Jump to content

Η ημερομηνία έλευσης του Xiaomi 12 Ultra ανακοινώθηκε


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατά το πρόσφατο παρελθόν, είδαμε την Xiaomi να αναδεικνύει την νέα σειρά 12, μόνο που υπήρξε μια παράλειψη και αναφερόμαστε στο μοντέλο Xiaomi 12 Ultra. Αυτό το τηλέφωνο αποτελεί πλέον μια από τις πιο αναμενόμενες συσκευές αυτή τη στιγμή και τώρα έχουμε την πιθανή ημερομηνία της επίσημης ανακοίνωσης του. Σύμφωνα με το TechGoing, η Xiaomi θα αρχίσει να προωθεί υλικό για αυτό το τηλέφωνο ήδη από τις 28 Ιουνίου και η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει στις 5 Ιουλίου. Τώρα, αυτός ο ιστότοπος αναφέρει ως πηγή έναν άγνωστο κινέζο tipster.

Στα σημαντικότερα εμείς κρατάμε ως υποσημείωση ότι η Xiaomi και η Leica ανακοίνωσαν την επίσημη συνεργασία τους πριν από μερικές εβδομάδες, λέγοντας ότι η πρώτη συσκευή που θα αποφέρει τους καρπούς αυτής της συνεργασίας θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο. Θα πρέπει να πάρουμε αυτή τη φήμη ως έναν κόκκο αλήθειας και υπάρχει πιθανότητα να αποδειχθεί σωστή η πληροφορία.

Φημολογούμενες προδιαγραφές του Xiaomi 12 Ultra

Μάλλον το Xiaomi 12 Ultra θα είναι εξοπλισμένο με κυρτή οθόνη AMOLED 6,6 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, ανάλυση 1440 x 3220 και αναλογία διαστάσεων 20:9.

Κρίνοντας από τα renders που διέρρευσαν, θα πρέπει να περιμένουμε ένα τεράστιο κυκλικό υπο-πλαίσιο της κάμερας στο πίσω μέρος του τηλεφώνου, που θα φιλοξενεί μια κύρια κάμερα με αισθητήρα 50MP, έναν ευρυγώνιο φακό 48MP και έναν φακό περισκοπίου 48MP για τηλεσκοπική κάμερα.

Στο μπροστινό μέρος περιμένουμε μια selfie κάμερα με τρύπες τοποθετημένη στο επάνω κέντρο της οθόνης, με αισθητήρα 20MP από κάτω. Περί του εσωτερικού, το Xiaomi 12 Ultra πιθανότατα θα συνοδεύεται από το πιο πρόσφατο Qualcomm SoC – το Snapdragon 8+ Gen 1, σε συνδυασμό με 256 ή 512 GB αποθηκευτικού χώρου.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...