Jump to content

Πολλές νέες δυνατότητες αποκτά η εφαρμογή Google Chrome για iOS συσκευές


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πέντε νέες λειτουργίες έχει ενσωματώσει η Google στην νεότερη έκδοση του προγράμματος περιήγησης Chrome για iOS. Έτσι λοιπόν, τα iPhone και iPad διαθέτουν λειτουργίες όπως την βελτιωμένη ασφαλή περιήγηση, έναν νέο σχεδιασμού αρχικής σελίδας και πολλά άλλα. 

Αρχικά, η εταιρεία φέρνει τη δυνατότητα Enhanced Safe Browsing στο iOS, η οποία είναι διαθέσιμη για την εφαρμογή Android εδώ και αρκετό καιρό. Αυτή η δυνατότητα μπορεί να παρέχει στους χρήστες πιο προληπτική και προσαρμοσμένη προστασία από το φαινόμενο Phising, από κάθε κακόβουλο λογισμικό και άλλες απειλές που βασίζονται στο web. Επιπλέον, με ενεργοποιημένη αυτήν τη λειτουργία, το Chrome θα σας ειδοποιήσει εάν το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασής σας έχουν παραβιαστεί ως αποτέλεσμα παραβίασης δεδομένων τρίτων.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα αλλαγή που φέρνει η εταιρεία στο iOS είναι το Chrome Actions, το οποίο θα σας επιτρέψει να κάνετε περισσότερα πράγματα γρήγορα από τη γραμμή διευθύνσεων του Chrome πληκτρολογώντας φράσεις-κλειδιά όπως “Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης” ή την ενέργεια που θέλετε να εκτελέσετε. Με βάση τις λέξεις που έχετε πληκτρολογήσει, η γραμμή διευθύνσεων του Chrome μπορεί επίσης να προβλέψει πότε μπορεί να επωφεληθείτε από μια ενέργεια toy Chrome. Αυτή η δυνατότητα θα εισέλθει σύντομα και στην εφαρμογή Android.

Το Google Password Manager μπορεί πλέον να διαμορφωθεί ως ο πάροχος αυτόματης συμπλήρωσης, επιτρέποντας στο Chrome να δημιουργεί, να αποθηκεύει και να συμπληρώνει γρήγορα και με ασφάλεια τους κωδικούς πρόσβασής σας για οποιονδήποτε ιστότοπο ή εφαρμογή στην iOS συσκευή σας. Επιπλέον, η πιο πρόσφατη ενημέρωση θα περιλαμβάνει μια νέα επιλογή αρχικής σελίδας που θα σας επιτρέψει να ανακαλύψετε νέο περιεχόμενο ή να ξεκινήσετε μια νέα αναζήτηση στο Chrome όταν λείπετε για λίγο από την εφαρμογή.

Τέλος, το Chrome θα μεταφράζει πλέον ιστότοπους ακόμη πιο γρήγορα, χρησιμοποιώντας μηχανική εκμάθηση στη συσκευή για να τους κάνει διαθέσιμους στη γλώσσα της επιλογής σας.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...