Jump to content

"Ξεχνά να αδειάσει" η μπαταρία του νέου Samsung Galaxy F13!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Άλλη μια ωραία προσθήκη γίνεται στην αγορά της Ινδίας, καθώς η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy F13, ένα τηλέφωνο  παρόμοιο με το Galaxy M13 με μια σημαντική διαφορά – είναι παχύτερο για να κάνει χώρο για τη μεγαλύτερη μπαταρία των 6.000 mAh!

Το Galaxy F13 διαθέτει chipset Exynos 850 και 4 GB RAM. Διαθέτει δύο επιλογές σε χώρο αποθήκευσης και ειδική υποδοχή microSD για έως και 1 TB περισσότερο.

Αν ξεχωρίζει κάτι στην εμπρός όψη του τηλεφώνου, είναι φυσικά μια οθόνη LCD 6,6 ιντσών με ανάλυση Full HD+. Η κάμερα selfie είναι τοποθετημένη σε μια εγκοπή Infinity-V στο επάνω μέρος και διαθέτει αισθητήρα 8MP.

Υπάρχουν άλλες τρεις κάμερες στο πίσω μέρος: κύριος αισθητήρας 50MP, υπερευρυγώνιος αισθητήρας 5MP και αισθητήρας βάθους 2MP. Υπάρχει επίσης ένα μονό LED φλας στο ορθογώνιο πλαίσιο.

Η τεράστια μπαταρία έρχεται με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 15 W, η οποία δεν πλησιάζει καθόλου τις ταχύτητες που προσφέρουν ορισμένοι ανταγωνιστές.

Το Galaxy F13 είναι ένα τηλέφωνο με διπλή λειτουργία SIM’s και θα έχει αυτόματη εναλλαγή δεδομένων από τη μια κάρτα στην άλλη, κάτι που είναι το πρώτο για μια συσκευή σε τόσο χαμηλό εύρος τιμών, σύμφωνα με την εταιρεία.

Στα υπόλοιπα, έχουμε:
  • One UI + Android 12.
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων της Samsung Knox Security.

Το Galaxy F13 διατίθεται σε Waterfall Blue, Nightsky Green και Sunrise Copper. Η τιμή είναι 11.999 INR (155 $) για την παραλλαγή των 64 GB και 12.999 INR (167 $) για την επιλογή των 128 GB. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στον ιστότοπο της Samsung India και στο Flipkart σε 6 ακριβώς ημέρες – στις 29 Ιουνίου.

[via]

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...