύ. Φορτίζει 100% σε 38 λεπτά 120Hz DynamicSwitch Οθόνη Η οθόνη προσφέρει επίπεδα ρυθμού ανανέωσης 60Hz, 90Hz και 120Hz. Όταν παρακολουθείτε ταινίες, διαβάζετε ή παίζετε παιχνίδια, ταιριάζει αυτόματα με τον πιο κατάλληλο ρυθμό καρέ στο σενάριο για πιο ομαλή εμπειρία προβολής και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Επιπλέον, ο εξαιρετικά γρήγορος ρυθμός δειγματοληψίας αφής των 360 Hz ανταποκρίνεται σε κάθε ενέργεια με μεγαλύτερη ευαισθησία. Τριπλή κάμερα 64MP OIS Τριπλή κάμερα 64MP και οπτική σταθεροποίηση εικόνας που προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα για να τραβάτε καθαρές και συναρπαστικές φωτογραφίες οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Επιπλέον διαθέτει υπερευρυγώνιο φακό 8MP και Macro φακό 2MP και δυνατότητα λήψεις 4K Διπλά ηχεία για δυνατό ήχο Με διπλά ηχεία παρέχει την απόλυτη εμπειρία στερεοφωνικού ήχου. Το Dolby Atmos προσφέρει συναρπαστική, καθηλωτική εμπειρία ήχου μέσω ακουστικών και ενσωματωμένων ηχείων. Χαρακτηριστικά Βασικά Χαρακτηριστικά Τύπος Κινητού SmartPhone Λειτουργικό Σύστημα Android SIM Dual Έτος Κυκλοφορίας 2022 Χρώμα Μαύρο Βάρος 195 gr Επεξεργαστής & Μνήμη Ισχύς Βασικού Επεξεργαστή 3,2 GHz Πυρήνες Επεξεργαστή 1+3+4 Μοντέλο Επεξεργαστή Snapdragon 870 5G Card Slot Όχι Οθόνη Μέγεθος 6,67 " Ανάλυση 2400 x 1080 pixels Τύπος AMOLED Χειρισμός Οθόνη αφής (Touch screen) Κάμερα Πίσω Κάμερα Τριπλή Φακοί Πίσω Κάμερας Macro 2MP, Ευρυγώνιος 64MP, Υπερευρυγώνιος 8MP Βίντεο Πίσω Κάμερας 4K 30fps, 1080p 30fps, 1080p 60fps, 4K 60fps, 720p 30fps Flash Πίσω Κάμερας Ναι Φακοί Selfie Κάμερας Ευρυγώνιος 20MP Δυνατότητες Dual-tone Flash, HDR, OIS Δίκτυο & Συνδεσιμότητα Δίκτυο Σύνδεσης 5G Συνδεσιμότητα Bluetooth, NFC, USB-C, Wi-Fi Μπαταρία Χωρητικότητα 4500 mAh Αποσπώμενη Όχι Γρήγορη Φόρτιση Ναι Ισχύς Φόρτισης 67 W Ασύρματη Φόρτιση Όχι Τεχνολογία Γρήγορης Φόρτισης Power Delivery 3.0 Ειδικά Χαρακτηριστικά Αισθητήρες Accelerometer, Proximity, Γυροσκόπιο, Πυξίδα, Face ID, Light Sensor Δακτυλικό Αποτύπωμα Στο Πλάι Διαστάσεις Μήκος 163,2 mm Πλάτος 76 mm Πάχος 7,7 mm Edited July 29, 2022 by kwstas1984 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annonnaki Δημ. July 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2022 καλημέρα σε όλους, έχουμε εικόνα για το πότε θα έρθει στην Ελλάδα επίσημα; Όταν ανακοινώθηκε μιλούσαν για early bird προσφορές κλπ. Αλλά έχει περάσει 1 μήνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. July 28, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2022 (edited) Δυστηχως δεν γνωριζω ποτε θα ερθει επισημα στην Ελλαδα. Βλεπω οτι ηδη κυκλοφορει στα σκρουτζομαγαζα. Ειμαι ηδη κατοχος του κινητου εδω και 2+ εβδομαδες (nebula green). Εχω να πω οτι ειναι μια ολοκληρωμενη συσκευη που δεν υπολειπεται σε τιποτα απο αλλα κινητα. Aψογη εμπειρια μεχρι στιγμης. Ωραια καμερα, ωραιος ηχος, το design προσωπικα μου αρεσει. Στα μειον ισως το 3.5 jack για οποιον το θελει και οτι δεν εχει επεκταση μνημης. Αν καποιος θελει να ρωτησει κατι συγκεκριμενο, ευχαριστως να βοηθησω αν μπορω. Edited July 28, 2022 by kwstas1984 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. July 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2022 Μεγεια. Είδα στο youtube ότι όταν τραβάς βίντεο και περπατάς κάνει συνέχεια focus γιατί μπερδεύεται το ois με το eis ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. July 28, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2022 (edited) Σε ευχαριστω. Οχι, δεν ισχυει στην συσκευη μου. Το ois δουλευει μια χαρα. Aυτη ειναι και η μεγαλη διαφορα απο το f3. Α! Για οποιον θελει macro photos, δυστηχως ειναι μονο 2mp, ψιλοχαλια σε αυτο το κομματι. Edited July 28, 2022 by kwstas1984 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annonnaki Δημ. July 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2022 On 28/7/2022 at 10:52 ΜΜ, kwstas1984 said: Σε ευχαριστω. Οχι, δεν ισχυει στην συσκευη μου. Το ois δουλευει μια χαρα. Aυτη ειναι και η μεγαλη διαφορα απο το f3. Α! Για οποιον θελει macro photos, δυστηχως ειναι μονο 2mp, ψιλοχαλια σε αυτο το κομματι. Προσωπικά για κάμερα θα με καλύψει πλήρως καθώς δεν έχω απαιτήσεις εκεί. Με ενδιαφέρουν κατά σειρά ταχύτητα, μπαταρία, οθόνη. Ταχύτητα και οθόνη δεν μπορεί να μην είναι καλές. Η μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. July 30, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2022 ταχυτητα = σβελτο αν και θα ηταν ακομα καλυτερη εμπειρια σε pure android. Καποια ενοχλητικα προγραμματα πεταγονται για να τα τρεξω αλλα απλα τα αγνοω μεχρι να το παρω αποφαση να τα καθαρισω μια και καλη. Πχ καρουζελ. Δεν κολλαει πουθενα. Τα 6gb ram ειναι αρκετα και δινει αλλα 2gb ram απο το συστημα. μπαταρια= ανετα μια μερα με σκληρη χρηση, μιαμιση προς 2 μερες με μετρια χρηση. Το φορτιζω μεσα σε 40(!!!) λεπτα το πρωι πριν φυγω για την δουλεια και μεχρι το βραδυ ειναι στο 55% με νορμαλ χρηση. oθονη = ειναι μια πολυ ομορφη οθονη, ιδια με αυτη του s20 fe. To λεω γιατι τα εχω διπλα διπλα. Δυνατο brightness, βλεπεις παντα καθαρα ακομα και με πολυ ηλιο. Ολα δουλευουν σωστα στο κινητο, δεν εχω εντοπισει καποιο bug. Το fingerprint unlock ειναι εξαισιο και πιανει παντα. Ποτε δεν αποτυγχανει να αναγνωρισει το αποτυπωμα σου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radpilot Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 Ξέρουμε πότε θα δώσει η Cosmote στη συσκευή 5g ; Δεν την έχει ως συμβατή στο site της παρόλο που το F4 είναι 5g. Θα μου πεις καλύτερα 4g+ να μην σου τρώει την μπαταρία αλλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 22 minutes ago, radpilot said: Ξέρουμε πότε θα δώσει η Cosmote στη συσκευή 5g ; Δεν την έχει ως συμβατή στο site της παρόλο που το F4 είναι 5g. Θα μου πεις καλύτερα 4g+ να μην σου τρώει την μπαταρία αλλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radpilot Δημ. September 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2022 Αμ δε. Την ίδια ρύθμιση έχω αλλά δε βλέπω 5g. Σε cosmote είσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2022 Το έχεις ενεργοποιήσει;; Σε άλλη συσκευή είχες 5g;; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. September 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2022 Σε Cosmote είμαι. Μήπως είναι παλιά η κάρτα SIM σου, μήπως είσαι σε περιοχή που δεν είναι διαθέσιμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2022 Βάλε την εφαρμογή Netmonster στο κινητό και στείλε Screenshot να δούμε Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. September 21, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2022 Χτες ηρθε η ενημερωση για τον 4.38 poco launcher. Ολα πανε σφαιρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radpilot Δημ. September 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2022 22 ώρες πριν, chios said: Το έχεις ενεργοποιήσει;; Σε άλλη συσκευή είχες 5g;; Όχι είναι η πρώτη με 5g. 19 ώρες πριν, motoboots said: Σε Cosmote είμαι. Μήπως είναι παλιά η κάρτα SIM σου, μήπως είσαι σε περιοχή που δεν είναι διαθέσιμο; Η κάρτα είναι dual sim cosmote τριών εβδομάδων γιατί ήθελα να έχω και δεύτερη συσκευή με το ίδιο νούμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radpilot Δημ. September 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2022 18 ώρες πριν, georgeavl3 said: Βάλε την εφαρμογή Netmonster στο κινητό και στείλε Screenshot να δούμε Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2022 Λοιπόν. Το 5G είναι διαθέσιμο στην περιοχή σου αλλά δεν είναι ενεργοποιημένο στον αριθμό σου. Στείλε 5G στο 1333 Poco X3 Pro via Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radpilot Δημ. September 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2022 2 ώρες πριν, georgeavl3 said: Λοιπόν. Το 5G είναι διαθέσιμο στην περιοχή σου αλλά δεν είναι ενεργοποιημένο στον αριθμό σου. Στείλε 5G στο 1333 Poco X3 Pro via Tapatalk Αυτό ήταν και η αρχική ερώτηση μου. Πότε θα βάλει τη συσκευή στις συμβατές η cosmote . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2022 Αυτό ήταν και η αρχική ερώτηση μου. Πότε θα βάλει τη συσκευή στις συμβατές η cosmote . Αν δεν εισάγεται επίσημα στη χώρα, ποτέ. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. September 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2022 Αυτό ήταν και η αρχική ερώτηση μου. Πότε θα βάλει τη συσκευή στις συμβατές η cosmote . Βρες συμβατή συσκευή και ενεργοποίησε το.Μετά θα λειτουργείSent from my 2112123AG using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2022 Στη χειρότερη πήγαινε σε ένα Γερμανό να το ενεργοποιήσουν εκείνοι με δική τους συσκευή αν δε βρεις εσύ άλλο συμβατό κινητό.Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. September 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2022 Ήρθα και εγώ στην παρέα σας.Ωραίο το f4 απλά μου φαίνεται λίγο χοντρόSent from my 22021211RG using Tapatalk 1 Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2022 σε σύγκριση με το realme gt2 η οθόνη είναι τουλάχιστον εξίσου φωτεινή? σε κάποια τεστ νομιζω οτι αυτο λένε. η κάμερα πάλι σε σύγκριση με το gt 2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. September 29, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2022 Η οθονη ειναι πολυ φωτεινη. Δεν θα εχεις κανενα προβλημα, σε οποιοδηποτε περιβαλλον και στιγμη. Δεν ξερω το gt2, αλλα η καμερα του f4 ειναι παρα πολυ καλη απο μονη της. Και καλες νυχτερινες ληψεις. Η μπροστινη ειναι πολυ μετρια. Bεβαια, βαζεις gcam και λυθηκε και αυτο το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2022 και είχε 345 το πρωί. ποσο λετε να πέσει και πότε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts