Jump to content

Στο iOS 16 προστίθεται μια λειτουργία που θα σας εξοικονομήσει χρόνο και όχι μόνο...


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περισσότερες από ότι υπολογίζαμε θα είναι οι βελτιώσεις και οι προσθήκες νέων χαρακτηριστικών στην μελλοντική ενημέρωση λογισμικού της Apple που θα φθάσει σε μοντέλα από το iPhone 8 έως το 13. Ωστόσο, εάν έχετε έρθει ποτέ στα πρόθυρα νευρικής κρίσης από ένα αδικαιολόγητα περίπλοκο CAPTCHA, ίσως πραγματικά εκτιμήσετε ότι το iOS 16 θα σας δώσει την πολυπόθητη λύση και σε αυτό το πρόβλημα.

Η πιο πρόσφατη έκδοση του iOS, η οποία παρουσιάστηκε με πολλές “φανφάρες” στο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών του 2022 (WWDC) πριν από δύο εβδομάδες, θα φέρει κάτι που πραγματικά θα σας αρέσει…. παρακάμπτει τα CAPTCHA!
Αν και βρισκόμαστε ακόμα σε (μη δημόσια) έκδοση beta 1, οι άνθρωποι της κοινότητας των XDA παρατήρησαν μια επιλογή που δεν είχε αναφερθεί στο παρελθόν στο υπομενού “Κωδικός πρόσβασης και ασφάλειατης ενότητας Apple ID” στην εφαρμογή ρυθμίσεων.
Αυτή η λειτουργία ονομάζεται γενικά “Αυτόματη επαλήθευση” και όπως εξηγείται στην επίσημη περιγραφή της, στόχος της είναι να επιτρέπει στους χρήστες iPhone να “παρακάμπτουν τα CAPTCHA σε εφαρμογές και στον Web”. Φαινομενικά ενεργοποιημένη από προεπιλογή, η λειτουργία μπορεί προφανώς να απενεργοποιηθεί με μερικά αγγίγματα, αλλά εάν λειτουργεί όπως διαφημίζεται, δεν πιστεύουμε ότι κάποιος θα θέλει να το κάνει ποτέ.
Παρά όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις βελτιώσεις της τεχνητής νοημοσύνης ειδικότερα της τελευταίας δεκαετίας, τα CAPTCHA φαίνεται να έχουν υποχωρήσει με τον καιρό, να γίνονται πιο περίπλοκα και ενοχλητικά.
Παρεμπιπτόντως, η δυνατότητα αυτόματης επαλήθευσης προφανώς λειτουργεί και στο πρώτο iPadOS 16 και στο macOS Ventura beta, εκτός από το iOS 16.
[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...